Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz vilmaboy #38551 üzenetére
Igen, koncentrálhatnánk, a problémádnak megfelelő topikban (:
Valamint lett kérdezve még pár kérdés is amire viszont nem válaszoltál, ami a koncentrálást erősen segítené. Főleg mert root nélkül nehéz lesz, valamint azt se tudjuk hogy milyen készülékekről, milyen Android API levelről beszélünk, mert egyre csak húzza össze a jogosultságokat a Google az Android verziókkal..
Szóval jó lenne tudni mi a kiindulási pontod és mi az elérendő cél. -
vilmaboy
őstag
"androidos telefon adatainak lementésére" általánosságban volt a kérdés nem tipus és android specifikusan. Egyszerűen ami root nélkül menti egy telefon névjegyeit, smseit, messenger, viber stb beszélgetéseit, naptár bejegyzéseit stb. Ha a rendszer beállításokat nem menti az nem érdekel annyira. Képeket, zenéket leszedem pc-vel. Gyártóknak mindnek van erre megoldása pl Smart Switch, de olyat akarnék ami kezeli márkától függetlenül a telefonokat. Ezért nem írtam konkrét típust és android verziót. Nyilván manapság ritka ami and 7 alatt van.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz vilmaboy #38549 üzenetére
Nem akarnék belevauzni , de a Viberbe te is tudsz manuális mentést készíteni , sőt be lehet állítani asszem automatikus napi / heti / havi mentést is.
Az "msn"-be ha belépsz ismét akkor az üzeneteid megmaradnak.Kontakt mehet gmail fiókba...
Kicsit ismerkedni kellene az appokkal , ezt jelen esetben inkább a Viberre értem.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz WhiteWalker #38554 üzenetére
Én is ismerem, csak egyben szeretnék mindent nem egyesével ha lenne olyan valami ami ezt tudja. Köszi
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
tordaitibi
veterán
Lehet kicsit off,
Naptari bejegyzest szerettem volna kesziteni de nem enged, valami fiok kell neki. Minek? Itt a telefonon helyben kene tarolnia, nem mashol. Minek neki fiok egy vacak bejegyzeshez, nem enged tovabb enelkul, tovabblepve felajanja a Jofogas, meg az Aptoide fiokot hozzaadasnak. Ezekkel ugyan mit kezd, ebbe szinkronizal...?
Mi az hogy "Nincs naptar", meg Legalabb 1 naptar lathato, hat abba akarok irni, itt van nyitva a naptar.
-
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #38557 üzenetére
Rendszer / ROM? Naptárapp? Még mindig az RR - gyári app?
-
tordaitibi
veterán
"Naptárapp? Még mindig az RR - gyári app?"
Igen. De jó memóriád van, nekem romlik, eddig sose használtam naptári emlékeztetőket, ma használtam volna életembe először ilyet. Csak annyi hogy jövő háten szerdán délelőtt csipogjon vagy értesítsen valahogy és írja ki hogy 10 kiló szalonnát megrendelni a hentesnél (komolyan ez lenne a feladat).
De nem akarja. -
Eastman
addikt
Üdv Uraim!
Samu Galaxy J6, Android 7.1.1
A kezdőképernyőt, vagy képernyővédőt a beállításokban hol tudnám hosszabb ideig láthatóra állítani? Most kb 2 mp és az kevés.
(Itt várom a választ okt. 20. óta. )
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
MODERÁTOR
-
Eastman
addikt
válasz Viktor0610 #38561 üzenetére
Nem kötelező, köszönöm. Jók a megérzéseid.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Peltár
aktív tag
válasz Eastman #38562 üzenetére
Nekem is rövid ideig mutatja és ha nem reagálok rá időben visszaalszik. Az is biztos hogy nem az alvó állapot késleltetése menüt keresed amiben lehet állítani , de ez nálam a megjelenítés, speciális, alvó mód 15s, 30s, 1, 2, 5, 10, 30perc. régebben az energiagazdálkodás , alvó mód, de ha a képernyőzár feloldás előtti menüt akarnád hosszabb ideig látni, az szerintem specko beállítás, rendszerbuhera, vagy minimum egy Launcher, esetleg lehet buildprop-ban állítani, de ide már ha minden igaz root kell. De ha hülyeséget írtam azt rögtön ki fogják javítani.
-
badrian250
tag
Sziasztok!
A következőben szeretném a segítségeteket kérni: ha egy programból, pl Gmail, Facebook, Aliexpressz megnyitok egy linket a Honor 8-amon, akkor egy kis böngészőablakban nyitja meg, ami egyrészt zavaró, hogy kicsi, másrészt pedig java nélkül, így sokszor nem tudom használni amit megnyit. Korábban ez nem így volt, hol tudom átállítani, hogy rendes ablakban nyíljanak meg az oldalak ilyen esetben?
Köszi! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valamilyen módon megoldható-e, hogy ha egy BT füleshez vagy BT-n autós kihangosítóhoz van kapcsolódva a telefon, attól még az értesítések a telefon hangszóróján csörögjenek?
Gyakran van csak úgy a nyakamba akasztva a bt füles, nincs állandóan a fülemben. Így viszont lemaradok az értesítésekről.-
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Olyan spec problemam van az androidos telommal hogy lezaras utan rendszeresen felhivja a segelyhivoszamot, ami sajnos ott a kijelzo aljan feloldas nelkul is, mar nagyon sok alkalommal felhivta a telefon igy veletlenul. Mit lehet tenni ez ellen?http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz kelzsoca #38573 üzenetére
Lenovo A5. De gondolom mindegyik androidos teló így működik, nem?
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Xiaomi Redmi 5A-ról költöznék 8A-ra, a Google account-ot meg a programokat átvitte a Mi Cloud backup, de jópár programnak (multifactor authentication, bankos témák, stb) a beállításai is kellenének. Ezt hogy kell átvinni? Nem akarok 15-20 ügyfelet nógatni, hogy a saját MFA cuccaikat újra generálják
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz kraftxld #38576 üzenetére
Van benne költözés opció , a beállításokon belül.
multifactor authentication, bankos témák, stb) a beállításai is kellenének
Ezeket nem biztos hogy átviszi , mivel ha jól tudom ezek valami saját hardver kulccsal rendelkeznek , de majd aki jobban tudja az megmondja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz WhiteWalker #38577 üzenetére
Tök jó, elindítottam, majd 1 óra mulva minden kiderül Köszi!
Amúgy Mi Mover a neve.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
MODERÁTOR
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
MODERÁTOR
válasz kraftxld #38583 üzenetére
Az ilyen appok nem mindig szeretik, ha sok adatot tolsz át velük egyszerre.
Bontsd szét a mennyiséget. Egyszerre csak a zenék, majd külön a képek, stb.De multimédiás adatok költöztetésére jó lehet a számítógére lementeni, majd onnan az új telóra.
Az alapadatokra (nevek, SMS-ek, naptár, jegyzetek, stb.) meg használod a Mi Movert.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #38584 üzenetére
Nem írta mi az ami "nem nyert"
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #38585 üzenetére
Bocs, úgy emlékeztem, csak "sima" költözés.
A banki, authenticator appokat szinte biztos, hogy nem lehet áttenni egyik telefonról a másikra.Xiaomi 13T
-
kelzsoca
félisten
válasz badrian250 #38575 üzenetére
Első körben erre gondoltam.
-
válasz WhiteWalker #38585 üzenetére
Maguk az app-ok átmentek de semmi beállítás.
Ennyi erővel a google play store-ból is újra lehúzhattam volna őket, gondolom aki tervezte a folyamatot még nem használta élőben
Akkor a következő 2 hetet tölthetem is el ezeknek az átpakolásával.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
senior tag
Sziasztok!
Kollégák kaptak új céges telefont és az IT rendszergazda több dolgot is letiltott benne, illetve a telefon a háromszori feloldó képernyőzár elrontása után egy csak az IT által ismert kóddal lehet a telefont feloldani. Vagy pl 30 sec lehet a max tétlenség lezárásig.
Ezeket mennyire nehéz feloldani, megkerülni, átállítani rendszergazdai jogosultság nélkül? Vagy miként lehetne az IT tudta nélkül ezeket mégis valahogy átállítani? -
MODERÁTOR
válasz NdrewSunix #38591 üzenetére
Ha nem tudod eltávolítani az eszközkezelő rendszergazdát, akkor sehogy, max. roottal.
Xiaomi 13T
-
Bozek
nagyúr
válasz NdrewSunix #38591 üzenetére
Vesznek saját telefont és átrakják bele a kártyát, más megoldás nincs.
-
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest