Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Tegnap nem engedett belépni ebbe az oldalba. Mindent behozott, kivéve ezt

Az elmúlt nap viharos eseményei eléggé furcsán hozták ki a lépést.
Megint a tanulással van baj. Egyszerűen vagy én vagyok lassú és bamba vagy már reménytelen is az eset, hogy óráról-órára töriből, csak címszavak vannak a füzetembe írva, és így írjam meg a dolgozatot. A tk.is elolvasom, de sose szerettem abból tanulni, de most arra is rákényszerültem és ezután ugrok is neki, és még neten is keresek valami jó anyagot a francia forradalomról.
Még a suliban megcsináltam a matekot. 6órám volt utána meg a 2Anettal beültünk az ebédlőbe mialatt megcsináltam. 2kor mentem németre, igaz most csak 1 és egy negyed órát voltunk, de nem is bántam, mert leakartam tudni. Hazaértem kicsit gépezgettem, újabb NANA részt megnéztem és mentem a szobámba mondom belekezdek a tanulásba, mert rengeteg házi van a hétvégére.
-matek√
-irodalom (tanulni a XIX.századtól, mert eddig nem nagyon vágom a témát XD, ráadásul Ady jön, akit nem nagyon szimpizek, már csak az élet felfogása miatt, nem sok versét ismerem, de kíváncsi vagyok9
-töri (most kezdek bele a Fr. forradalomba)
-olasz (szavakból hétfőn dolgozat, tegnap ki is irosgattam de asszem annyiban hagyom)
-biosz (újabb lecke és kellene felelni, de majd meglátom, hogy haladok a többivel, ezt hagyom úgy utoljára, mert szerdán lesz óránk, de azért belekezdek. Azt a félévi 3ast kifogom javítani évvégére)
-német (szokásos tanulás, szavak, és most ezen a 7végén a nyelvtanra gyúrok rá!!!)
- és végül nyelvtan (érvet vagy cáfolatot kell írni a megadott témáról)Úgy kb. ha ki nem hagytam semmit ennyi lenne a program.
-Még kiakarok menni Mamához majd a fotókat, amiket előhivattam neki elviszem, arra is kerítek sort.
-meg a megkezdett rajzommal is kell foglalkoznom, mert már 4-5napja nem csináltam
nem jut idő semmire.
-kirakózni is szeretnék már másfél éve nem raktam 1et sem, nagyon szeretem, mert türelemre tanít és másfelől szeretem is magát az elfoglaltságot. Rekord: másfél nap alatt 1000 db XD nem hiszem, hogy lesz még1 ilyen.Nagyon bejön most ez a szám, jó lett

Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest