Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Delta Goodrem - In My Own Time

Volt időm. Volt időm elgondolkozni, hogy hogyan és merre tovább. Mint minden ezt is lépésenként kell megtenni. Ha azt az utat választom amelyiket szeretném és már régi álmom akkor ezek a lépések nagyon nehezek lesznek. De ki tudja lehet nem reménytelenül. Valahol tudom, hogy ezt az az út amin nekem mennem kell...

Nah tehát a sorrend a következő:
    1--> BME építészmérnök /itt csak az a bökkenő, hogy k*rva jó matek- és fizika érettségi kell. A másik probléma, hogy én 1évig tanultam csak fizikát és meg kell tudakolnom, hogy hogyan is lehetséges ez, mert ez lenne a legjobb számomra. És ha 1mód van rá én megteszek mindent hogy elérhessem
    2--> MKE képzőművészet-elmélet
    3--> MKE alkalmazott látványtervezés
    4--> MKE restaurátor művész
    5--> és még ezt nem tudom, de egy olyan ahová biztosan felvennének, de azért nem fog rá sor kerülni, nagyon remélem. Az első kettővel tudnék mit kezdeni. Nah jó az elsővel nagyon is :B

Ez a mostani vázlat, ha minden jól menne nem is változtatnék rajta, de ehhez az kell hogy fizikából letudja érettségizni - jól, és matekból is szerintem emeltre kellene járnom, ill. a nővérem volt ofője közel is lakik hozzánk és ő matek-fizika tanár és fel tudna készíteni rá.
    Nem mindegy hogy merre megyek, hisz részben ha jól keverem a lapokat akkor a jövőm a tét.
    A MOME-ról szerintem per pillanat lemondok, meg is mondom hogy miért... Először is, elsőre nem vesznek fel senkit nekem meg 1év sokat számít, mert 1év alatt rengeteg mindent lehet csinálni sok minden történhet, és most középiskolában ígyis "kidobok" 1évet, lehet feleslegesen, lehet nem. Ezt a mai napig nem tudom, hogy jól tettem-e :F a másik ok, ha valakit rögtön fel is vesznek ő vagy pénzes, vagy volt protekciója vagy valami amivel felvették. Ott már ha valaki tehetséges régen nem elég. Lehet hogy jó suli, és ha felvennének elsőre akkor csakis akkor ha ezt mondaná valaki akkor mennék oda, mert feleslegesen nem harcolok.
    Azt az 5.sorszámút még nem döntöttem el. De bízok benne hogy azt tényleg feleslegesen tenném. Pontszámom is, ha minden úgy megy ahogy akarom és terveztem, 419 lenne.

Kicsit komolyabb bejegyzésre sikerült, de a következő szűk másfél évben ezt is elő kell venni.

Egy jövőnk van. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy eldöntse mit is akar vele kezdeni - hogy maradjak a fenti karakterekhez -, benne előre vagy hátra teszi meg a lépteit. Halkan vagy teljes nekifutással. Egyszerű cipőben vagy előveszi a legmárkásabb és legdrágább cipőt ami létezik. Hisz egy jövőnk van. Ha majd elérjük azt a kort amikor egy vidéki házban, kényelmes hintaszékünkben ülve mesélünk az unokánknak, dédunokánknak, és előhozzuk a régi bevált szlogeneket, "hogy amikor én annyi idős voltam, mint te" és "bezzeg a mi időnkben", legyen valami amit büszkén mesélsz el nekik, mert az álmokért harcolni kell és nélküle fel nem adni. És továbbadhatsz nekik valamit ami a Te voltál ebben a világban. Ha majd egyszer visszanézel azokra a lépésekre, boldogság és melegség jár majd át mert tudod, hogy az akkori harcot Te is megvívtad.

Aktív témák

Hirdetés