- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy nagy nagy nagyon nagy HÍR

na mit mondtam neked te Szamócaszívű...
végig mondtam, hogy tuti mi nyerünk a pályázaton. és? és? alap... ennyi... cöhh...
És igen a 22jelentkező csoportból elsők lettünk. Szinte amúgy végig az eredményhírdetés alatt olyan nyugodt voltam, valahogy tudtam, hogy nyerünk. És így is lett.Irány a következő forduló, és ott sincs megállás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaahj olyan boldog vagyok, viszont a fejem valami miért nagyon fáj, nem tudom, és még tanulni is kellene művtörit... nah mind1 1x átolvasom, sztem elég lesz... mint mindig
Amúgy az eredményhírdetésnél találkoztam egy pár régi ismerőssel. Olyan jó volt, és még komolyan jobban örültek nekem mint fordítva. Nem mondom, hogy nem örültem, de úgy furcsa mód jobban örültek ennek.
És olyan jó volt, hogy fel is olvasták a versemet, és Művészasszony kis levelét is. Olyan ügyesek vagyunk most komolyan. Talán nem is volt olyan akinek 2őt olvastak fel, de a miénk
azt igen, hááát igen valamit tudunk azért 
Magamat idézem a mából: Én az örök optimista
De tényleg megyek
csók jo8 (L)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alkoholista nevelde
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 KC Gamer Laptop 15.6" 144 Hz i5-10500H 16 GB RAM RTX 3060 512 GB SSD
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)