Aktív témák

• vilma27

tag

idézem a föcitanárunkat:
    "a világ legjobb golfozója egy néger, a legjobb rapper egy fehér és a németek nem akarnak háborúzni".
    Megfordult a világ. Komolyan az emberek nagyon furcsák lettek a szememben. 5 érzékkel rendelkezik mindenki - alapjáraton. Azután még ott vannak azok a bizonyos kis plusszok, ez kiben több, kiben kevesebb. De úgy látszik mindezek kevesek ahhoz, hogy visszapörgessük az időt és az életet a régi kerékvágásba toljuk. Nem jó út ez. Ha a saját életemet élem nem megy, ha új utakat keresek nem megy.

Ember és Csalódás
    Már megint egy nap egy hét egy hónap. És nincs. Nem találom amit keresek, és lehet hogy rossz helyen teszem? :F Fordulok egyet én is a világgal ha kell, de biztos...

Másfél évem van hátra az iskolából. Azt hiszem a továbbtanulásomra fogok koncentrálni és nem az ottani emberekre. Ma Nonóval rengeteget beszélgettünk, annak ellenére, hogy ma se éreztem magam 100%san "Elvira" miatt. De sok mindenben, nem segített mert már eldöntöttem a tényeket, de rávilágított a dolgokra. Nem tudom miért van az, hogy sokszor megbántom. Hisz annyi mindent kaptam és adtam. Nálunk ez kölcsönös - énis adok, őis ad - és nagyon örülök és szerencsés vagyok, hogy neki is a sok hiba és furcsasága ellenére mellette ülhettem/ek és nem akarok mást magam mellett tudni. Órákon is nagyon jól elszórakozunk. Ő is tudja jól a legnagyobb hibáimat (tudom van pár de hisz, nekem is "annyi hibám van, meglásd mindet szeretni fogod!". Feljött az a kérdés, ami először bennem fogalmazódott meg, hogy azok az emberek akik úgy gondolom, hogy közel állnak hozzám - és ezt elég nehéz behatárolni mert szerte az országban, itt Szabolcsban, Zalában vagy bárhol is - azok az emberek akikkel kapcsolatban voltam valamilyen szinten mit adtam nekik és mit kaptam cserébe? Nagy kérdés lett ez most számomra az utóbbi időkben. Ha csak az Általános iskolai éveimet nézem, vagy itt középiskolában szerzett régi és új ismerősökkel. hmm :F ezen azt hiszem még filózni fogok egy jó darabig, de azt hiszem az eszem már tudja a választ csak a szívemmel állok hadi lábon. Mindig azt mondom, hogy fene a jó szívemet:W de tényleg, mindig ezzel járok pórul és akárhányszor írom pl ide is, hogy mostantól bekeményítek nem megy. Nem megy. És jöhet az újabb kérdés, nah de miért nem megy? és így egy végtelen tematikát se lehetne felállítani. És ezt is lehetne boncolgatni tovább, de most nem vagyok olyan állapotban, hogy a gondolataimat pötyögve írt formában vissza tudjam adni.

zene? hallgassunk most egy kis csendet, az lesz a legjobb :K

u.i.:De rohanok, mert holnap művtöri vizsga ;]

Aktív témák