Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Huuh... hol is kezdjem.
    Talán ejtenék erről a témáról énis 2-3 mondatot. Először is ezt a bloghelyet nekem Művésznőm mutatta meg. Nagyon örülök neki, mert sok blogoldalon voltam már, de valahogy mindet abba hagytam, mindegyikben találtam valami hibát, vagy okot arra, hogy ne folytassam így töröltem a regisztrálásaimat. Nekem nem sok ideje van itt blogom, kb.4hónapja. De nagyon szorgalmasan, ha nem minden nap de többé kevésbé sikerül írnom elég gyakran. Valahogy hasonlóan vagyok énis mint Művésznőmmel, de mivel én nem vagyok itt olyan népszerű mint Szamócám, ezért nekem nem sok olvasóm van. Legelső is te vagy, hiszen tudod...;) Mert énis így magamnak írom, de kicsit a Veled való kommunikálás is könnyebb, mert amit leírunk azt másnap márcsak kiboncoljuk és nem kell megbeszélni, egyből csaphatunk a levesbe, és kicsit időspórolás szempontjából jó, hisz abból főleg neked irtó kevés van. Meg tényleg majd x év múlva milyen jó lesz olvasni, vissza, mi minden történt, és az elrejtett szimpóziumjaim amiket el-el dugdostam a soraimba, melynek többségét tényleg csak én értem, senki más. Olyan részletre nekem se erőm se semmi másom, mert millió dolog van mára ;) de mindent megcsinálok, ciao:B

Aktív témák

Hirdetés