Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Mint ez a macska, énis a ház fogja lettem. Tegnap a fül-orr-gégészet-et jártuk, és ott is rengeteget vártunk az orvosra, mert az állapotom rohamosan rosszabbodik.
    Anyáék úgy döntöttek, hogy nem vágnak bele egy szenvedő, lázas félig holt, kimerült és mi megannyi bajos emberrel egy 5órás útba. Így itthon maradtunk. De sajnos így minden megbomlik. Hiába mondják, hogy erről senki nem tehet, de tudom, hogy valahol az én hibám és (..*..). Miattam át lett szervezve minden. Így elvileg szilveszterre megyünk. Nem érdekel nem megyek akkor inkább sehova az újévre bulizni, leszarom. Nekem már csak az lenne a legnagyobb ajándék, hogy végre 1-2hónap sóvárgás után végre Lentiben lehetnék. Nagyon régen akarok már menni. Már fél éve nem voltam és kicsit megrémiszt, mert akarok menni. És most iszonyú beteg vagyok. Nem is tudom, mikor voltam ennyire rosszul. Talán évekkel ezelőtt.
    Most is pár sort jöttem írni, és rohanok is vissza az ágyba kúrálódni, mert addigra megakarok gyógyulni. A gyógyszerem :Y az meg szörnyű valami 1g-os ami még széttörve is nagy XD Alapból nem szeretem a gyógyszereket... :S

Nem hiszem, hogy most fogja olvasni, így az ünnepekben, de köszönöm, Te voltál az első aki küldött nekem üzenetet FB-on, igaz, hogy majd1 nappal utána néztem meg, mert gyakorlatilag az ágyam és a tv közti részen vagyok XD Máshol nem igazán járok. De ma énis üzengetni akarok így feljöttem. Nagyon köszönöm akis meglepetést. Herceg

The Christmas Song - Owl City

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok ;)

Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is.

Kálnay Adél

Aktív témák

Hirdetés