Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
A percen keveredtem haza, a nagy családi veszekedés közepette...
Ennek tárgyát énis képeztem. A nővérem olyan piti dolgokon húzza fel magát, hogy az leírhatatlan.
-miért nincs rend itthon mire hazajön?
-ő mit csinál egész héten?
-stb... sorolhatnám az "érdekesnél érdekesebb" kérdéseit...
Ebből már kezd elegem lenni, miért jön akkor haza? most komolyan. Ez a kérdés egyenes és minden benne van.
De nem az amiről most akartam mesélni. Most lett vége fél6 körül az versenynek és az azzal egybekötött eredményhirdetésnek. Nagyon élveztem, és örültem hogy végigcsináltuk nagy áldozatokkal igaz (én részemről, a többiekéről nem nyilatkozom), de a lényeg, hogy az út végére értünk, sikeresen. 2. helyen végeztünk, aminek igazából örülnöm kellene, de nem úgy alakultak a körülmények, hogy abban a pillanatban kellett volna. Tényleg és büszke is vagyunk az elérd helyezésünkre. Kicsit zavart, ha az én feladatom jobban csináltam volna akkor talán... És tudom hogy erre azt mondja mindenki, hogy ugyan menny már, nem a te hibád. Nagyon maximalista vagyok és úgy mentem be eleve hogy nyerhetünk. Meg a végén ez a toto is, annyira levolt zsibbadva az agyam, szó szerint elfáradtam. Mintha valami súlyos terhet cipelnék. Nem tudom mi válthatta ki ezt belőlem, és igazából vannak okok de...

Nah a lényeg, hogy azért büszke vagyok erre az eredményre és köszönöm a csapattársaimnak is és Tanárnőnek is a türelmét és a sok feláldozását, amit értünk hozott.
A díjunk pedig amúgy teljesen ugyanaz mint az elsőé:
-ingyen és bérmentve elmehetünk Pestre Csehov Három nővér című előadásra, majd januárban.
-de számomra a legnagyobb jutalom a múltheti péntek volt. Ez adta azt az ajándékot, amely kicsit segített nekem (erről majd). Azt a napot nem fogom elfelejteni az biztos.
De most megyek, mert "hulla"fáradt vagyok és alig látok ki a szememből, talán lehet, ezért lett kicsit rossz hangulata a bejegyzésemnek, mert tényleg boldog vagyok most így, hogy vége és meg is könnyebbültem.
Kicsit bővebben az én feladatomról még:
Ki kellett választani valakit a csoportból, a többiek mondták, hogy bármi lesz kreatív dolog, vagy bármi mennyek én. Mondom Én? Mi? de végül elvállaltam. Kikísértek egy másik terembe minket. Kihúztuk a sorszámot, hanyadiknak megyünk be majd a verseny helyszínére. Nem tudtam, hogy most mit is kell csinálni és fogalmam sem volt, hogy miért vittek el minket egy másik terembe. Ezek után kiosztották a feladatlapot. Rajta az állt, hogy egy rendezőasszisztens bőrébe kell bújni. Fel volt írva, hogy milyen teendőim vannak még az esti próba előtt. Átnéztem az egészet, és gondoltam bemegyek és előadom, hogy akkor én leszek az asszisztens és megmondom ki mit hova. Mikor én következtem (6) bementem és elkezdtem áradozni és csak mondtam mondtam a dolgokat. Állítólag mindenki szakadt a nevetéstől, mert mindenki bement felolvasta és mellé párosította a dolgokat. Én meg el is játszottam. Sokaknak ezzel vidítottam fel az egészet, pl.: Matild is, és a zsűri elnök is csak lesett hogy csak mondom és mondom XD Én jól éreztem magamat, és igazából persze, hogy izgultam de úgy jól ment minden.Ténnyleg megyek, mert most beszélték meg anyáék, hogy nem is leszünk itthon egész hétvégén. Írásra ne nagyon számítsatok, mert nem leszek gépnél szerintem, majd csak vasárnap vagy majd elválik.
Kicsit friss volt az élmény és lehet, hogy kusza mondatok vannak benne, de látni se látok XD
jo8

Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest