Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w4dk0rt3
tag
válasz andrisbandi #119239 üzenetére
A doogeetol egy kicsit felek mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy rossz a telefonbeszelgetesek minosege.
jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
doongoo
addikt
válasz WOT-H-A-C #119250 üzenetére
Ez a fajta meg még több típusra is létezik, igaz a kis kínai appnak futnia kell hozzá a háttérben
-
felegyhazig
csendes tag
válasz akos727 #119248 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! A mindennap használt táskám (Maxpedition Fatboy) is majd' 40 rugó újonnan, van belőle 2 is, sok éve használom, már nagyon megszoktam. Nem szeretném néhány mm miatt átalakítani azt, ami ennyire kézre áll!
Sok-sok modell adatait megnéztem, mindegyikben van valami kompromisszum, pillanatnyilag ez a nyerő: [link] -
habmalac
tag
válasz felegyhazig #119258 üzenetére
ez engen is érdekelne de hol lehet megvásárolni?
-
BrandonXXV
aktív tag
Esetleg,ha valakinek van tapasztalata, vagy rálátása....
Tetszik a redmi 3, de ma a kezemben volt egy redmi note 2 prime, ami elég tetszetős volt. Ezen felbátorodva elkezdtem nézegetni a redmi note 3 pro-t. Kérdés, hogy amennyivel drágábban beszerezhető a note 3 pro, annyival jobb is-e, mint a redmi 3?!
Beszerzésnél, csak magyar forrás játszik a számla miatt.... -
akos727
senior tag
válasz felegyhazig #119258 üzenetére
Igen, nekem is ez volt a gondom, hogy mindig volt kompromisszum, minden tesztben találtak kiemelkedően rossz valamit a telefonokban, eddig egyedül az Doogee F5-ben nem (ebben az árkategóriában), és nekünk előny volt, ami neked hátrány (méret). A linkelt tipust nem ismerem, de képről tetszetős, olvass tőle minél több tesztet, angolul is.
-
Secretknight
aktív tag
Az első rossz tapasztalatom GearBest-el...Tegnap reggel megrendeltem a telót,fizettem.Ma reggel jött a ticket hogy nincs nekik.Van két opció.Az első ,válasszak másikat.A második ,adnak pontokat amit majd felhasználhatok termékek vásárlására.Namost, kértem a teljes visszatérítést.Remélem így lesz...
-
habmalac
tag
Üdv Urak!
Rendelés előtt állok, a két kiszemelt a Cubot H2 és a THL T7. Van köztük némi különbség pl processzor. Van esetleg vélemény vagy ötlet, hogy melyiket? Számít a proci, hogy 8 vagy 4 mag? Melyik mellett mi szól? -
doongoo
addikt
válasz Secretknight #119266 üzenetére
Meglesz az. Még futnak azért pár kört, de befenyíted őket paypal dispute-tal és vissza is utalják a pénzed.
-
benceman00
tag
Ismerősöm pont ugyan így járt és ugyan ezeket ajánlották neki. Mondtam neki, hogy csak említse meg a paypal jelentést. 3 hét múlva az elvileg elfogyott teló ott virított a dhl-es srác hóna alatt a kapuban.
Üdv, ASZPi
-
buca84
őstag
Van PH-s gearbest topik. Ott tudnak segíteni is, ha kell.
-
sunavlys
senior tag
Nem kell betojni, visszakapod a lóvét.
Ezt mások is eljátszották velem is, hogy nincs éppen készleten (akkor mér engedte a webshop kiválasztani?)
de egy két nap és lesz.Azonnal kértem vissza a pénzemet, vissza is adták.
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Leszeretném menteni későbbi felhasználásra a gyári szkin "bőrimitációs" fekete háttérképét.
Tud valaki segíteni ,hogy melyik mappában lehet meglelni??
Köszi
Üdv,
Lui
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #119278 üzenetére
Oooopss😃
Vazze, NEMIDE akartam, bakker, ennyire almos voltam ???
Ötlet nemrossz, de azért szeretném a rendes uton...
Bocs, rosszhelyre írtam,
Most jöttem rá, mikor beléptem a másik topikba és ott nemtaláltam a posztomatÜdv a csapatnak, ha már beugattam a topikba 😃
-
felegyhazig
csendes tag
Ha jól értelmeztem az eddigieket, akkor a gearbest.com oldalon bejelölöm a "warehouse options"-nál az "EU"-t,
akkor európai raktárból kapom, így gyorsabb, biztonságosabb és az áfát + vámot is megúszom?[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz habmalac #119270 üzenetére
Valamiért (lehet rosszul gondolom) nekem a Thl márkáról több jó jut eszembe mint a másikról. (T100s, T11 stb, voltak jó telóik, és főzött romok is rendesen hozzájuk) Én akármennyire Xiaomi párti vagyok, mivel vidéken élek és utazok naponta sokat ezért sajna kell a B20. Az utazásom kb 35-40%-nál nincs 3G. Ha már telefont cserélek, ezen az értéken próbálok változtatni. Remélem portolnak rá MIUI-t majd, aztán megvan a lelkibéke
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
törölt tag
válasz felegyhazig #119283 üzenetére
Ige, így van, de jelenleg nincs eu raktárban a kinézett teló
-
Core2duo6600
veterán
válasz BrandonXXV #118962 üzenetére
PL.: Samsung J500F Galaxy J5 Dual SIM Fekete
Partnerogs nél 52 000
Fürgébb mint a samu s4 duos, olyan is van.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz fudi2002 #119284 üzenetére
Nekem még mindig megvan a THL T11 makulátlan állapotban, a szívem sajog de el kell adnom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RVR400
veterán
válasz Secretknight #119130 üzenetére
Amennyiben nem zavar, hogy pár hónap után a szokásos érintő szériahiba elő nem jön. Sajnos az MStar S700-nak ugyanez a baja, a dzsatubén van jó pár videó a touch hibájáról. Szóval most kiderül, hogy a gearbest mit szól egy 5.5 hónapos szériahibás telóhoz...
-
IldiH
tag
Milyen hiba okozhat olyat kb 2 havonta, hogy csontra lemerül (kikapcsol) a teló, töltőre dugva először azt mutatja, hogy nulla, majd pár másodperc múlva 100%-ig feltöltve. Bekapcsolva csak a betöltési logó fut és ennél nem jut tovább. Egy factory reset lefutása után vígan bekapcsol és teljes töltöttséget mutat.
Mi halhatott be: akksi, valami szoftvere, érzékelő, stb? -
RVR400
veterán
válasz Secretknight #119298 üzenetére
Sajnos én is későn néztem utána. Már ebben a tesztben is jelen volt a hiba. Reméljük, hogy ami ennyit kibírt, az már hibátlan lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest