Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58751) mrmft válasza CoolBoy323 (#58750) üzenetére


mrmft
senior tag

Ne nezd ezeket a kajli hireket, mert neked is csak a hajad fog hullani tole! Mondjuk baromira nem ertem minek bejelenteni valmit 3xor amikor ugysem lesz belole semmi.
Szolok ha mar van.

(#58752) Sanyesz. válasza Al3xT (#58740) üzenetére


Sanyesz.
őstag

Ha ennyire "rossz" volt a G3, akkor miért használtad 12 hónapot? :F
Egyébként tételesen cáfolnám az állításaidat azzal a megjegyzéssel, hogy a GPS készülék és ROM függő is, azaz típuson belül is lehetnek jelentős eltérések.

"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."

(#58753) drr válasza CoolBoy323 (#58750) üzenetére


drr
őstag

Még jó, hogy nem vártam rá... Napokon belül kezemben a G3T :C

(#58754) cappa72 válasza CoolBoy323 (#58750) üzenetére


cappa72
nagyúr

Nem volt ez eddig soha másképp... miért lenne most másképp?

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#58755) Pítőr


Pítőr
aktív tag

Jiayu F1 vs Cubot Bobby üzemidő bajnokok!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r

(#58756) smkb válasza Sanyesz. (#58752) üzenetére


smkb
őstag

Vagyis akkor rossz... az, hogy ennyire készülék függő egy típus az pont azt jelzi, hogy rossz. Jóember megveszi, és nagy esélye van rá, hogy egy vacakot kap. Akkor most ne alkosson róla rossz véleményt, csak mert van olyan aki meg kifogott egy jót? Nekem is volt G2S-em, szép volt, csak épp a gps a hulladék szintet érte benne, az égvilágon semmivel nem lehetett tartósan használhatóvá tenni, a kamerája pocsék volt, pont mint az összes Jiayunak, az érintésérzékelése meg nekem kicsit nagyon késleltettnek tűnt, akkuidőben sem hozta azt, amit elvileg a 2200mah-os akksival kellett volna (valószínűleg nem volt az sosem 2200, mert a V987 akksija nem 15%-al nagyobb fizikai mértre sem, ráadásul a jóval nagyobb kijelző ellenére, simán bírja a 2 napot folyamatos 3g kapcsolattal). Mai napig nem értem, hogy pl a G4-et miért vette bárki ennyire túlárazottan 250$ körül, mikor a gps/kamera pont ugyanazt a szintet ütötte meg, mint egy G2S-ben. A ZTE V987 sokkal de sokkal jobb telefon volt ugyanannyiért, mint egy G4.

[ Szerkesztve ]

(#58757) bioengin válasza Laza... (#58737) üzenetére


bioengin
tag

Szia!

Én mindenhol IPS-t látok a leírásokban. Te fogtál ilyet kézbe?

(#58758) fateless válasza smkb (#58756) üzenetére


fateless
veterán

Ha visszakeresel, akkor láthatod a leírásomban, hogy kb 1650mAh-s volt az akkuja a G2s-nek.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#58759) vaki


vaki
aktív tag

Aki éppen vásárolni akar, Pandáéknál ma nagy kiárusítás van, valószínűleg a kevesebb készletű modelleket ugyanúgy nem lehet megkapni, mint a Happy Hourban, de ki tudja?
itt-e

A felhasználóbarát felhasználó

(#58760) Sanyesz. válasza smkb (#58756) üzenetére


Sanyesz.
őstag

Remek. Te most kiragadtál egy dolgot az én reagálásomból. Elkeserítelek, nekem tökéletesen működik a G3 és benne a GPS (2012.októberi vásárlás) és ezzel nem vagyok egyedül. Sőt, még eredeti az akkuja is és kb. 3 napot bír átlagos (persze ez relatív) használat mellett (dupla sim, állandó 3G).
Azt én nem vitatom, hogy vannak, akik gyenge GPS-szel rendelkező G3-at kaptak. Ezen többen segítettek némi alufólia felhasználásával, mások együtt éltek a helyzettel. De ettől még lehúzni a G3-at? :Y
Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak.

"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."

(#58761) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Üdv urak! Akinek van esetleg eladó kínai csodája, az alábbi paraméterekkel az nyugodtan keressen meg.

- Lehetőleg fehér színű
- max 4-4,3"
- Két magos
- 1GB RAM
- Lehetőleg IPS kijelzős
- lehetőleg valami kínai telefonok szinten is ismertebb gyártó

25K amit szánok rá, és természetesen használt telefon is megfelel normál állapotban. Leginkább Budapesti átvétellel, de pest megye és környéke még belefér.

(#58762) Gwent1 válasza smkb (#58756) üzenetére


Gwent1
tag

Üdv Én most is G2S-t használok és erős használat mellett 2 napot bír. A GPS némi szoftveres tuninggal teljesen jól működik.Hamar fog jelet és nem dobálja el a három betűs navival teljesen jó pontossággal. Ami a kamerát illeti az lehetne jobb, de én nem is vártam, hogy egy tükörreflexes gép minőségét hozza. Nem kell csodát várni az ár és érték arányában szerintem ez egy teljesen jó telefon

Xiaomi redmi note 5 global

(#58763) tiko76 válasza Sanyesz. (#58760) üzenetére


tiko76
aktív tag

"Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak" ....és nem csak Magyarországon hanem a dunántúlon is :D Szalacsi

(#58764) RVR400 válasza bioengin (#58757) üzenetére


RVR400
veterán

IPS Panel van benne 3:40-nél látszik, amikor dönti, meg játék közben is, hogy nem söttétedik el, és nem invertálódnak a színek.

(#58765) smkb válasza Sanyesz. (#58760) üzenetére


smkb
őstag

"Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak."

A tábor alapján lehet egy termék jóságát megítélni? :) Viccelsz ugye? Nagy tábora volt a Trabantnak is, és kicsi tábora a Mercedesnek. Nagy a tábora az olcsó párizsinak is itt, nagyobb, mint egy rendes szaláminak, sonkának, stb. Nagy tábora van jópár Alcor, Concorde,MyAudio stb terméknek, mégis ipari hulladék kb mind. Az ég világon semmit nem jelent, hogy valaminek nagy tábora van e vagy sem minőségi szempontból (főleg, hogy mindezt csak fórumok alapján lehet állítani). Arról nem is beszélve, hogy ha valami termék tökéletesen hozza a papíron írtakat, a fórumozás sem pörög róla, mert nincs miért. Utóbbi azért erősen a hibák, bugok, problémák miatt zajlik. Tökéletes termékeimmell szépen elvagyok, azokról nem írok, nem kérdezek, szót sem szólok róluk. Legjobb példa erre a Linux. Mindenhol ott vannak minden Win-es hírnél, mindenhez hozzászólnak, olyan mintha a PC-k felén-többségén Linux futna, közben valami 0,8% alatt van Mo-n a részesedésük. Csak szimplán nagy a hangjuk, és a fórumokon alapján ez így csapódna le.

Nagy volt itt pár tulaj hype-ja ak észülék iránt, így sokakat csábított vásárlásra. Mára lecsengett a nagy Jiayu láz köszönhetően a masszív túlárazásnak, meg a jobb konkurenseknek, a sok csúszásnak és kamuzásnak. 260$ egy G5? Az év vicce.

Amúgy olvastam elég sokat mindegyik Jiayu típusról, és azért erős volt mindegyik fórumában a vacak gps, vacak kamera és egyéb betegségek. ( Az itteni G4 fórum jórésze is kb erről szól) G2S-hozzászólások, külföldi, pl orosz fórumokon is csak rról szóltak, hogy a gps használhatatlan, még A-GPS, adatkapcsolat bekapcsolásával is ideig óráig működik. Az nálam meg már alapból bukik, mint gps, ahol kell adatkapcsolat. Külföldön pl elég nehezen menne... Az meg hogy alufólia, meg egyéb tákolások, már önmagáért beszél... miért kell egy megvásárolt eszköz funkcióit, amit papíron tud, nekem megvalósítani otthon, maszekolással? Vagyis akkor nem tudja, rossz. A Jiayu meg elég nagy ívben tojt a frissítésekre. Egyetlen egyet adott ki, amivel legalább azt javítani tudtam, hogy alapból szarul érkezett, használhatatlan kijelzővel, mert magától érzékelt trillió nyomkodást. Volt hogy épp csak meg nem vett valami appot magától, miközben csak néztem a készüléket. Tiszta Skynet, az öntudatra ébredt gép volt.

Amúgy fateless épp írta is, hogy az a akku nem 2200, inkább 1650... úgyhogy a Jiayu ebben is kamuzott.

(#58766) b3t3rv


b3t3rv
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a fastcardtech oldalról való rendelésben. A fizetési mód kiválasztásával vannak gondjaim. Mindenképp PayPal-al szeretnék fizetni, de sehogyan sem találom meg a módját, mindig csak a bankos utalást hozza elő. (EtoTalk-nal sokkal egyszerűbb ez, mint az eBay-en is)

(#58767) Mr.Csizmás válasza b3t3rv (#58766) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mennyi pénz?

3.We don't accept payments for product 350$ or more by Paypal or by credit cards. payments for product 350$ or more must be paid by bank transfer or Western Union MoneyGram.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#58768) b3t3rv


b3t3rv
csendes tag

$350-ig, de inkább $250 körül lenne.

[ Szerkesztve ]

(#58769) KurtCobain válasza smkb (#58765) üzenetére


KurtCobain
őstag

Volt G3S/T-d meg G4-ed?

Mmm'kay?

(#58770) Sanyesz. válasza smkb (#58765) üzenetére


Sanyesz.
őstag

Neked Jiayu fóbiád van :B . Ez nem sértés, csak megállapítás. Feltételezem, hogy használtál több hónapig, esetleg 1 évig ilyen készüléket (G2, G3, G3S stb.) és ezek alapján írod azt a "rengeteg" rossz tapasztalatot.
Mert ha nem, akkor te csak mások (szubjektív) véleményét teszed magadévá. :K

Nekem pl. Mazdám van. Többször olvastam egy fórumban egy illetőt, aki következetesen ócsárolta. Egyszer rákérdeztem és kiderült, hogy még csak nem is ült ilyen autóban, nem hogy vezette volna, mondjuk 50.000 km-t. Hasonló az érzésem veled is. :R

[ Szerkesztve ]

"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."

(#58771) kiskatz


kiskatz
tag

Sziasztok!

Feinteng H9500 telefonhoz keresek képernyővédő fóliát. Akinek esetleg lenne 1-2 db eladó az kérem dobjon egy PÜ-t! Köszönöm!

(#58772) Sanyesz.


Sanyesz.
őstag

Hogy ON is legyek:

Uraim! Van itt valakinek THL T100s készüléke. Érdekelne némi tapasztalat, kölünösen az üzemidő (5" FHD kijelző vs. 2300mAh akku).

[ Szerkesztve ]

"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."

(#58773) szili.tamas1 válasza tiko76 (#58763) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Az a polgár jenő volt, nem a szalacsi! :-D

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#58774) Thrawn


Thrawn
félisten

A MediaTek EPO szervere végleg ledöglött? Sehogysem megy a letöltés :(

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#58775) RVR400 válasza Thrawn (#58774) üzenetére


RVR400
veterán

Én meg azt hittem, hogy a telefonnal van baj. :DDD

(#58776) Brain75 válasza Thrawn (#58774) üzenetére


Brain75
senior tag

Nekem sikerült most letölteni.
Igaz vagy négyszer ötször kellett rányomnom a frissítésre de letöltötte.

Amúgy az ftp server címe:

FTP server: epo.mediatek.com
Port: 21
Login: epo_alps
Password: epo_alps

EPO.DAT
EPO.MD5

/data/misc-ben van a helye. Lehet hogy új MD5 filet kell csinálni mert azzal mindig baj van.

[ Szerkesztve ]

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#58777) svgyula válasza b3t3rv (#58766) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Teljesen igazad van! Amikor a váltáson gondolkodtam azzal kezdtem, hogy fórumokat böngésztem, a kiválasztott esélyes telefonokról!
A jiayu esett ki legelsőnek! Olyan nagyságú a fóruma amiben rengeteg, hiba feltárás, hiba megoldás, firmware javítás, komplett ROM csere. Tehát ha egy működő és minden belerakott "cucc" használható lenne nem kellene ennyit beszélni róla. Biztos van :K :F olyan akinek teljesen jól működik és ráadásul a "fan" körbe tartozik. De általánosságban egy magyar magyarul tudó átlag embernek úgy ahogy megkapja nem használható!
Amúgy azt senki nem mondta pl. a jiayu készülékeket nem az európai piacra tervezték! Ezt az információt a kínai szállítótól kaptam. Elmondta azt is hogy ezt inkább a keleti régiónak szánták. Nincs és nem is fognak
elérhetővé tenni magyar nyelvet. Az más kérdés, hogy van akinek sikerült átmókolni DE pl én nem ezzel akartam kezdeni. Nagyon tetszik a G5-ös telefonjuk! De annyit amennyiért a használható verziót árulnák nem ér! Tulajdonképpen a fémházon kívül semmi "extra" nincs benne a 200$-os riválisoknál! Azért valljuk be őszintén az az aluminium ház nem ér 100$-t.
Nem lehúzásnak szántam :N ezek csak olyan információk amit úgy éreztem meg kell veletek osztanom.
Ez nem teljesen ebbe fórumba tartozik de sokat ajnározták a motorola telefonját nos nekem ez kívülről teljesen olyan mint egy 3 évvel ezelőtti "ős" dizájner(szépen magyarul fonetikusan :K ) alkotása. Persze lehet csak sokat vártak a megjelenéssel közben mivel lett jobb kicserélték a belét :Y
Csak azért az embereknek van egy olyan tulajdonsága hogy szeretik az újdonságot. Hiszen kivenne meg egy trabantot a hagyományos külsővel még akkor is ha a belsejében egy "szuper-hiper giga-miga HI-TECH" belső motor dolgozna. :N

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#58778) Mr.Csizmás válasza svgyula (#58777) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

imho egy kínai készüléket se az átlagmagyar piacra terveztek, telivannak a topicok bootloader, bin szerkesztéssel, stb. ami hozzáértőbb embert kíván.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#58779) raulicio válasza smkb (#58765) üzenetére


raulicio
senior tag

Ez a nagy tábor dolog amúgy valóban érdekes.
Anno így volt ez a THL W8-al is. Persze jó készülék, de sokan csak azért rendelték mert egy-két hangadó mindenkinek azt ajánlotta. Biztosan remek készülék, de közel sem biztos, hogy a legjobb volt anno, viszont sikerült hozzá nagy tábort verbuválni. Ugyan ez a helyzet a Jiayuval G3S/T-vel is. Tök mindegy, hogy milyen telefont keresel ez ott lesz valakinek az ajánlásában. Ez is remek készülék, de van jó pár készülék, ami hasonló tudású, minőségű, csak éppen senki nem hype-olja őket...

(#58780) CoolBoy323 válasza svgyula (#58777) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

De általánosságban egy magyar magyarul tudó átlag embernek úgy ahogy megkapja nem használható!

Ez mekkora baromság, már bocs! Egy az, hogy van olyan hely, ahonnan magyarul jön, 2: 10 perc foglalkozás vele, és magyar lesz a rom. PC-t is úgy veszel, hogy telepítsék előre neked fel még a kedvenc játékod is, és tolják is végig?!
De már megint olyan beszél, aki az életében nem látott még jiayut, csak képen :DD

Nyilván azért olvastok sok rosszat róluk, mert nagyon népszerűek, sokat vesznek. És egy fórumban nem azt fogja leírni az ember, h hű de csodálatos a kijelző, hanem h ez meg az nem megy, ez meg az a gond... Ezen hibák nagyon nagy része user hiba, azt tegyük azért hozzá.
Értelmes hibát nem találsz a telefonokon, max a GPS-t lehet szidni, de az kb minden MTK-snál sz.r.

Szóval olyannak higgy, akinek már volt ilyen telefonja, és esetleg nem hibás (igen, van belőlük hibás, de miből nincs...)
Nekem volt már vagy 4 Jiayum, és egyikkel sem volt különösebb gondom. Faterom G4-et használ, első okostelefonja, és teljesen jól el van vele...

(#58781) Thrawn válasza Brain75 (#58776) üzenetére


Thrawn
félisten

Kétféle böngészővel és két telefonnal is próbáltam az előbb, de hiába, tizedszerre sem megy :(

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#58782) agoka07


agoka07
senior tag

Üdv.
Érdemes lecserélni Jiayu G3T típusú telefonomat egy Lenovo P780-ra? Inkább ami a fontos, az a kijelző nagysága, kamera. A Jiayu-val az a bajom, hogy a telefon túl nagy a kijelzőhöz képest.

S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8

(#58783) svgyula válasza CoolBoy323 (#58780) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Ne magadból indulj ki! Rengeteg embernek okoz gondot még magyar nyelven is egy készülék kezelése! Nem hogy a rendszerbe történő beleavatkozás! Egyszer ballagjál be egy telefon szaküzletbe és várj pár percet és láss csodákat hallgass :U a füleddel, hogy miket kérdeznek! :K

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#58784) CoolBoy323 válasza agoka07 (#58782) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mm

számold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"

A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!

@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti :) ) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia :D

[ Szerkesztve ]

(#58785) Brain75 válasza Thrawn (#58781) üzenetére


Brain75
senior tag

Hello

Ide felraktam amit nekem letöltött

https://www.dropbox.com/sh/ve3cjjoyp5pbh9f/YBrekM_uEt

Ezt a készülék memóriájában a /Data/MISC könyvtárba kell berakni.

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#58786) Thrawn válasza svgyula (#58777) üzenetére


Thrawn
félisten

"De általánosságban egy magyar magyarul tudó átlag embernek úgy ahogy megkapja nem használható!"
A Jiayu telefonok kínaiak számára készültek kínai belpiacra, nem várhatod el egyáltalán, hogy a készülék tudjon magyarul. Másik ROM-ot rárakni ami tud magyarul is meg nem egy nagy ördöngösség. Akinek mégis nehézséget okoz az kérjen meg egy hozzáértőt vagy felejtse el a kínai telókat és ballagjon be valamelyik tetszőleges itthoni szolgáltatóhoz és válasszon egy egyet az ottani kínálatból.

Brain75: Köszi! :R
szerk: navazze, most nálam is letöltötte az EPO-t :W :D

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#58787) agoka07 válasza CoolBoy323 (#58784) üzenetére


agoka07
senior tag

Köszönöm, és a gyorsaság különbség számot tevő fog lenni?

[ Szerkesztve ]

S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8

(#58788) CoolBoy323 válasza agoka07 (#58787) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Ha "általános" user vagy, akkor szerintem nem, én legalábbis nem igazán éreztem különbséget normál használattal.

(#58789) KurtCobain válasza Thrawn (#58774) üzenetére


KurtCobain
őstag

Itt találsz linket frisshez, vagy pár naposhoz.
Nekem valamelyik nap sikerült letöltenie.

Na mire odaértem az olvasásban, már letöltötted. :)

[ Szerkesztve ]

Mmm'kay?

(#58790) agoka07 válasza CoolBoy323 (#58788) üzenetére


agoka07
senior tag

Mondjuk a Fifát tolom, de el tudom hanyagolni, ami még szemre való az a Zopo C2 platinum, 32GB és ajándékba még egy flip tok is.

S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8

(#58791) CoolBoy323 válasza agoka07 (#58790) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

C2 fullHD-s kijelzős, ami hátrány lehet játékokban, hisz jobban erőlködik a GPU...
De az akksija fele annyi, mint a levonóé... 2Ah-s csak :/

(#58792) Brain75


Brain75
senior tag

EPO file letöltéshez ez a Szerver nekem idáig mindig működött.

FTP: 54.200.6.244
Port: 21
Felhasználónév: epo_alps
Jelszó: epo_alps

De itt az összes IP cím, valamelyik mindig működik

124.219.30.162
124.219.30.163
124.219.30.164
124.219.30.165
124.219.30.166
124.219.30.167
124.219.30.168
124.219.30.169
124.219.30.170
124.219.30.171
54.193.53.205
54.200.6.244
54.201.46.179
54.213.119.11
54.213.12.103
54.213.135.230
54.213.21.35

[ Szerkesztve ]

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#58793) hevizms


hevizms
addikt

A Jiayu egy jó telefon.
Nagy számok törvénye alapjan több hibát is lehet olvasni velük kapcsolatban.
Azt hiszi bárki van tökéletes telefon?
Mindnek van valami hibája.
A nagyoknak is.
Nekem összetörött a kijelezője a G3-nak,de nem volt kérdéses hogy a következő is Jiayu lesz,már úton van.Ha nem lettem volna megelégedve vele,akkor azt rendeltem volna?
Nem mondom megfordult a fejemben hogy kiváncsiságból kipróbálnám a Xiaomi Hongmit,amit mostanság agyon dicsérnek,de valamiért érzem nem fenékig tejföl az a telo.
Úgyhogy marad a G3T.
Amúgy mindenki azt vesz amit akar,de nem kell bedőlni egyik túlzásnak sem.
Nem igaz hogy teljesen tökéletes a Jiayu,de az sem igaz hogy annyira rossz lenne mint amit itt írnak egyesek.
Valahol középen az igazság.
Egy jó árértek arányú telefon,ami mögött komoly tábor alakult ki,ami nagyon is fontos szerintem.
Volt nekem már HTC HD7 utánzat,aztán N9770 telo,de mégcsak meg sem közelitették a Jiayut.
Gps nem a legjobb,nekem mondjuk működött és használtam is,de tény hogy nem bíznám rá az életem,arra viszont tökéletesen alkalmas volt,hogy néha ha nagyon kellett segitett.
Azért szivesen összehasonlitanám bármelyik telefonnal ennek ellenére 1 autóban,ugyanis volt rá példa hogy a Jiayum jól navigált,a Galaxy S2 meg csak kereste a jeleket ugyanazon autóban egyidőben.

Na meg az akkuidő.Lehet nem annyi a kapacitás mint amit ráirnak,de az biztos hogy még egy telom sem teljesitett ilyen jol és ha valaki belelolvas a fórumába,láthatja milyen akkuidők vannak a G3 esetében.

(#58794) KurtCobain válasza svgyula (#58777) üzenetére


KurtCobain
őstag

Az miért baj, hogy valaki befoltozza a teló hiányosságait? De ha neked ez nem jó, akkor vegyél egy noname sz@rt, azzal nem foglalkozik senki, így legalább azt hiheted, hogy bugmentes a telód. :C

Mmm'kay?

(#58795) Al3xT válasza kosturica (#58749) üzenetére


Al3xT
tag

Nem tudom mik a Te kriteriumaid, de a sajatommal tisztaban vagyok. ;) Nyilvan a HTC One egy felsokategorias keszulek es annyiba is kerul. A Moto G feleannyiba kerult, DE teljesitmenyben es felhasznaloi elmenyben kozel sincs ekkora kulonbseg, sot van amiben a Moto G jobb. (pl. gsm antenna, szoftverfrissites).

Nem allt szandekomban megserteni a G3 tulajokat, mivel en is az vagyok (megtartom tartaleknak, illetve jo lesz hosszabb repulouton a gyereknek filmet nezni/jatszani). :)
A G3 a maga nemeben egy kivalo keszulek, de ha arra gondolok, hogy tobbert vettem, mint a Moto G-t, akkor mar bosszantoak a hibai. :)

Nyilvan mindenkinek mas elvarasa van, mas dolgokra hasznalja a telefonjat es mas design-t kedvel.

ON: Valaki hasznalt mar HTC One Dual SIMes telefont? A Jiayu jol megoldotta a ketkartyas hasznalatot, de allitolag a HTC-ben csak az egyik kartyan van 3G? Azt sem tudom, hogy dual active, vagy dual stand-by?

új Motorola Moto E eladó

(#58796) raulicio válasza agoka07 (#58790) üzenetére


raulicio
senior tag

A fifa hibátlanul fut MT6589-en szóval a P780-on is megy majd, nem lesz különbség ebben sem.

[ Szerkesztve ]

(#58797) Upo válasza b3t3rv (#58766) üzenetére


Upo
addikt

Annak örülj ha még nem fizettél, menekülj! Csaló banda. Nem kerestél rá mondjuk itt?
Hamisított, kamu specifikációs telefonok, irreálisan alacsony árak, vagy meg sem kapod vagy nem azt amit rendeltél. Volt akinek valami tégla vagy kő volt benne a készülék helyett, ha reklamálsz úgyis leráznak. Azért nem véletlen nincs paypal (vagy nem reklámozzák).

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#58798) 485


485
aktív tag

jajj ez annyira szép:

Doogee Turbo


http://www.1949deal.com/doogee-turbo-dg2014-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-3g-yellow.html

[ Szerkesztve ]

(#58799) mrkatona


mrkatona
tag

Vowney V5 telefonon, ha egeret csatlakoztatok hozzá, akkor mit kell beállítani, hogy a jobb egérgomb a visszalépés funkciót lássa el?
A bal egér gomb és a görgetés működik, de a vissza jobb egérrel nem.
Tabletnél ez működik, telefonon miért nem?
Köszönöm a segítséget.

(#58800) aytukabozs válasza vaki (#58759) üzenetére


aytukabozs
addikt

össze is zuhant tőle az oldal :D

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.