Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
Mint ez a macska, énis a ház fogja lettem. Tegnap a fül-orr-gégészet-et jártuk, és ott is rengeteget vártunk az orvosra, mert az állapotom rohamosan rosszabbodik.
Anyáék úgy döntöttek, hogy nem vágnak bele egy szenvedő, lázas félig holt, kimerült és mi megannyi bajos emberrel egy 5órás útba. Így itthon maradtunk. De sajnos így minden megbomlik. Hiába mondják, hogy erről senki nem tehet, de tudom, hogy valahol az én hibám és (..*..). Miattam át lett szervezve minden. Így elvileg szilveszterre megyünk. Nem érdekel nem megyek akkor inkább sehova az újévre bulizni, leszarom. Nekem már csak az lenne a legnagyobb ajándék, hogy végre 1-2hónap sóvárgás után végre Lentiben lehetnék. Nagyon régen akarok már menni. Már fél éve nem voltam és kicsit megrémiszt, mert akarok menni. És most iszonyú beteg vagyok. Nem is tudom, mikor voltam ennyire rosszul. Talán évekkel ezelőtt.
Most is pár sort jöttem írni, és rohanok is vissza az ágyba kúrálódni, mert addigra megakarok gyógyulni. A gyógyszerem
az meg szörnyű valami 1g-os ami még széttörve is nagy XD Alapból nem szeretem a gyógyszereket... :SNem hiszem, hogy most fogja olvasni, így az ünnepekben, de köszönöm, Te voltál az első aki küldött nekem üzenetet FB-on, igaz, hogy majd1 nappal utána néztem meg, mert gyakorlatilag az ágyam és a tv közti részen vagyok XD Máshol nem igazán járok. De ma énis üzengetni akarok így feljöttem. Nagyon köszönöm akis meglepetést. Herceg
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok

Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is.
Kálnay Adél
Aktív témák
Hirdetés
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az meg szörnyű valami 1g-os ami még széttörve is nagy XD Alapból nem szeretem a gyógyszereket... :S