Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Kezdjük, a lemaradásokat pótolni...
---A múlt 7végéről annyit, hogy teljesen kész voltam, testileg-lelkileg-mindenhogyan. Nem volt erőm úgy kb semmihez, a pénteki rosszullétem tett rá egy nagy lapáttal, de azért ehjez a lapátoláshoz még több minden hozzájárult.
---Hétfőn reggel az irci tanárunkkal pályázati megbeszélést tartottunk. Nem volt semmi extra, megbeszéltük amit meg kellett beszélni.
---még aznap délután Sára, Művésznő és Én feldíszítettük a termet, mert kedden osztálymikulás volt. Viszonylag sokáig tartott, és nekem az a "megtisztelő" feladat jutott a díszítés mellett, hogy a tantermi szekrényünket csekély 45perc alatt kb. ki tudtam takarítani. Aki látott már kupis könyvstócot, stócot? rendesen oda volt behányva az összes Tk, még az elsős is....:S
---Kedd... Hát ugye nagyon jónak ígérkezett ez a nap
1-4 óránk ugye rajzóra. Új anyaggal dolgoztunk, páccal. Illetve csak nekem volt új, mert soha nem dolgoztam még vele, csak tussal amivel egyébként nagyon szeretek alkotni
. Nah szóval lényeg, hogy egy elég mozgalmas kompozíciót, beállítást kaptunk. Körbetettük a bakot lefordítva, hogy a táblánk vízszintbe legyen, hogy tudjunk "festeni". Én rögtön kiválasztottam egy jó kis helyet. Azután kiderült, hogy folyamatosan mozogni kellett. Egyik helyről a másikra vándoroltunk. már aki, igaz szivi? XD. A legelső alkotásom már csak azért is eltettem, hogy tényleg ez a legelső, de higgyétek el a legborzasztóbb munkám. Jaahj a könny is kijön belőlem ha visszaidézem a képét, olyan vicces...
Azután még folyamatosan más és más helyet készítettem sorra a munkákat. Próbáltam kitapasztalni az anyag használatát, de még így ez elsőre nem nagyon ment. Viszont az annyira jólesett Bebustól (rajzT.), hogy az utolsó munkámra olyan dicséretet kaptam, hogy csak néztem azokkal a "frankfurti" szemeimmel (igaz Művésznőm?), Majd kiestek az államról nem is beszélve, az is ottmaradt... De így jólesett, mert mondta, hogy olyan szép felületek vannak rajta, és az utóbbi alkotásaim nem lettek tökéletesek, és a szintemet tartom nem fejlődtem, mostanáig. Próbálom "összeszedni az életem" de mindig közbejön valami, vagy valaki... De most kicsit helyrerázódtam. Sok mindent végiggondoltam és ez nagyban segített néhány dologban.
Ma Művtörin filmet néztünk, a Chicago musical-t néztük, mert a jövőévi szalagavatóra gyűjtünk ötleteket és bevallom nekem sokszor az első az igazi, mindig. Nagyon bejött a kor stílusa, a zenék, a téma is nagyon jó feldolgozható és színpadra is vihető.
Művtöri után gyorsan lerohantunk Nonóval a terembe, hogy az Osztálymikulásra berendezzük a termet. Úgy gondoltam, hogy körbe tesszük a székeket, meg mindent, középre a kaját, mert mindenkinek (majdnem mindenkinek) kellett sütnie, és azt pedig középen 3asztal hosszában elhelyezve rápakolva. Meg is csináltuk. Bejön az osztály, mindenki kivétel nélkül nekem esett, hogy mit csinálok?. Mondom körberendezem a termet. Erre: minek? de mégis hogy gondolom ezt, stb... ""I" reakciója nagyon érdekes volt és eleinte felhúztam magam:
I.: Minek kell ezt csinálni? Mégis hogyan fogok így én enni? a teát meg az ölembe teszem? vagy hova?
V(én).: Nem tudod elképzelni, hogy mit akarok kihozni az egészből? Sokkal családiasabb hangulat lesz, stb...
Am én hoztam még a vízforralót és a zenét is, csináltam egy karácsonyi válogatást, amit többen is megdicsértek, hogy milyen jókat hoztam
A lényeg az volt, hogy utána megint mindenki kivétel nélkül mondta, hogy milyen jó volt, a legjobb osztálymikulás volt eddig stb..., komolyan olyan buták az emberek, hogy az valami hihetetlen, persze az elején én vagyok a rossz, hogy hogyan merem átrendezni a termet, a végén meg mindenkinek az arcára volt írva, hogy sokkal jobb volt így a terem, mint alapból. Ennyit "I"ről, komolyan mondom, ez már áááh

De egyébként nagyon jó volt és tényleg ez volt a legjobb, annak ellenére, hogy kaptunk egy rossz hírt, de ez most még nem aktuális...
Én Juditot húztam és a mai napig nem mondtam el senkinek, és olyan jóvolt.
Engem
nem fogjátok elhinni ki húzott. Soha nem is gondoltam volna, nem... Az agyam eldobtam mikor odajött hozzám, mondtam magamban, hogy miért jön felém? Aztán de igen felém jött és egy Mikuláscsomaggal. Balázs húzott... Balázs, akivel a 3.5évünkön át annyit veszekedtünk mint nem is tudom, de voltak olyan pillanatok mikor pl nagyon jól elvagyunk, kiránduláson
az jó volt, minden este nálunk kötött ki a zenész fiúkkal, és amúgy nem lenne annyira nagyon beképzelt és bunkó annyira jófej lenne, és benne is van, csak sose jön úgy ki a lépés. De mind1 nem térek el a tárgytól, mert mi világ életünkben rivalizáltunk egymással, de pedig Tesin XD azok a tesiórák, volt, hogy úgy ütöttük egymást tűzharcban hogy az szinte rossz volt nézni, már-már vérre ment. De ha egy csapatban voltunk Röpin nagyon jól össze tudtunk dolgozni. Ésss már megint elkanyarodtam
Nah szóval Mikulás. Olyan aranyos bögrét kaptam tőle, tökre én vagyok, igaz a választásban kapott segítséget de akkor is tényleg tökre én 
---a sütik nagyon jól sikerültek. Nekem Zsófi linzere ízlett legjobban meg az én termesztett mandarinom XD majd írok erről, hogy mi lett a sütimmel XD
---Föcin is jaahj az a tanár, komolyan minden gyagyás beütése ellenére kezdem megszeretni, és igaz tudok róla ezt-azt, de végülis mindenkinek vannak hibái és minden magára tartozik, érted gyerek by Kodibodi XD
---Megyek Szombaton moziba, wááááá
Nem is tudom mikor voltam utoljára. Tudom, hogy nyáron vagy 5-6x voltam, ebből 3x talán Herceggel, de szerintem azóta nem voltam. Ezt vártam már mióta, a HP 7/1et nagyon szeretem, és bárki bármit mondd nekem nagy kedvencem lesz a Harry Potter
(L) Végre összehozzuk Laurával a dolgot...
---Szerda, ma nagyon jó nap volt, annak ellenére hogy rengetegen hiányoztak, olyan jól éreztem magam, hogy az valami hihetetlen. Olaszórán az az activity XD wáááá az a rajz, amit Máté lenyomott, a szőnyeg, Andris nagybácsija, valami hihetetlenül jól szórakoztam. Azután folytatódott a tesin is, wááá helyettesítés volt Balázsbá volt (L) olyan játékot talált ki, futni kellett össze vissza, azután pedig megállni és táncolni a szembenállóval, olyat ökörködtünk. Mónit leakartam vinni ilyen hídba v mibe erre Trixyék elesnek szemben velem olyat röhögtem, hogy elejtettem Mónikát, nem tudta szegény mire venni a dolgot. Alapjáraton elég erős vagyok és azt hitte, hogy megtudom tartani, és ment is volna, de kitört belőlem a nevetőgörcs... Utána röpiztünk, azis, 3at játszottunk ebből az első kettőt elvesztettük a 3.nál meg fogadtunk, és a vesztesnek 15 fekvőt le kellett nyomnia, természetesen ekkor már győztünk
De közben is olyan jó hangulat volt, ás ügyesek is voltunk 
---Csütörtök azaz Ma
A héten rengeteg jegyet kikaptam, irci5, nyelvtan4/5, töri5, német5, matek5, sorolhatnám és így elég eredményes részt zárhatok le annak ellenére, hogy mi minden megy körülöttem. De az élet megy tovább, és ennek így kellett lennie, mert megmondtam magamnak, hogy ebben az évben nem lazsálhatok. Ma is vittem bioszra gyűjtőmunkát, abból is kaptam kis5öst, meg úgy mindenből jól állok. Ha minden jólmegy 2db 4esem lesz a félévimben
Szerencsémre hamar megmaradnak bennem a dolgok, és így nem sokat tanulok itthon, bár mostanában kicsit odafigyelek, mert ez az év már fontos és számít is...---A holnapról annyit, hogy megyünk a Színházba a pályázat 2.fordulójára, és annak is az első felére, megnézzük a próbát, meg lesz ez-az majd beszámolok mindenről ígérem, és hétvégén pedig megint be leszek táblázva. Szakítok majd ide is időt, beszúrok pár percet, hogy pótolgassak, és igyekszem az üzikre is válaszolni.

Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1-4 óránk ugye rajzóra. Új anyaggal dolgoztunk, páccal. Illetve csak nekem volt új, mert soha nem dolgoztam még vele, csak tussal amivel egyébként nagyon szeretek alkotni
Azután még folyamatosan más és más helyet készítettem sorra a munkákat. Próbáltam kitapasztalni az anyag használatát, de még így ez elsőre nem nagyon ment. Viszont az annyira jólesett Bebustól (rajzT.), hogy az utolsó munkámra olyan dicséretet kaptam, hogy csak néztem azokkal a "frankfurti" szemeimmel (igaz Művésznőm?), Majd kiestek az államról nem is beszélve, az is ottmaradt... De így jólesett, mert mondta, hogy olyan szép felületek vannak rajta, és az utóbbi alkotásaim nem lettek tökéletesek, és a szintemet tartom nem fejlődtem, mostanáig. Próbálom "összeszedni az életem" de mindig közbejön valami, vagy valaki... De most kicsit helyrerázódtam. Sok mindent végiggondoltam és ez nagyban segített néhány dologban.

nem fogjátok elhinni ki húzott. Soha nem is gondoltam volna, nem... Az agyam eldobtam mikor odajött hozzám, mondtam magamban, hogy miért jön felém? Aztán de igen felém jött és egy Mikuláscsomaggal. Balázs húzott... Balázs, akivel a 3.5évünkön át annyit veszekedtünk mint nem is tudom, de voltak olyan pillanatok mikor pl nagyon jól elvagyunk, kiránduláson
Nah szóval Mikulás. Olyan aranyos bögrét kaptam tőle, tökre én vagyok, igaz a választásban kapott segítséget de akkor is tényleg tökre én
Nem is tudom mikor voltam utoljára. Tudom, hogy nyáron vagy 5-6x voltam, ebből 3x talán Herceggel, de szerintem azóta nem voltam. Ezt vártam már mióta, a HP 7/1et nagyon szeretem, és bárki bármit mondd nekem nagy kedvencem lesz a Harry Potter
(L) Végre összehozzuk Laurával a dolgot...