Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
válasz
sunavlys
üzenetére
Az rendben, de a fentebbi leírás alapján ez nem volt kivitelezhető mivel olyan opcio mint "my money" nincs a profilomban. Csak bankkártya hozzáadas, folyószámla hozzaadas, email meg regisztracios adatok talan, egyikbe se tér ki a currencyre.

Az életkepes ami képben lett linkelve h rendelesnel allitom be milyen váltásban kérem, lecsekkoltam.
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz
sunavlys
üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, hogy a vásárlást igazoló email után nem láttam a My orders oldalukon a telefont, hogy milyen állapotban van (egyszer már vettem tőlük egy másik telót is, az rendben látszik ott, hogy shipped). Írtam nekik pár nap múlva, hogy miért nem látom, elküldték-e már. Válaszoltak, hogy mivel vendég módban vettem meg (ezt nem értettem, mert szerintem be voltam lépve, de végül is mind1), ezért nem jelenik meg a My orders menüpont alatt, de azért elküldték a tracking számot, ahol nyomon lehet követni a telefon útját.
Én egyébként a customerservice@pandawill.com-ra írtam, onnan mindig válaszoltak eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi