Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
vilma27
tag
A következő pedig puttputtnak szól.:
Hihetetlenül sokat írsz... De komolyan, nem fogok tudni így mindre válaszolni. Néha a kevesebb több. Csökkenteni kellene a témákat, és tudom, hogy énis tudom a szöveget mondani és mondani, de nem tudom, hogy hajnali fél2kor hogy tudsz fentlenni. Én úgy elvagyok eresztve "meló"val, hogy örülök, hogy hazaérek, és alszok. 5-6örül beesek, vacsi, fürdés, tv-zés és csucsu.
Fejfájás: próbálok aludni amennyit tudok, de mivel időhiányában nem megy, arról nem is beszélve, hogy a kutyám úgy horkol, hogy azt hallani kell. Mindig felkelt. A tegnapi etse különösen... Szeretem meg ha a szobámban érzi jól magát és ott tud elaludni engem úgy nem zavar, csak ne horkoljon XDmég egy fiúval is volt egy pár szóváltásom ezügyben. XD az is vicces volt, ahogy még ilyen pillanatok közben.
Pozitívan...XD méghogy leszidtak... jó vicc
Amit nem értek, miért szeretik a Mona Lisát... te igen?
Kedvenc festő? Nem tudom sok van, de a Mona Lisát azért szereti sokmindenki, mert egyrészt nagyon pontosan vannak az arányai a nőnek, másrészt Leonardo nem semmiért lett híres. Rengeteget adott a világnak, én nagyon szeretem a munkáit és amúgy a Mona Lisa egy szimbólum. Története is van, nem tudom, biztos ismered. És amúgy meg szép kép. Lakásomba nem tenném ki, Múzeumba való, de attól még egy igényes, befejezett és igen híres mű.
Most itt válaszoltam...
Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest