Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
vilma27
tag
csak így... értem haén nem tese?
ez olyan furcsa felállás?
de szarom leNa szal... ma megkaptam a 2.szurimat, ez is fájt mint mindig és a helyzet amúgy rosszabbodik, mert már a bal fülemre nem hallok semmit, a dobhártyám viszont majd kiszakad a helyéről és úgy érzem mindjárt üvölteni lenne kedvem. Ma viszont egy kicsit reggel tanulgattam. Mivel nincs számológépem a többit csináltam meg. Nem tudom hogy hogy fogom megcsinálni hétfőre a matek hf-ot de majd megoldom valahogy. Még kell egy csomó mindent csinálni de nem érzem magam olyan állapotban hogy nekikezdjek így csak egy kis nyelvtant és olaszt irkálgattam de ezek is nehezemre estek. Nem tudom, hogy végzek mindennel jövőhétre
számológépem sincs pedig matekozni lenne kedvem mindig, mert tudom meg minden az anyagot és el-elpötyösgetnék vele csak nincs sin cos...:Su.i.:hogyne, persze, ahha...
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szarom le