Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy nagy nagy nagyon nagy HÍR

na mit mondtam neked te Szamócaszívű...
végig mondtam, hogy tuti mi nyerünk a pályázaton. és? és? alap... ennyi... cöhh...
És igen a 22jelentkező csoportból elsők lettünk. Szinte amúgy végig az eredményhírdetés alatt olyan nyugodt voltam, valahogy tudtam, hogy nyerünk. És így is lett.Irány a következő forduló, és ott sincs megállás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaahj olyan boldog vagyok, viszont a fejem valami miért nagyon fáj, nem tudom, és még tanulni is kellene művtörit... nah mind1 1x átolvasom, sztem elég lesz... mint mindig
Amúgy az eredményhírdetésnél találkoztam egy pár régi ismerőssel. Olyan jó volt, és még komolyan jobban örültek nekem mint fordítva. Nem mondom, hogy nem örültem, de úgy furcsa mód jobban örültek ennek.
És olyan jó volt, hogy fel is olvasták a versemet, és Művészasszony kis levelét is. Olyan ügyesek vagyunk most komolyan. Talán nem is volt olyan akinek 2őt olvastak fel, de a miénk
azt igen, hááát igen valamit tudunk azért 
Magamat idézem a mából: Én az örök optimista
De tényleg megyek
csók jo8 (L)
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)