- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
vilma27
tag
Huuh... hol is kezdjem.
Talán ejtenék erről a témáról énis 2-3 mondatot. Először is ezt a bloghelyet nekem Művésznőm mutatta meg. Nagyon örülök neki, mert sok blogoldalon voltam már, de valahogy mindet abba hagytam, mindegyikben találtam valami hibát, vagy okot arra, hogy ne folytassam így töröltem a regisztrálásaimat. Nekem nem sok ideje van itt blogom, kb.4hónapja. De nagyon szorgalmasan, ha nem minden nap de többé kevésbé sikerül írnom elég gyakran. Valahogy hasonlóan vagyok énis mint Művésznőmmel, de mivel én nem vagyok itt olyan népszerű mint Szamócám, ezért nekem nem sok olvasóm van. Legelső is te vagy, hiszen tudod...
Mert énis így magamnak írom, de kicsit a Veled való kommunikálás is könnyebb, mert amit leírunk azt másnap márcsak kiboncoljuk és nem kell megbeszélni, egyből csaphatunk a levesbe, és kicsit időspórolás szempontjából jó, hisz abból főleg neked irtó kevés van. Meg tényleg majd x év múlva milyen jó lesz olvasni, vissza, mi minden történt, és az elrejtett szimpóziumjaim amiket el-el dugdostam a soraimba, melynek többségét tényleg csak én értem, senki más. Olyan részletre nekem se erőm se semmi másom, mert millió dolog van mára
de mindent megcsinálok, ciao
Aktív témák
- Energiaital topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Windows 7
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert énis így magamnak írom, de kicsit a Veled való kommunikálás is könnyebb, mert amit leírunk azt másnap márcsak kiboncoljuk és nem kell megbeszélni, egyből csaphatunk a levesbe, és kicsit időspórolás szempontjából jó, hisz abból főleg neked irtó kevés van. Meg tényleg majd x év múlva milyen jó lesz olvasni, vissza, mi minden történt, és az elrejtett szimpóziumjaim amiket el-el dugdostam a soraimba, melynek többségét tényleg csak én értem, senki más. Olyan részletre nekem se erőm se semmi másom, mert millió dolog van mára