Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Tegnap nem engedett belépni ebbe az oldalba. Mindent behozott, kivéve ezt :F
    Az elmúlt nap viharos eseményei eléggé furcsán hozták ki a lépést.
    Megint a tanulással van baj. Egyszerűen vagy én vagyok lassú és bamba vagy már reménytelen is az eset, hogy óráról-órára töriből, csak címszavak vannak a füzetembe írva, és így írjam meg a dolgozatot. A tk.is elolvasom, de sose szerettem abból tanulni, de most arra is rákényszerültem és ezután ugrok is neki, és még neten is keresek valami jó anyagot a francia forradalomról.
    Még a suliban megcsináltam a matekot. 6órám volt utána meg a 2Anettal beültünk az ebédlőbe mialatt megcsináltam. 2kor mentem németre, igaz most csak 1 és egy negyed órát voltunk, de nem is bántam, mert leakartam tudni. Hazaértem kicsit gépezgettem, újabb NANA részt megnéztem és mentem a szobámba mondom belekezdek a tanulásba, mert rengeteg házi van a hétvégére.
    -matek
    -irodalom (tanulni a XIX.századtól, mert eddig nem nagyon vágom a témát XD, ráadásul Ady jön, akit nem nagyon szimpizek, már csak az élet felfogása miatt, nem sok versét ismerem, de kíváncsi vagyok9
    -töri (most kezdek bele a Fr. forradalomba)
    -olasz (szavakból hétfőn dolgozat, tegnap ki is irosgattam de asszem annyiban hagyom)
    -biosz (újabb lecke és kellene felelni, de majd meglátom, hogy haladok a többivel, ezt hagyom úgy utoljára, mert szerdán lesz óránk, de azért belekezdek. Azt a félévi 3ast kifogom javítani évvégére)
    -német (szokásos tanulás, szavak, és most ezen a 7végén a nyelvtanra gyúrok rá!!!)
    - és végül nyelvtan (érvet vagy cáfolatot kell írni a megadott témáról)

Úgy kb. ha ki nem hagytam semmit ennyi lenne a program.
    -Még kiakarok menni Mamához majd a fotókat, amiket előhivattam neki elviszem, arra is kerítek sort.
    -meg a megkezdett rajzommal is kell foglalkoznom, mert már 4-5napja nem csináltam :F nem jut idő semmire.
    -kirakózni is szeretnék már másfél éve nem raktam 1et sem, nagyon szeretem, mert türelemre tanít és másfelől szeretem is magát az elfoglaltságot. Rekord: másfél nap alatt 1000 db XD nem hiszem, hogy lesz még1 ilyen.

Nagyon bejön most ez a szám, jó lett :C

3OH!3 - Touchin On My

Aktív témák

Hirdetés