Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Hogy is mondjam... Igazából el tudom kezdeni, mert rengeteg a mondanivaló. De megint nekem kell lépni? Én ezt nem bírom tovább. Nem tudom, hogy neked ez hogy megy, de ez is az én elméletemet bizonyítja. Megszoktam a csalódásokat, hiszen tudod. De nem vártam tőled. Illetve utólag belegondolva nem is tudom miért lepődöm meg, ha tudtam, hogy egyszer ezek a pillanatok is napvilágot látnak. Most szerintem szó szerint a fejedre zúdítok mindent. Ne lepődj meg rajta, te is sejted mi a téma. Az ember olyan furcsán él. Mindenki, akis maga értékrendjében kis erkölcsi világában. Ismerem a tiédet. Helyesbítek, ismertem. Már nem tudom hányadán állok veled. Vártam rád, és akkor még lehetett volna kezdeni a helyzettel, de számomra ez csak vízió marad, meg sem történt esemény. Elfogadtalak olyannak amilyen vagy. De az utóbbi elhallgatott események miatt múltidőben írom. Nem tudom, hogy képes vagyok ezt magam mellett tudni továbbra is.
    Kezdem a legelején. Emlékszel arra a napra? Én nagyon is jól, minden szavad tisztán cseng vissza a fülemben. Akkor sok ígéretet tettél nekem. Aminek a nyomát se látom. Ebben sajnos nem nyitom fel a szemed, ezek szerint rég elfelejtettél mindent. Vannak olyan szavak, tettek, pillanatok amik nem múlnak el egyről a kettőre. Következő napokban, hónapban, láttad de mégse tettél érte semmit, nem is így fogalmazom, ennyit jelentettem számodra. Mert látom rajtad, hogy látod, mégse teszel ellene semmit. Ha még próbáltad is felvenni a kapcsolatot ne mással tetesd. Ez nagyon fájt és dühített. Ha akkor ott lettél volna, nem haboztam volna ezeket elmondani neked. De nem mással beszéltem volna mindezt meg. Akkoriban számos gondom volt. De én ezeket nem is tudom, hogy jelnek vegyem, de úgy értelmeztem, hogy nincs szükséged rám. Mikor mindketten találkoztunk, elnéztünk egymás mellett. Ez így ment jó 2hétig, úgy hiszem. Nem akartam nyitni feléd. Vártam, megint csak vártam. Türelmes ember vagyok. Amikor valaki csalódást okoz, választhatsz, nem olyan sok a választás elkezdheted kritizálni, sértegetni és zavarba hozni, vagy pedig megpróbálhatod helyre hozni a problémát. Úgy hiszem ebben mindegyik benne van. A konkrét dolgokat nem írom le, neked kell/kellene tudni. Ahogy az elején írtam én ezt nem bírom így tovább. Sok mindenben elgondolkodtatott és elbizonytalanított ez az egész story. Én meghoztam a döntésemet.

Aktív témák

Hirdetés