Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Yerba Buena - Guajira

Tegnap nagyon jó volt este, beszélgettünk kicsit Wiccel és jólesett. Igazából nem olyan lényeges dolgokról, de jó hangulatban mentem aludni, annak ellenére, hogy milyen napom volt. Viszont elaludni nem tudtam. Megakartam nézni egy filmet, de mondtam, hogy ha végignézem reggel nem bírok kikelni az ágyból, inkább letöltöm vagy majd valamikor megnézem. Erre nem hogy aludtam, azon agyaltam, hogy mi lesz a filmben. Én hülye megkellett volna nézni. Mikor ránéztem az órára pont a film végének az idejét mutatta. És én semmit nem aludtam még. :Y Érdekes volt így felkelni... :S
    A suliban zajlottak az események, kicsit életfáradt voltam, míg egyesek folyamatosan elveszik vannak azért akik miatt tényleg érdemes élni (mindjárt kifejtem). De a mai nap: reggel a sulibamenet olyan jó számok mennek mostanában a retroban, fel is dobják a hangulatomat :K :D
    Bementem az 1es rajzterembe, sehol senki... mondom ok... Pár perc és megjön Nonó és Judit. Köszöntek, de elkezdtem susmutyorogni mintha ott lennék de mégis levegőnek néztek. De úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom. Mostanában úgyis sokat vannak együtt szünetekben és egy témát boncolgatnak tovább. Igaz később meg is jegyeztem...
    Órán Fruzsika mellett ültem. Hát Fru mellett elég élénken kijött a szexmániám XD
    "szexet álmodó" --> ezt meg kellett említenem a blogban. Számos nevem van amit Herceg adott, de ez... XD :R dilis vénember
    Tehát annyira jó volt mellette ülni, és közben haladtam is a feladattal. Lehet sox fogom magam mellé rángatni. Örültem a társaságának. Nagyon is :K A feladat is tetszett, majd ha kész lesz lehet felteszem, mert nagyon fog sikerülni, azt hiszem ;]
    Hát a művtöri óráról nem tudok beszámolni, mivel bealudtam... XD 1x Nonó megszúrt a rotringjával. Mondom normális vagy? Pedig olyan jól-rosszul aludtam. A hangulat megvolt, csak a pad volt kényelmetlen XD
    Ofőn németet magyaráztam Alexának és Móninak. Olyan jó volt elmondani, és büszke voltam rá, hogy ennyi mindent tudok és mint jó mester átadhattam a tudásom a padavanjaimnak XD jahj kedves olvasó nézd el nekem a stílusom, kicsit bekattant valami odabent, és senki nem szólXD
    Föcin elakartam menni, de a német tanárom nem engedte, mondta hogy majd utána mennyek hozzá. Így is lett. Külön németen átnéztünk pár nyelvtan ami nem tiszta, és még a 2007es német nyelvtan érettségit csináltuk, 17/10et értem el :D Igaz mondta, hogy ez eddig a legnehezebb érettségi és nem olyan rossz ez :B
    Hazajövet :Y külön sor, rész mert uhhh

P!nk - Raise Your Glass

Tehát, anya jött értem, mert egyszerre végeztünk. Beszálltam az autóba és elindultunk. Elkezdtem beszélni erről-arról mint mindig szájmenésem volt :U De nem ez a lényeg. Alap egy sorrend a "szemek területén", mert első helyen Pici áll, és további embereket sorolhatnék, de nem, mert most a lámpánál a másik sávban kicsit előrébb egy srác az ő kocsijuk ablakából visszanézett, és rám nézett sehova máshova és ez így ment fél teljes percen keresztül. Mondom anyának, mit sasol az a fiú a másik autóban? Erre ő: hogy biztos tetszem neki. Hát hallod ilyen szemekkel akár az övé is lehetek. Nem láttam tisztán (amúgy jó kocsiban is ült :B) de azok a szemek :Y Egy darabig, biztos nem fogom elfelejteni. És azt se, hogy miért nézett úgy engem? A hajam is felvolt fogva, a frufrum hátra és felkötve, smink semmi, nagykabát és mégis rámnézett... és egyfolytában...

Tartalmas egy hazamenet volt. Legalábbis nekem. Kíváncsi vagyok Rá egyébként, csak még egyszer megnézhetném a szemeit

Sam Sparro - Black and Gold

A zenék, csak amolyan pillanatban hallgatott zenék... :B

Aktív témák

Hirdetés