Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz I.T.E.M #5300 üzenetére
Jelen
Közben találtam a sense7-ről egy videot, tényleg gyönyörű a képe és villámgyors kis dög. Nem tudom, hogy tényleg IPS vagy csak TN, de meggyőző. Találtam boltot ahol 210$ és a szállítás is ingyen van, kérdés az hova_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Mindenki a videot nézi?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
jFox
addikt
Nem rossz, hardware-ileg olyasmi mint a Concorde 7020.
aag: akkor neked inkább netbook kellene. (Asszem már egyszer erről beszéltünk.)
Én is gondolkoztam már olyan átmeneten, mint az ATD 1028, vagy az Asus EEE T91, T101. Ezeken van érintő képernyő is meg rendes billentyűzet. Atom proci van benne, arra lehet rakni Ubi-t, vagy Win7-et is. Amelyik jól esik.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
TTomax
félisten
Ha nem vagy tablet-fan akkor mit keresel itt?Én se megyek a melegek közé hirdetni,hogy milyen jó a hetero sex...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Ditker
csendes tag
A héten beszereztem az xpad-70 tablettát, pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy adjanak OTG-s USB átalakítót.
Válasz, hogy pótolják ingyen mindenkinek, kimaradt a csomagból.Leírásra is rákérdeztem, napokon belül kirakják a 100 oldalas magyar használatit az oldalukra.
Még egy jó hír, augusztus végére kiadják a 2.3-ast, ebben lesz már magyar nyelv is.
-
rewentlow
csendes tag
Néhány tapasztalat a Transformerről:
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, azt csinálja amit kell neki, ennyit vártam egy tablettől. Az ára ugyan tényleg borsos egy kicsit, nagy dilemmában is voltam, hogy megvegyem most, vagy várjak még két hónapot, amikorra az ár valószínűleg még esni fog egy 10-est, 20-ast. Végül rászántam magam, úgy látszik nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell.
Üzemidő sztem nagyon rendben van, kb. 15 óra nyomkodást bírt ki, úgyhogy a gyári 9,5 óra amit a filmezésre vállaltak sztem rendben van. A 15 órában volt netezés, zenélés, játék, meg általában minden, nagyjából reprezentálja sztem az átlagos használatot.
A Honeycomb is teljesen rendben van, igazolta a hozzá fűzött reményeimet (szempont volt, hogy honeycombos tabletet vegyek). Billentyűzetes dokkolót meg idővel valszeg venni fogok hozzá, de egyelőre teljesen jól elvagyok anélkül is. Tulajdonképpen az már egy elérhető plusz, ami még inkább megdobja a gép használati értékét. Véleményem szerint azzal simán túlszárnyal egy netbookot az eszköz (érintőképernyő, 16 órás üzemidő), hiszen ezeket a featureket egyelőre a netbookot nem tudják.
Úgyhogy aki Honeycombos tablet vásárlásán gondolkodik, annak bátran merem ajánlani az Asus gépét akár dokkolóval, akár dokkoló nélkül.
-
aag
őstag
akkor neked inkább netbook kellene.
Azt már vettem. Tabletet is szeretnék. Sajnos még nagyon gyerekcipőben jár, de jó jel, hogy nagyon gyorsan fejlődik. Érdemes várni rá. Úgy tervezem, hogy november közepén veszem meg. Reményeim szerint addigra lesz majd jó árban olyan kivitelű amivel viszonyleg sokáig együtt tudok majd élni.
(#5308) rakal: Ha felrakod az Anysoftkeyboard magyar verziót,még válogathatsz is a különféle magyar billentyűzetkiosztások között(QWERTY,QWERTZ)
Köszönöm a felvilágosítást. Szóval alapból az Android nem tudja az ékezetes "billentyűzetet". Akkor jól tudtam. Gondolom ez a kis progi csak nemrégen létezik. Nem értem z0d1AK emiatt miért marasztalt el olyan csúnyán.
(#5311) TTomax: De, ponthogy tetszenek a tabletek. De mivel megfontolt ember vagyok és nem szórom a pénzemet az ablakon, várok. Követem a fejlesztést mindaddig, amíg kiér a gyerekcipőből. Ráérek venni. Van más játékszerem is.
(#5312) I.T.E.M
(#5313) Ditker: pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy (...)
Hová? Netán ott is vetted?
(#5314) rewentlow: nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell
Igen, ezt latolgatom én is. Kitűztem, hogy 100 alatt legyen. Viszont 20%-al drágábban talán már meg is találnám a nekemvalót. Átgondolom még a dolgot. Mindensetre jó. hogy leírtad a te választásodat. Köszönöm!
Egyébként pedig elmondom, hogy nem jövök már ebbe a topikba többet. Minden jót nektek és köszönöm a sok segítséget!
-
Luissimo
veterán
de nevegyél, vazze, ne adj ki érte annyi pénzt, ha nemtudja a natív ékezeteket
remélem nemis adnak el neked sehol tabletet, max tablettát.vegyél inkább egy táskaírógépet, azok már kiforrott fejlesztések, ugyanis az a kütyü, ami neked kéne, az mégcsak a te fejedben létezik.
-
Chaser
legenda
Sajnos nem IPS és nincs se BT se GPS, gpu-ja tényleg csak concorde szint, valszeg cpu is. De valami baromi gyors volt a gép a videon, csak nem a 2.3-as droidtól, ennyit számítana? 1előre maradok az xpad70-nél.
Ditker: Ha mindig ilyen jó hírre ébrednék...
-
leeann
csendes tag
válasz rewentlow #5314 üzenetére
Rewentlow!
Köszönöm, hogy mindezt leírtad. Amikor 15 órás nyomkodásról írtál, hirtelen azt hittem, a dokkolós változatról írod mindezt. Anélkül bír 15 órát zenehallgatás, netezés mellett? A mindenit!
Bár én még nem használtam a Honeycomb rendszert, de a millió tesztből kitűnik, hogy van hová optimalizálni és fejleszteni a szoftvert. Türelmesen várok.Kérdés: Arról tud valaki valamit, hogy abban az esetben, ha megfertőződne a rendszer (tekintsünk el a vírusirtóktól), és "újratelepítést" kellene rajta végrehajtani, az lehetséges? Számítógépen csináltam néhányszor ilyet Windows-szal, csakhogy ott volt CD-olvasó. + Ha erre kerül a sor, az garanciavesztéssel jár?
LeeAnn
-
Pantok
aktív tag
Gondolom Colonel Zap videóját nézted, arról annyit hogy:
1. Ő régi FW-n van aminél az alap menük meg satöbbi "800x480"-ban fut, legalábbis valami hasonló, valószínűleg az LCD densityvel volt valami, tehát az ikonok ugyan olyan nagyok mintha egy 800x480-as gép lenne, én is így kaptam kézhez és gyorsan is futott, FW upgrade után viszont már a helyes adatokkal dolgozik és akkor már nem tűnt olyan gyorsnak minden. Ettől függetlenül egy LauncherPRO-val ugyanolyan sima és gyors animációkat produkál még így is.Illetve le ne huzzam a fickót de szerintem ő a videójának a "Have fun..." utáni felvételeit egy hajszálnyit gyorsítva játszik le.
-
jFox
addikt
Ez relatív, mert nállam a Haipad-on nem csinált semmit, csak újraindítota gépet.
Az volt a megoldás, hogy kikapcsoltam, nyomtam a vissza gombot és úgy kapcsoltam be. Akkor feljött egy menü, amiből ki lehetett választani a Factory Reset-et.
Na ez legyalult mindent, még a háttérképet is visszaállítota.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
z0d1AK
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Ha ennyire izgulsz ezen akkor tegyél majd fel valamilyen vírusirtó appot és megoldódik a gondod.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
leeann
csendes tag
Szia!
Nem izgulok, azonban izgatott és kíváncsi vagyok. Elsősorban nem a vírusvédelem érdekelt, hanem a rendszer helyreállítása valamilyen súlyos probléma után. Nem gondoltam volna, hogy ekkora "erő" lakozik egy hard resetben, de megnyugtató választ kaptam.
Természetesen kerestem már a Marketen vírusvédelmi programokat, jobbnál jobbakat találtam, ha végre kezembe vehetem a Transformert, első dolgaim között lesz egynek a telepítése.
Ha már itt tartunk, tudtok még valamilyen Honeycomb-ra írt appról, amit erősen javallott telepíteni?LeeAnn
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Az Anysoft keyboardot tablet uzemmodba lehet kapcsolni. (Ingyenes.)
Aki tudta az most fogja be a szemet.En nem tudtam de nagyon baba.
Aki newbee (mint en annak mondom: hüvelyk ujjal gyorsabban es kenyelmessen lehet dolgozni tableten. Tud magyarul.
Az anysoft -ban a billentyuk meretet meg lehet adni mind fekvo mind allo helyzetben kulon kulon. En kicsit noveltem fekvo helyzetben 1.2 re.
Nagyobb ban itt:
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/03/138636_todpva0izhndqcft_2011-07-03_17_05_25.pngA screenshot az androSS -el keszult. (elinditas utan egy razasra csinal kepet arrol ami epp akktualisan a kepernyon van.) Nagyon jo.
Udv.
Robi[ Szerkesztve ]
-
thomyerk
tag
sziasztok, valaki nem tud megnézhető (neadjisten kipróbálható) pov mobii 10"esről?
-
Saccco
nagyúr
110-130 USD-s árkategóriában van ennél (7" epad ZT180 Android 2.2 1Ghz Tablet PC) jobb?
(#5331) thomyerk:
Ajkán van egy, ha még ott van. Feltételezem az nem megfelelő.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
z0d1AK
nagyúr
Kérdés, mit is tud.
Leírás több helyen is ellent mond magának:
"Display: 7 inch TFT resisitive touch screen 1024*600"
"LCD displayer 7inch TFT display, 800x 480""Battery: 3000mAh"
"Battery 2400mAH, 7.4V lithium battery"Célszerűbb lehet olyan keresni, ami támogatja a Flasht, illetve 512MB RAM van benne.
Azt nem mondom, hogy a specifikáció mindig helyt áll majd az oldalon, kedvencem az 1GMHz-s processzor.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Saccco
nagyúr
"1GMHz-s" - Ez mondjuk tényleg egy gyöngyszem. Sokszor belefutok én is.
Nem is figyeltem, hogy kétféle akksi kapacitás és felbontás van megadva. Jelen esetben mondjuk nem is számít, csak egy példa akart lenni.
Leginkább olyat keresek, ami nem via procis (egy most érkezik majd hozzám).
-
Saccco
nagyúr
Abból nem lehet jól kiszállni......
(#5337) z0d1AK:
Egyelőre eladásban gondolkozok, majd ha felhízott az összeg akkor lehet veszek egyet magamnak. Addig csak tesztelgetek.
Hasonlóan hozzád, csak kisebb tételben.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ez de kemény
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Acer A500 kezeli a Bluetooth-os billentyűzeteket, egereket?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
megalover
tag
Szerintetek mikor jön a 2.3 android szélesebb körben!? Nekem egy dell streakre kéne ugye de hogy mikor jön - vagy jön-e majd egyáltalán - az egy jó kérdés.. debízok a kitűnő Dell márkanévben!
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
z0d1AK
nagyúr
válasz megalover #5343 üzenetére
Az igazából attól függ, hogy az adott gyártó mikor készíti el a frissítést. A Dell esetében jó kérdés, kiindulva abból, hogy a készülék alapból felfogható egy teszt jellegnek, nagyon erősen nem is lett megtámogatva, bár a Froyo az ugye kijött az 1.6 után.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
megalover
tag
Igen ez tény. Meg igaz hogy számomra most még megteszi tökéletesen ez a froyo is. Mivel annyira új még ez az egész android nekem, hogy csak ámulok és bámulok rajta!! Amikre képes. az már engem lenyüügöz és magával ragad... bár azt hallani a 2.3as még durvább ennél is!
szerk. a teszt jellegéhez képest ez egy elég jóra sikeredett darab a delltől....
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
A legrosszabb esetben bizhatunk egy heckes verzsönnek a megjelenésében. Legalábbis honey-s videóról már hallottam. Tehát azt kipipálhatjuk a streakre, de ilyen alapon miért ne lehetne majd rá ez is?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz megalover #5348 üzenetére
Én magam részéről nem kifejezetten szeretem a főzött romokat, nem is nagyon használom őket. Az egy másik dolog, hogy a Milestone-om vagy kap valami ilyen kreálmányt, vagy csere éretté válik, ugyanis a gyári Froyo update valami katasztrofálisan sikeredett.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
leeann
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest