Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118201) Kornel válasza woodworm (#118200) üzenetére


Kornel
veterán

Soc resze.

(#118202) hevizms


hevizms
addikt

Nem igazán értem itt a felháborodást ha szóbakerül a GPS a B20 vagy a kamera.

Ez telefonos topik nem?
Mi más érdekelné általában az embereket,minthogy az aktuális készülékek milyen szinten tudják ezeket?
Lassan már kérdezni sem mer senki ezekről,mert mindjárt lehurrogják.

A B20 meg még sokáig téma lesz,mert annyi fals info megy erről,hogy az átlagember csak kapkodja a fejét hogy akkor most neki tényleg életbevágó e avagy nélküle is megél.

A tegnapi nap pld nekem nagyon is sok olyan dolgot letisztázott,amit eddig vagy nem tudtam,vagy a sok fals info miatt bizonytalan voltam.Pedig olvasgatom mindig ezeket,de pont a tegnapi nap világitott rá hogy nagyonsokféle vélemény lehet a szükségességéről és mindenkinek igaza van a maga szemszögéből.

(#118203) #79335424 válasza Kornel (#118199) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ez a következő tévedésed. Az 500MB -os keretedből annyit VOIP -ozhatnál, hogy csak műtéti úton lehetne eltávolítani a füledről a telót. A Telenor asszem ezeröté ad most 1GB -ot. Annyiért 30 percet beszélhetnék GSM -en. Sztem nagyon nem mindegy. Ilyen értelemben igen, az 1GB -ra van pénz, az 50Ft -os percdíjat viszont fizesse az, akinek ......

[ Szerkesztve ]

(#118204) Kornel válasza hevizms (#118202) üzenetére


Kornel
veterán

+1

:R

Somatom:

Kerlek a hasonlo hsz-aiddal kerulj, mert legkozelebb ignoralva lesz.
Honnan tudod, hogy kinek mire van szuksege, es milyen csomagja van?
Ha kivancsi vagy ra, akkor a csomagomban 140 percet lebszelhetek, 100 SMS es 500 MB net mellett.
Utana is 11 Ft-ert beszelek percenkent.
Szerinted kell a VOIP? Nem igazan.
Ha meg veletlenul tobb orat akarok beszelni, azt is itthon teszem, wifi-vel.
Illetve ha korlatlan netem lenne se VOIP-oznek.

[ Szerkesztve ]

(#118205) smithsys


smithsys
aktív tag

Hogy egy kicsit elvonatkoztassunk a kamerától meg a b20-tól. :K

Blackview BV5000-nél a fogyasztás a következő :
Állandó mobilnettel, kb. 70%-ban bekapcsolt wifivel, 80%-os fényerővel 3 nap, 16 óra készenléttel hozott 5 óra kijezőidőt. 5% maradt az akksiban.
Szvsz ez nem rossz. :C

[ Szerkesztve ]

(#118206) WOT-H-A-C válasza hevizms (#118202) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Egy telefon, (ami androidos és dual sim-es) GPS, kamerás képességei, illetve, hogy tud-e B20-as frekit kezelni nem OFF topik és ez itt helyén való. Viszont a flame és a többször kialakuló személyeskedésbe torkolló vita viszont nem! Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük.

Amivel gond van:

1. Xar az MTK GPS -> Ezt kb az újkori MTK SOC ok megjelenésével túl is léptük, ha manapság szóba kerül, akkor az poén szinten van, vagy egy teljessen hozzá nem étő megkérdezi. Szóval ezt már nem nagyon kell komolyan venni, te se tedd. :N

2. Melyik a "jó" kamerás készülék. Ere idézni tudom magam: "Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük. "

3. B20 Kell-e nekem, neked miért kell és miért nem? : "Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük. "

Mind a két esetben játszik a szubjektívitás és egyéni prioritás kérdése. Nem vagyunk egyformák, más fele "mászkálunk", mások az igényeink. Ezeknek nem kell eggyeznie. Ebből van többnyire vita és szájkarate, ami viszont már nem szakmai és nm ide való!

Egyébként van mobilos GPS-es topik, mobilos kamerás/fényképes topik, ha valaki komolyabban akar ezekkel foglalkozni, akkor tessék oda átfáradni.

Egyébként nem is értem miért kell ezt neked magyarázno, már elég régi látogatója vagy a topiknak! :R

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#118207) Kornel válasza WOT-H-A-C (#118206) üzenetére


Kornel
veterán

Szerintem tartsuk ehhez magunkat :R

(#118208) punky10 válasza smithsys (#118205) üzenetére


punky10
addikt

Ugyanolyan telefon, majdcsak ugyanolyan beállításokkal hasonló értéket hozott.Azután rootoltam,beállítottam a Greenify-t, csináltam egy parancsikont a kezdőképernyőn, és azóta azzal zárom le a telefont, mielőtt zsebre teszem.Majd egy plussz napot jelent.... :)

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#118209) #79335424 válasza Kornel (#118204) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sztem ha a csomagod havidíjából csak netet vennél és VOIP -oznál, akkor nem aggódnál azon, hogy a 4G pikk-pakk lerántja a havi keretedet. Ha net van, akkor minden van. Nem kell sem ingyen perc, sem ingyen SMS.

(#118210) zseko válasza Kornel (#118199) üzenetére


zseko
veterán

ha már tudni akarod:

"En egy ideig ragaszkodtam a b20-hoz, ha mar lud, legyen kover, de felesleges, itt pesten mindenhol van 3g, ami tekintve az. 500 mb-os csomagom, boven eleg...
első hülyeség.

"Egy honapja bkv-zok, auto hijan, igy kb. 10 napra eleg az 500 MB." vs. "es elvezze 1 max. 2 napig a hypersebesseget, ezekkel a hatalmas adatcsomagokkal."
második hülyeség (a második fele).

"Ha nincs 3G, csak 4G, es B20-as savon, akkor ertheto preferencia a meglete, egyebkent csak korlatlan, vagy tobb GB-os adatkerettel er valamit a nagyobb sebesseg."
harmadik, legnagyobb marhaság (szintén a második fele).

Ha majd egyáltalán kompetens leszel a témában egy 4g-s telefonnal, akkor beszélünk, de amíg normális hangvételű válaszra ("Bocsáss meg érte, de szvsz hozzá nem értésre vall összefüggést tenni a netsebesség és a netes csomag mérete között...", "Egyáltalán nem hiszünk ilyet, csak valóban nem érted mi a különbség a két megfogalmazás között.") egy óvodás 'be-be-be' értelmi színvonalával válaszolsz ("Komolyan, azt hiszitek, hogy bolond az ember.", "szerintem neked szovegertesi problemaid vannak", "Ha mar a trollkodas a fo cel itt, akkor legyen") észérvek helyett, és ennyi marhaságot írkálsz össze addig ignorállak.

A korlátlan lebeszélhető percre meg: egyrészt lehet 3x annyit keresek mint te, másrészt nincs szükségem 10e forintos korlátlan csomagra 500MB nettel, mikor 1000Ft-ért van flottám korlátlan nettel valamint az ezzel járó előnyökkel... (korlátlan bent, minimális kifelé). Valamint minek telefonáljak 47 forintos percdíjjal (vagy fizessek havi több ezret), mikor megtehetem mindezt neten ingyen?

Egyébként gratulálok, te vagy az első aki kivívta hogy ignoráljam (a tagság előnyei ugye :P), a lehetőséget meghagyom még pár percig, hogy ezt még elolvasd, de válasz írásra már ne pazarold a biteket, nem fog megjelenni. Majd a többiek tolmácsolnak :P

HR24.hu

(#118211) beg válasza Kornel (#118207) üzenetére


beg
veterán

Akkor kezdheted magaddal, mert parttalan vitát folytatsz. Szerinted mindenki fordítva megy az autópályán. Ezen kellene elgondolkozni.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#118212) smithsys válasza punky10 (#118208) üzenetére


smithsys
aktív tag

Akárhogy is nézzük nem rossz… Greenify-al pedig még jobb. :C

(#118213) hevizms válasza #79335424 (#118209) üzenetére


hevizms
addikt

Engem érdekelne hogy mire számitson az ember ha korlátlan nete szeretne.
Mi a legolcsóbb megoldás most erre?
Telenorosként próbáltam most eligazodni az oldalukon,de nem igazán értem azt a sokfajta hülyeséget.

Tudom menjek be azt kérdezzem meg őket,de nekem elég egy példa is hogy havi szinten mennyibe kerül ez kb egy egyéni előfizetőnek,akár kártyás vagy előfizetéses példa is jöhet :R

[ Szerkesztve ]

(#118214) Kornel


Kornel
veterán

Utolso hsz-om a temaban:

Voip-ozzatok csak, ha ennyire kell az utolso filler is.
(Egyebkent aki voip telefonalgat, azt normalis helyen kb. ennyire is veszik komolyan)
A ki mennyit keres temat pedig elkezdhetjuk, en pl. nem szegyellem, atlag biztos megvan, de inkabb felette, meg se en kerkedtem itt vele, hanem az egybites kollegak ;)
(Nem tudom honnan vette, hogy mennyit keresek, csak azert, mert nem galaxy s6-7 van valakinek, meg nem biztos, hogy nem lehetne...)
Ja es kemeny 3500 huf, amibe kerul, hogy ne kelljen ciganykodnom mokolnom, hogy ugyanennyiert vopion beszelhessek.

Hogy on is legyek:

Aki nem kepes felfogni, hogy minden egyeni preferenciakon mulik, es csak a sajat elethelyzetenek megfeleloen tud gondolkozni, az eleg szuk latokorre vall.

Szoval eljen a b20 es a voip :DD

[ Szerkesztve ]

(#118215) hevizms


hevizms
addikt

Valaki vett már a spemallnál 2 év spanyolországi garanciát 10 dollárért?
Van értelme?
Egyáltalán mit küldenek vajon a 10 dollárért?Egy papirt vagy mit?Mert szállitás is van hozzá.
Hogy lehet vajon telefont mellé rendelni?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#118216) #79335424 válasza Kornel (#118214) üzenetére


#79335424
törölt tag

2500Ft -ból 3GB netet kapsz, nem 500MB -ot 3500Ft -ért. Ezt a komolyanvevést meg nem értem. Honnan tudja a hívott, hogy VOIP -on hívom, vagy GSM -en? Nála nincs különbség. Csörög, látja a számomat, felveszi, beszélünk, ennyi.

(#118217) KamuMazsola válasza Kornel (#118214) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Bocsi, de most megszólítalak!

"Voip-ozzatok csak, ha ennyire kell az utolso filler is."

Mi baj a voip hívással? Mivel vagy te komolyabb ember gsm-mel mint én voippal?
Hidd el amit akarok úgy is el tudom mondani, akár hivatalos, akár magánbeszélgetésről legyen is szó. Ha tudni akarod, igen kell az utolsó fillér is! Inkább a négy gyermekemre költöm. Ugye ez így érthető? A családban mára szinte csak kétkártyás, olcsóbb, vagy közepes felé hajló csájnámobilt használunk feltöltőkártyával és a másik slotban mobilnettel. A kommunikáció szinte kizárólag neten keresztül megy. (viber, Messenger, voip, stb)

"Szoval eljen a b20 es a voip :DD "

Ma kis hazánkban jelenleg a B20 igen elterjedt. Hogy kell-e tényleg mindenkinek személyes preferenciája, de másnak én nem ajánlanám olyan készülék vásárlását ami ezt nem tudja. A szolgáltatók kínálatában nem véletlenül vannak olyan készülékek, amik ezeket a frekvenciákat támogatják. Ha már (bármelyik) szolgáltató szolgáltatását igénybe veszem, legalább ne hátránnyal kezdjek, ha már olcsó készülékem van.
Ha pedig voipozok is 4G-n és ebbe beleértve a B20-at is, jobb minőségű hívás kezdeményezhető.

Üdv.: KamuMazsola

(#118218) Kornel válasza #79335424 (#118216) üzenetére


Kornel
veterán

3500-ert van 140 percem, 100 sms-em, es 500 MB netem, igy ok?
Utana is 11 ft korul van a percdij.
Egyeni preferenciam szerint semmi szuksegem igy a voip-ra.
Akkor miert probaljak meg egyesek beallitani, hogy en vagyok a hulye, hogy nincs szuksegem voip-ra?
Hadd dontse mar el mindenki sajat maga, hogy mik az igenyei.
Aki viberen, mesengeren, stb. szeret kommunikalni, akkor tegye, en nem szeretnem. Gondolom nem baj, vagy ezt is elmagyarazzatok, hogy mennyire jo lenne nekem? :DD

[ Szerkesztve ]

(#118219) RVR400 válasza zseko (#118210) üzenetére


RVR400
veterán

Ha a véleményemet kérdezed, akkor ez után a hsz után 1 hét pihenőre küldenélek...

(#118216) Somatom: A net sem ingyen van, és a VOIP sem ingyen van, mindkettőnek van díja. Ellenben a flottás hívásaim mind ingyenesek. Értem én, de a térítést végre abba kéne hagyni. Jah, és amikor olyan helyen vagy, hogy se 3G, se 4G, akkor meg észérvekkel megoldod, hogy ha sürgős, még akkor se telefonálj, még az életed árán sem, mert dárga a percdíj. :DDD

Szerintem más is ki tudja számolni, hogy neki mi éri meg jobban, nem kell Neked elvégezni előre a kalkulációt. Véleményt lehet mondani, de lassan pár ember stílusa már kezd túl sok lenni, és nem felhívó jellegű, hanem kioktató, és okoskodó, de ahhoz nem kell internet elé ülnie senkinek, hogy része legyen belőle...

[ Szerkesztve ]

(#118220) WOT-H-A-C


WOT-H-A-C
veterán

Kérlek titeket fejezzétek be az off-olást is és főleg egymás zrikálását, csak a fingot reszelgetjük! :R

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#118221) zseko válasza RVR400 (#118219) üzenetére


zseko
veterán

De nem kérdeztem. Ám privátban várom miért, mert vele ellentétben én nem írtam rá semmi jelzőt, sőt. Továbbiakban ne terheljük ezzel a topikot.
Szóval várom .

HR24.hu

(#118222) RVR400 válasza zseko (#118221) üzenetére


RVR400
veterán

Nyilvánosan lehülyézel és lemarházol valakit, aminek írásos nyoma is van, aztán azt mondod, hogy Te nem írtál semmi jelzőt. Ez most komoly? :DDD :C :Y

[ Szerkesztve ]

(#118223) raulicio


raulicio
senior tag

Egész ügyesen trollkodjátok szét ezt az LTE kérdést. :C

Azt érdemes figyelembe venni, hogy egy gyorsabb és reszponzívabb technikáról van szó. Talán nem akkora különbség mint a 2G/3G tekintetében, de egy modernebb technológiáról van szó, aminek létjogosultsága egyre nagyobb lesz.
Sokan nem vesznek kéthavonta új telefont, mert éppen meggondolják magukat a B20-at vagy valami mást illetően, szóval akinek most még nem is kell az LTE, annak is érdemes figyelembe venni, hogy fél év múlva meg kellhet és szar dolog ha a szeretett telefonról ennyi idő után derül ki, hogy nem alkalmas valamire.

Persze vannak rengetegen, akik még mobilnetet sem használnak, de ennek ellenére telefon ajánlásnál érdemes kiemelni, ha egy készülék nem képes használni bármelyik hazai frekvenciát. Aztán a kérdést feltevő eldöntheti, hogy belevág-e egy ilyen kalandba vagy nem.

(#118224) #32577792


#32577792
törölt tag

sziasztok
45-ig keresek 4,5-5"-ig telefont.
Lehet újszerű is.
Kinti beszerzés nem gond.
B20 legyen, bár nincs még mobilnet, de ha lesz, akkor itt csak az van.
2G//8/16GB
Kamera legyen elfogadható szinten, ne a legalja
Fülesen vagy hangszórón van zene hallgatás, az viszont legyen jó
Mit ajánlotok P8 Lite-on kívül

(#118225) fateless válasza KamuMazsola (#118185) üzenetére


fateless
veterán

Akku tekintetében milyen volt az M2 és milyen használat mellet?
(Tehát légyszi, ne csak azt írd, hogy 5h SoT, mert az még semmit nem mond a valóságról)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#118226) fateless válasza WOT-H-A-C (#118220) üzenetére


fateless
veterán

Sok éve vagyok ennek a topicnak a résztvevője, valószínűleg nem sok ember van itt, aki annyi dual SIM-es telefont használt és ismert meg, mint én, de úgy látom, egyre kevesebb időt "kell" itt töltenem, hogy tartalmas információval segítsem a fórumot. :(

Sok sikert, topicgazda :R

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#118227) csampei


csampei
senior tag

Ide hamuzzon főnök!!! Nyalom a hángjááát!!! :DDD

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#118228) ZolkoW


ZolkoW
őstag

Nagyon úgy néz ki, hogy garis ügy lesz a gearbestes Ulefone Pasisból... Nem örülök neki, mert amúgy az akksit leszámítva egészen csinos kis kütyü, de most feleségem benyögte, hogy a két "apróság" mellett a telefonálás hangminősége sem az igazi, ugyanis belehallatszik a fülesbe pittyegés, amit a rádiója csinál (tudjátok, mint mikor közel mész egy audió cucchoz telefonálás közben).
Vélhetően egyedi probléma, mivel úgy láttam, itt többen is elégedettek a készülékükkel.
(egyébként ezen kívül van egy világos folt a kijelzőn, és sípol a teló, mikor világítanak a menü gombok, szóval valami nem sikerülhetett az audió rendszer leárnyékolásánál, vagy tudomisén..)

Szóval kérdés: mit ajánlotok hasonló árban vagy kicsit fölötte (~40 KHUF) , 5" méretben, és csajszinak ?
minimum 720p kijelző kell, B20 azért inkább kell (bár mint írtam, az se mindig húzott ki a csávából, innentől már kevésbé létkérdés, amúgy Telenor), valami pofásat szeretnék, és megbízhatót. inkább adok hozzá még egy keveset, de ne legyenek ilyen bajai.
A fotózás is valamennyire szempont, én úgy éreztem, ebben a Paris kicsit az átlag felett volt, persze rossz fény mellett kevés volt nagyon.
A Redmi 3 akár játszhat, ha lemondok a B20-ról. (ez tűnik a legjobb ajánlatnak a GB cuccai közül, de az szól még ellene, hogy pl. nem az oldalán van a hangszóró.. utána kell még olvasnom, ilyen beszélgetési minőségben hol van pl.)
ja, fém keret előny, 2G RAM, 16G ROM kéne.

köszi!

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#118229) Zeki válasza #32577792 (#118224) üzenetére


Zeki
nagyúr

A GPS-t nem írtad hogy létfontosságú hogy pöpec legyen, ajánlanám a ZTE Blade S6 telefont, de már újonnan nincs, és a ZTE új telói meg rohadt drágák. Nem is értem a céget.
Sok kínai "márka" van a noname mezsgyéken , amik tudják a B20-at. Pl Doogee., Cubot, De talán még okés lehet a THL, ZOPO is.
Valahogy mintha elcsesződött volna minden..
a noname cégek havonta dobnak ki új mobilokat amik tudják a B20-at, árban meg jók. A xiaomi, meizu lenne ajánlható, de nem tudja. Ott a lenovo, ami már inkább elment a luxus irányba, a huawei kétkártyásai sem igazán tudják a B20-at, Nem egyszerű ez.

(#118230) beg válasza Zeki (#118229) üzenetére


beg
veterán

"Ott a lenovo, ami már inkább elment a luxus irányba"

Attól még, hogy néha elcsúszik a ceruza, nem lesz luxus :) . Néha az az érzésem, hogy direkt kapnak pár havonta hőgutát a lenovonál, aztán amikor mindenki hőbörög, kijönnek normális készülékekkel is. Lásd: K, P széria.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#118231) KamuMazsola válasza fateless (#118225) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Nem volt olyan hosszú ideig nálam, hogy egy töltés merülés ciklus eltelt volna. Majd egy hét múlva meginterjúvolom a gazdáját.

Üdv.: KamuMazsola

(#118232) silver-pda válasza ZolkoW (#118228) üzenetére


silver-pda
aktív tag

Milyen verzió a rom a telón? ( Ulefone Paris )
A sípolás és hang probléma egyből jelentkezett, vagy pár nap használat után?

(#118233) ludla válasza ZolkoW (#118228) üzenetére


ludla
őstag

a páromnak is jelentkezett már a rádiós gerjedés ;) de nagyon ritka talán volt 2 szer, most a leg frisseb rom van rajta de nem panaszkodik.
http://blog.ulefone.com/file-for-flashing-ulefone-paris-6th-update-with-sd-card/

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#118234) *Tata*


*Tata*
senior tag

Sziasztok!

Segítenétek. :R
Ez a teló tudja a B20-at? [link]

(#118235) Arti1 válasza #79335424 (#118216) üzenetére


Arti1
aktív tag

Nem vagyok otthon VOIP-ban, még sosem merült fel, hogy skype-on kívül is van élet, tudom hogy off de ajánlanátok néhány appot?

http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

(#118236) berobi78 válasza *Tata* (#118234) üzenetére


berobi78
tag

Itt rákeresve a Honor 6-okra, egyik sem tudja.

Sőt ez szerintem egész pontosan ez.

[ Szerkesztve ]

(#118237) Zeki válasza Arti1 (#118235) üzenetére


Zeki
nagyúr

Itt beregisztrálsz EU-n kívüli kamu címmel.
Feltöltöd az egyenleged 10 euróval, közben a valódi telefonszámod megadod (csak az után enged feltölteni), ők lecsekkolják (sms vagy hívás), utána letöltöd a telódra a mobilevoip appot, a fentebbi oldalon használt neveddel és jelszavaddal belépsz, és VOIP telefonálsz. Itthon 3.1Ft-ért másik mobilt, és 63 fillérért vezetékest.

berobi78

az 1 simes Honor 6 tudja.

[ Szerkesztve ]

(#118238) *Tata* válasza berobi78 (#118236) üzenetére


*Tata*
senior tag

Köszönöm a gyors segítséget. :R

(#118239) ZolkoW válasza silver-pda (#118232) üzenetére


ZolkoW
őstag

Megnéztem, 20151221végű, pedig egyet frissített azonnal,ahogy megérkezett. Meglátjuk holnap, javít-e valamit (0129-es,amit felajánl), de sok reményt igazán nem fűzök hozzá, a képernyőfolt mindenesetre tuti,hogy megmarad tőle ;)
Azzal mondjuk akár lehetne is élni,ha a másik kettő meggyógyulna.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#118240) Arti1 válasza Zeki (#118237) üzenetére


Arti1
aktív tag

Köszönöm!

http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

(#118241) #79335424 válasza Arti1 (#118235) üzenetére


#79335424
törölt tag

(#118242) Arti1 válasza #79335424 (#118241) üzenetére


Arti1
aktív tag

Köszönöm ezt is, de ez még túl mélyvíz nekem kezdőnek :)

http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

(#118243) HerbertSobel


HerbertSobel
csendes tag

(#118244) janakbacsi válasza Zeki (#118237) üzenetére


janakbacsi
őstag

Miért kell kamu címmel regisztálni? Én a sajátomat adtam meg. Az országot nem is lehet módosítani.

[ Szerkesztve ]

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#118245) Zeki válasza janakbacsi (#118244) üzenetére


Zeki
nagyúr

Feltöltésnél 27% Áfa lesz. Igen, ha már az elején elcseszed, nem tudod módosítani. Eleve EU-n kívüli országgal kell regisztrálni.

(#118246) vlevi válasza paolinho (#117965) üzenetére


vlevi
nagyúr

"nagyon kellemesen csalódtam az Elephone P8000-ben."
Navigációnak is használnám, emiatt a kijelző fényereje érdekelne.

(#118247) kmarci25 válasza ZolkoW (#118239) üzenetére


kmarci25
veterán

Üdv a klubban, neked is ludla kollégának is. Ulefone Paris, feleségemé. Használhatatlan volt, a másik félnél olyan szinten gerjedt a hang, hogy egy mukkot nem lehetett hallani. Már réges-rég visszaküldtem, de a gearbest állítja, hogy nem találja. Miután megnyitottam a PayPal dispute-ot, azóta nem válaszolnak, sumák egy banda. Előbb kellett volna PP-n megnyitni az ügyet...

vlevi: Napi szinten használom navigációra, a fényerővel sosem volt gondom. Azért azt hozzáteszem, hogy miután november óta van meg, igazán szikrázó napsütésben még nem volt alkalmam használni. Gyorsan talál jelet egyébként, és jól pozicionál, általában 3-4 méteres pontossággal ha a net is be van kapcsolva (általában waze-t használok). Józsefváros ki utcáiban 1-2-szer rakott egy utcával arrébb, azt pár másodperc után magára talált.

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#118248) silver-pda válasza HerbertSobel (#118243) üzenetére


silver-pda
aktív tag

Király!
És tudja a B20-at is, lehet, hogy a fotó része is tűrhető. 32GB ROM, ez épp elég nekem. Ha EU-ban is maradna a 300$ ár, egész jó vétel lenne.
Zopo sw-t mennyire frissítik, milyen a supportja?

(#118249) pattantyu


pattantyu
tag

Sziasztok!

Próbáltam végigrágni sok fórumot, tesztet, de nem tudom átlátni a dolgokat tökéletesen. Szeretnék a Sony Z3 compactom után egy két sim-es telefont. Kb. hasonlóan jó telefon kellene, aminél a lényeg, hogy tudja a lentieket!

Fontos lenne, hogy itthon, számlára is meg lehessen venni, cégeknek lesz.

- Jó kamerája legyen,
- Erős legyen a hardver (octa core, vagy durva 4 magos), legalább 2GB RAM, de inkább 3GB,
- Legalább 16GB ROM, de inkább 32,
- Jó kijelző,
- Támogatott telefon, ha kínai akkor is a jobb márkákból (Lenovo, Xiaomi, Oneplus),
- Ideális lenne a kisebb méret (max 5"), de esetleg belemennék egy 5,5-ösbe is, bár azt kicsit nagynak érzem...

Amit eddig néztem, rangsor alapján
1. Xiaomi Note 2 Prime (Esetleg Note 3)
2. Lenovo Vibe Shot
3. Huawei Honor 7
4. Oneplus X
5. Xiaomi Mi 4C
6. Lenovo ZUK Z1

Szerintetek van még, ami felfér a listára? Azért néztem kínaiakat, mert a Sony-nál is nagyon zavar a sok hülye applikáció, amit nem lehet törölni, szeretném én kialakítani, hogy mi kell. Eddig Samsungom, meg Sonym volt, azok tele voltak ilyen appokkal.

Ha a fenti igényeim vannak, akkor szerintetek melyik telefon a jó választás? Érdemes még várni vmi újra, ami mostanában jön ki, vagy ezek is jók?

Köszi előre is a segítséget:
Péter

[ Szerkesztve ]

(#118250) tibcsi0407 válasza pattantyu (#118249) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nézd meg a LeTV 1s-t is. Kicsit hazabeszélek, de majd meglátod miért. :) Itt a topik, ha többet szeretnél megtudni.

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.