Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

A mai nap, mai emberek...olyan :( és :K
    Nem tudom, amúgy nem először van ez, hogy így viselkednek az emberek...

Nah először Művésznőmnek:
    asszem számozok énis:
    a számtalan: mikor hoztam/tunk szégyent a sulira? Én nem tudok ilyet az én részemről. Mit titkolsz ;)

1. 2Ivettünk is van az osztályban, de tartom a számat. Apropó, az enyémet senki nem tudja :Y most tényleg és nem is fogja megtudni senki addig míg el nem jön a megfelelő pillanat :D ez olyan jó, hogy csak én tudom :P De amúgy nagyon aranyos az a könyv, nekem is elkellene, mivel tudod, hogy hol álla a főző tudományom. Nem részletezem itt...:P

2. jaahj az a nap :P

The Giving

nekem is van akkor egy számom. Szokásos kedvencem:

Seal - I've Been Loving You Too Long

de amúgy ez is érdekes, hogy annyi szám van a világon, és már jópár éve ismerjük egymást, jópár XD majd4 XD de még ennyi idő után is vannak olyan dolgok amiről nem tudsz a másikról...

3. Mi ez a szappan őrület? Te asszony :B nem szeretem a szappanokat, sőt, kimondottan ellene vagyok. A folyékonyszappan sokkal praktikusabb, szebb is...

5. jegyek...
    én nekem nem volt probléma a matek. Sőt nagyon hamar kész is voltam. 1et Nonónak meg is csináltam, úgy az egészet. Egyedül a téglalposra kíváncsi leszek, hogy úgy kell-e megcsinálni, ahogy én gondoltam és tettem :U Irciből énis írtam, az nagyon jól ment, ma ügye művtöri ami szintén jó lett... De holnap is lesz nekem egy menet. Német, Olasz és Nyelvtan... uhh :F De muszáj most, hogy ne keljen majd félévkor hajtani, mert az nem lenne kellemes, és jó...

6.ról beszéltünk, nincs hozzá sok mondanivalóm, csak amit ott elmondtam, és tartom is magamat hozzá.

7.szokásos műsor, hétfő első óra tesi, Művésznő, vagy késik vagy elalszik, ez nem újdonság (L)

8. ami késik nem múlik :D :C

9. Egyszer eljön, hogy normálisan éld meg ezt a pillanatot, és kívánom neked is, mert tudom, hogy nagy álmod és, hogy számodra fontos ez az esemény. Meg is érdemled, hogy akkor, azon a helyen és azzal éld át mindezt akit az élet neked szánt ;)

Naaah :Y azt hittem vagy 100ig elkell számolni. XD
    na csók Művnőm :B és csak hajrá, jöhet a 2.forduló :C belevágunk? és amúgy ott is nyerünk ez nem kérdés ;)

Aktív témák