Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Ez a mai nap, kész....
    Reggel eleve bal lábbal keltem fel szerintem, mindenki ordibált mindenkivel itthon, így énis bekapcsolódtam. Sulibamenet síri csönd volt a kocsiba, egy-egy eltévedt mondat elhangzott, de utána megmaradt a csend király. Mikor az osztályba beértem ott is szó szerint vergődtem, hogy elegem van a gimis életemből, mindenki hülye, stb... nyomtam a showdert és így utólag visszaemlékezve :F mind1 XD Tesi jó volt, holnap diáknap lesz és indítunk egy csapatot és így gyakoroltunk egykis röpit. :K nem tudom, nem nagyon vágom hanyatt magam a diáknapot illetően. Semmi hangulatom nincs semmihez. A nap további részében 1-2 "meglepetés" is ért, erről majd, Matekon megírtam a témazárót, és nem nagyon tudtam se puskázni se semmizni. Úgy írtam meg ahogy...
    Németen Leszkobaby beteg így Győrivel az én külön tanárommal leszünk hát remélem egy nagyon jó darabig. Ha beteg L. akkor jobbulást neki, és nagyon is szeretem mint ember, de valahogy Győri tanítását jobban szeretem és értem is. Nagyon bele is lendültem a német tanulásba, pár hónap és vége. Csak ez éltet, és túl akarok lenni rajta. Utolsó 2órán nem volt semmi extra a Tanár kicsit bepipult irci-törin, mert nem tanulunk. Kicsit igaza van, de az nem megoldás, ha folyamatosan irat. Nah nem az én dolgom, ha neki ezek a "tanítási módszerei" ám legyen.
    Suli után rohantam felvenni mamámnak (itteni) a képeket, mert egy jó párat előhívattam neki. Utána meg rohanás a busz után.
    Hazaértem. Szó szerint mint egy darab fa bedőltem az ágyba és nem bírtam megmozdulni. Erőtlennek és gyengének éreztem magam. Mint aki lefutotta a maratont, és nem tudom mi volt ez a nagy kimerültség. Igaz nem aludtam sokat, de máskor is volt, hogy 3-4 óra alvás után kibírtam a suliban ücsörögni, és most se csináltam semmi megerőltetőt, tesin se mert nem dolgoztunk, ahogy mondtam csak játszottunk. 4kor felkeltem, hogy este is tudjak valamit aludni. Nem lesz jó ez így, hogy mint valami zombi úgy esek haza. Ez ellen kell valamit tenni, hogy 8ig fent legyek és tegyem a dolgom, német, hf, összerakni a szobám, stb, szokásos itthoni délutáni teendők.
    Apropó rendrakás. Olyan tisztaságmánia tört rám a betegségem alatt, hogy nem ismerek magamra. Én aki állandóan minden hétvégén úgy ment be a szobájába, hogy a sok ruha, lap, és egyéb cucc eltorlaszolta az ajtóm, az ágyamon minden este annyi helyet csináltam, hogy le tudjak feküdni. Most meg :Y ragyog minden. Kíváncsi leszek erre, meddig fog tartani. De az a zizi, hogy zavar is ha valami nem a helyén van. Persze ez csak az én szobámra vonatkozik. Anyának is be kellene segíteni. Néha olyan hálátlannak érzem magam. Nem is érzem, hisz tudom, hogy az vagyok. És nem érdemli meg...:( Nah jól elkanyarodtunk a témától. De úgy kb ennyi, mert csak azt jöttem fel megnézni, hogy ki van fent msnen, de olyan lepusztult lett...:F de mind1 is, nem akarok senkivel beszélgetni. Megyek is vissza, még vár rám 6oldal német szó XD hajrá Vilma, kitartás ;]

James Blunt - Wisemen

Hogy milyen régen hallgattam a számait. Nem mindet szeretem, de vannak köztük nagyon jók ;]

nekem kell ilyen körömlakk, a többi már megvan :D

Aktív témák

Hirdetés