Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 14:02:33

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. március

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4951) foxi69 válasza darthsmoke (#4945) üzenetére


foxi69
tag

[link]

Ez mennyivel tud kevesebbet?

(#4952) I.T.E.M válasza z0d1AK (#4946) üzenetére


I.T.E.M
senior tag

+1

A számítástechnikában örülsz ha 10-15 esetleg 20%-ot tudsz rakni valamire. Több mint 10 éve ebben dolgozom,szal bizony ez a 30% elég mókás! :K

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#4953) I.T.E.M válasza aag (#4942) üzenetére


I.T.E.M
senior tag

Ez nem ruhaipar,hogy 30 40 50 + % okat lehessen rátenni, de a ruhaiparban még a 100% is sokszor megvan nekik. Szal idehaza nincs olyan,hogy 30% vagy ha van,az nem ad el semmit,mert a piac többi szereplője nem ilyen haszonnal dolgozik.

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#4954) Saccco válasza foxi69 (#4951) üzenetére


Saccco
nagyúr

1280x768 vs 800x480

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#4955) leeann


leeann
csendes tag

Ismét Tsebacsit szólítom meg.

Találtam hírt egy bizonyos firmware-ről, ami a billentyűzettel kapcsolatos problémákon hivatott segíteni. Neked fel van már telepítve ez a firmware, vagy kaptál már róla értesítést?
Most már szinte biztos vagyok benne, hogy ilyet rendelek a Laptopszalonból, de annyi problémát olvastam a billentyűzettel kapcsolatban, ami elbizonytalanított. Sokan pl. arra panaszkodtak, hogy a keyboard-hoz csatolt SD kártyát vagy USB sticket és egyebeket nem ismeri fel a gép csak újraindítás után, satöbbi.. Ezek a hozzászólások azonban egytől egyig áprilisban/május elején íródtak, ezért is kérdéses, hogy a firmware mit javított.

Lee Ann

(#4956) aag válasza I.T.E.M (#4953) üzenetére


aag
őstag

Ennyire nem tudtok olvasni? Kiakadtok egyetlen részleten, miközben az usa-kisker ár nálunk már két-ésfélszeres? Kinemszarjale, hogy részleteiben miért. A vevőt az érdekli, hogy ami ott 100 dallér, az nálunk valamiért 250 dallér. Még százötven is durva lenne, nemhogy a kétszázötven! :(

(#4957) Tsebacsi válasza leeann (#4955) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

SD kártyát még nem próbáltam (nincs is itthon olyan sztem :P ), de külső 2,5"-os merevlemezt simán kezel, minden felsorolt problémától mentesen.

A firmware-linket megnéztem, nekem ez a build-szám van fent, amit ír az oldal :D De megmondom, kb annyiban zavaró a dolog, hogy ha nem látja a billt, kicsit megnyomod a tetejénél és máris fogja látni.

Most beledugtam egy fülhallgatót is, az is megy, egyből felismerte, és hangja is elég korrekt. Ami vicces: a gyári zenelejátszó nem magyar nyelvű, ahogy a galéria sem, a google maps az magyar, a gmail megintcsak nem, a kameraprogi megint magyar :D A youtube is angol, a naptár magyar :W Nemértem de vicces/aranyos :DDD

Ha valami még érdekel, szívesen megnézem!

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4958) leeann válasza Tsebacsi (#4957) üzenetére


leeann
csendes tag

Az idegennyelv a mindenem, a kevert nyelvűséggel semmi problémám nincs. :)

Remélem, érkezik még a jövőben frissítés, bár ha csak meg kell nyomkodni, akkor ki vagyok békülve vele.

Még egy kérdésem volna, csak őszintén! :)
A hangszórók minősége tényleg gyatra? Én a tabletban a >>mobil internet<< lehetőségét látom, amikor a kanapén ülve youtube-ozhatunk a barátaimmal, szólhat a zene, mehet a klip, és a többi. Több kritikában olvastam, hogy minőségileg kifogásolható. Ez mit takar pontosan? Recseg, torzít, vagy valami más?

Más: Android Marketen tud valaki nyomkövető programról? (Fel kell készülni a legrosszabb esetekre is, úgy gondolom.)

LeeAnn

(#4959) Saccco válasza leeann (#4958) üzenetére


Saccco
nagyúr

Lookout Mobile Security

szerk: Egyébként lehet találni párat. :)

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#4960) Tsebacsi válasza leeann (#4958) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Akkor a nyelvi akadályok itt nem számottevőek :)

Frissítés biztos lesz, nem kell aggódni, meg én mostmár türelmes vagyok :D

Nos a hangszórók minősége, igen :) Kicsit dobozhangú, a mély elég mélyen el van dugva, a magas is csak úgy van, nem pont erre találták ki valljuk be. Filmnézésre még simán elmegy (tegnap esti tapasztalat), de sem egetverő hangzás sem egetverő hangerő nem tapasztalható. Ha megnézed nagyfelbontású fotókon, két igen kicsi kis hangszóró van a 2 oldalán, ezektől nem lehet csodát várni. Ha kérdeznék azt mondanám: Elégséges, amire kell arra elég! :P

Ja ööö: Nem recseg, nem torzít :U

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4961) leeann


leeann
csendes tag

Saccco, Tsebacsi!

Azt hiszem, egyelőre kimerültem a kérdésekből. Leköteleztetek mindannyian egytől egyig, hálás vagyok az információkért! Ha adódik még kérdésem, nem leszek rest feltenni, pláne hogy tudom, mennyire segítőkész fórumozók járnak erre. :)

Az Androidos app ment a könyvjelzőkbe, a táblagépről még nézegetek információkat, és nemsokára remélhetőleg én is egy Transformer tulajdonosa leszek. :)

Azért e sorok írása közben is felmerült egy kérdés.. Úgy tudom, hivatalosan még nem jelent meg a termék hazánkban. Ha hivatalosan is forgalomba kerül egy termék, akkor áremelkedés vagy csökkenés várható? El tudnám viselni, ha ez a 170E forint egy picit lejjebb menne, azért cserébe tudok várni pár hetet. Bár miért épp én beszélek, aki eredetileg Xoomot akartam vásárolni? :))

LeeAnn

[ Szerkesztve ]

(#4962) Tsebacsi válasza leeann (#4961) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Naív fejjel azt tudom mondani, drasztikus áresés még 1 éven belül nemigen várható, minden gyártó most jön-jött ki a felsőbb kategóriás tabletével, 1-2 évig durva mozgás szerintem nem lesz, hacsak az Epüll nem kezd el szélsebes vágtába, mert akkor a Samsung tuti rohan utána, és a többiek se akarnak majd nagyon lemaradni :(

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4963) z0d1AK válasza I.T.E.M (#4952) üzenetére


z0d1AK
veterán

10-20? A helyedben orulnek neki. Nem nagy elmeny 2-3%-kal arazni.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4964) leeann


leeann
csendes tag

(#4962) Tsebacsi

Értem, akkor úgy tűnik, nem érdemes várnom. :)
Írtál a tegnapi filmnézésről... A tesztekben kiábrándítóan szaggat (például itt 4:40-től), azonban sok helyen írták, hogy a firmware update orvosolja a problémát. Nálad zökkenőmentesen ment a lejátszás? Milyen formátumot néztél, ha szabad tudnom?

LeeAnn

(#4965) Tsebacsi válasza leeann (#4964) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Egy 700 megás avit néztem, divx kódolású volt talán?! Minden gond és szaggatás nélkül vitte, fel volt másolva a Movies könyvtárba, és a Mobo Player nevezetű programmal játszottam le.

Való igaz, a youtube-os HD videókat pocsékul viszi, szaggat és küzd velük (HQ beállítások mellett), nem HQ-ban elég szar a felbontás, de viszi gond nélkül. A többivel nem volt gond (pl. egy topgear 10 perces adást néztem most meg vele teljes képernyőn, és nem mondanám hogy szaggatott, vagy legalábbis nem úgy, mint a belinkelt videón!

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4966) leeann válasza Tsebacsi (#4965) üzenetére


leeann
csendes tag

Elsősorban AVI file-ok lejátszására lesz szükségem. Remélem, a feliratfile-okat is olvassa.

Ahogy azt is, hogy idővel orvosolják a lejátszási hibákat, hisz a Xoom hasonló konfigurációval sokkal gördülékenyebben viszi a videókat. Ezért nem szeretem én a módosított Androidokat, én sokkal jobban örülnék egy tiszta verziónak. Bár gondolom ahhoz már/is kevés a tudásom, hogy az alap Honeycomb-ot rávarázsoljam, a garanciális időn belül pedig nem is áll szándékomban ilyenekkel játszadozni.

(#4967) Tsebacsi válasza leeann (#4966) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Elgondolkodtattál :D

Megnéztem mit csinál 1,8-4,4 gigás mkv file-okkal, na azokkal szenved, van, hogy le is fagy a mobo player, a 4,4 gigásat elindította, de szaggatott picit, pont az élvezhető szint alatt :S

Ellenben az avikkal nagyon jól boldogul, és ha ugyan az a felirat file neve, mint az avi-é, akkor simán hozzácsatolja, a windows 1250-es kódolást használva pedig az ékezetes betűket is megjeleníti :) Egyszóval, ha avi-t akarsz nézni rajta, arra tökéletes!

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4968) hun_gery válasza foxi69 (#4951) üzenetére


hun_gery
aktív tag

egyik alma, másik körte...
azon mívül, hogy A9, nincs sok hasonlóság... (mali400 vs sgx530, AML8726 vs NEC Renesas, 800x600 vs 1280x768)
A linked egy Rena3, az számít valamit, hogy most adtam el? :)
sd videókat viszi, hd-t nem próbáltam, mert mindek 800x600-ra, betekintési szög átlagos, AKKUIDŐ KIRÁLY, színek rendben, kapacitív funkciógombok, ami a halálom, Gameloft játékokban a hd2-m alázta.
Kb ennyi.

Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

(#4969) hun_gery válasza darthsmoke (#4945) üzenetére


hun_gery
aktív tag

NEm tudom, hogy mennyire van optimalizálva rá egy 2.2-es fw. (A9+ Mali 400) Szerintem MÉG nem érdemes, mert lassú, nyögvenyelős lesz a "nagy" képernyőfelbontás, meg az optimalizálatlan fw miatt.

Amit szerintem Kínából érdemes, az a dropad A8/herotab c8, mid816r2 (kapacitív), illetve a wits.

Ezek mögött van akkora közösség, hogy érezhető a támogatás, ha már a gyári egy kalap sz@r... (bár a Sony se semmi ilyen szempontból, bár ők legalább kitették xda-ra a forráskódjaikat :) )

Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

(#4970) leeann válasza Tsebacsi (#4967) üzenetére


leeann
csendes tag

Remek! A filmnézés a maximum, amit végeznék rajta. Zenehallgatásra, alapvető irodai munkára (dokumentum, táblázat, prezentáció készítésére, stb) és persze wifi-s netezésre szeretném használni. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy teljesen eleget fog tenni a kívánalmaimnak. :)

Egyéb gondolatok, tapasztalatok, amik kikívánkoznak belőled? :) Minden érdekel jelenleg, még az apróságok is.

Az itt leírtakat meg tudod erősíteni vagy cáfolni?

Lehet, hogy már említetted, csak már szanaszét esett az agyam, de: Te a Laptopszalonban vásároltad meg?

LeeAnn

[ Szerkesztve ]

(#4971) Tsebacsi válasza leeann (#4970) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Igen a laptopszalonban vettem!

Ezzel a problémával (akku töltöttség vesztés) nem foglalkoztam, estére mindig felraktam töltőre (2 napja van meg, ilyen dolgok még nem foglalkoztattak :P). De majd esetleg fogom figyelni, amint rájövök, hogyan tudom a dokkoló akksitöltöttségét is megnézni :DDD

Gyárilag van rajta egy Polaris office, azzal szerintem mind a 3 kívánt irodai munkát el tudod végezni, ha meg minden kötél szakad, ott a market :D

Amint lesz valami, leírom, de legkorábban csak holnap, ma este végre sörözés van :B :U

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4972) Pantok válasza darthsmoke (#4945) üzenetére


Pantok
aktív tag

Én linkeltem be, én 3 hete rendeltem pont ugyan ennyiért a SenseV7-emet ami elég jó vétel volt, ez viszont annyira sokat kínál, mindenképp várnék egy-két review videóig.
Ha nem lennék ilyen jól meg a sense-emmel és nem zavarna hogy egy hónapig nincs tabletem megint én becserélném rá.

(#4973) Luissimo válasza leeann (#4964) üzenetére


Luissimo
veterán

megnéztem dropadon a belinkelt tesztedet, tökéletesen akadozásmentesen fut. :C

(#4974) keccsa


keccsa
aktív tag

Sziasztok!

Pár napja egész baráti áron kínálják pinkék a Flyert!

RelaxnetM-mel (3 GB/hó, Aranykártya), két év hűséggel 34 ezerért elviheted, és összesen 114 ezerbe kerül a csúcsváltozat (3G/32GB).

Szerintem nem rossz ajánlat, ettől többért adják a boltok a 16 GB-os WiFi-st!

Persze ehhez már T-s előfizetőnek kell lenni, meg akarjál használni 3G-t.

Nálam fenn álltak a megfelelő feltételek, illetve a csillagok is jó konstellációban voltak (volt Flyer a kiszemelt T-pontban)! :DD :K

[ Szerkesztve ]

Mindenki magának hülye!

(#4975) Peat;)


Peat;)
veterán

[link] Nem hülyeség a slide, valahol ebben lesz a jövő szerintem, nem a külön hordozgatós billentyűzettel. Persze elég nehéz összehozni, hogy ne legyen nehéz és vastag egy ilyen gép, de majd kitalálnak valamit.

(#4976) rakal válasza keccsa (#4974) üzenetére


rakal
senior tag

Igen,elviheted,de 2 évig még fizethetsz havi 3400-et,plusz az előfizu 3990,és full rablánc két évig,tehát 34000+80160+95760=209920 Ft a tranzakció költsége.

[ Szerkesztve ]

(#4977) Spidee


Spidee
senior tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Androidos Tabletet, nagy valószínűséggel Honeycomb-osat.
Van egy iPhone 3GS-em, ez elvileg megtudja osztani a mobil netet bluetooth-on, vagy usb-n.
Meg fogom tudni osztani ezt a tablettel is?

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#4978) aag válasza Peat;) (#4975) üzenetére


aag
őstag

Nem hülyeség a slide, valahol ebben lesz a jövő szerintem

Szerintem pedig a tisztán elektronikus alapokon történő megoldásoké a jövő. Van abban valami báj hogy nincsen egyáltalán mozgó alkatrész (esetleg csak a bekapcsoló-gomb). Ha még vízhatlan és ütésálló is lenne, az lenne ám csak az igazi. Az akkuk feltöltését már régen meg lehet oldani indukciós megoldásokkal. A Gorilla-üveg is adott. Szóval kevés hiányzik már ehhez. Akkor most táncoljunk vissza a klasszikus billentyűzethez? Nemhogy inkább szóból értene már az a dög gép, még én kalapáljak? Azt már nem! ;)

(#4979) Tsebacsi válasza Spidee (#4977) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Nem értem, ha iPhoneod van miért szeretnél Droidos tablete és mértnem iPadot :B
Amúgy szerintem a dolog működhet, nekem legalábbis a telefon (Nexus One) meg tudja osztani a netet kábelen vagy wifin keresztül a pc-vel vagy lapossal, valszeg a tablettel is meg tudja. De hogy az iPhone milyen viszonyban van egy Androiddal, na azt nemtudom :P

Ma reggel volt egy firmware frissítésem a Transformer dokkolójához, automatikusan jött, fel is ment, de hogy mit javít, na azt nemtudom :DD

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#4980) keccsa válasza rakal (#4976) üzenetére


keccsa
aktív tag

A mobilnet elofizetest ne szamold bele, mert az barmilyen tablahoz kellene, ha szukseged van erre a szolgaltatasra! Azert irtam, hogy HA a felsorolt feltetelek megfelelnek valakinek, AKKOR jo vetel a cucc!

Mindenki magának hülye!

(#4981) bszotak


bszotak
tag

Az mitől lehet hogy időnként bekapcsol az Archos-om készenléti üzemmódból? Felvillan a képernyő, betöltenek a widgetek, wifi, aztán 1 perc múlva kikapcsol a képernyő, visszatér a nyugalmi állapotba... :F Valami olyan fut a háttérbe ami bezavarna?

(#4982) Spidee válasza Tsebacsi (#4979) üzenetére


Spidee
senior tag

Mert jobbnak érzem a droidos tableteket! :))

Előbb utóbb majd az iPhone is le lesz cserélve! ;)

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#4983) z0d1AK


z0d1AK
veterán

Nem mai darab az Archos 70, de ár/érték arányban még mindig nem rossz.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4984) harry


harry
veterán

Héten valszeg elnézek speedshopba, ha már ott járok, kíváncsi valaki/valamire? Gondoltam rákérdezek.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4985) harry válasza z0d1AK (#4983) üzenetére


harry
veterán

Ennél jobb vétel van most 7", itthoni gari, hasonló árú kategóriában? WayteQ tabletről van már valahol teszt, vélemény? Mégiscsak 15e-rel olcsóbb... Ebből van már kereskedésben 10"?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4986) z0d1AK válasza harry (#4985) üzenetére


z0d1AK
veterán

A wayteqet nem hasonlítanám Archoshoz egyelőre. Várhatóan a jövő héten kapok tesztpéldányt az xPAD 70-ből.
Miből kellene 10"-os?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4987) harry válasza z0d1AK (#4986) üzenetére


harry
veterán

WayteQ 10"-ra gondoltam, illetve ez és a 7" kapcsán is, hogy kapható-e, vannak-e tapasztalatok.
Így miben más mint az archos, vagy miért nem vetnéd össze? No majd várom a beszámolót :)

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4988) tjb007 válasza harry (#4987) üzenetére


tjb007
nagyúr

Még egyik sem kapható, a 10" -os meg majd csak (jóval) a 7" -os megjelenése után lesz kapható.

(#4989) z0d1AK válasza harry (#4987) üzenetére


z0d1AK
veterán

A 10 colos még habokban sincs, ez a 7-es is elég nehézkesen akar megjelenni. Talán már a jövő héten kaphatóvá válik, de még még nincs infó egyelőre róla.

Az Archos jól bevált TI OMAP processzort használ, míg a Wayteq egy új procit, amit kínai szerkezeteken kívül nem hiszem, hogy máshol láthatunk majd.

Saját véleményem szerint Androidon a 4:3-as képarány csak akkor nyerő, ha ebooknak akarják használni, egyéb esetekben nem.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4990) fujifilm1 válasza z0d1AK (#4989) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Sziasztok,

Megjott a SmartQ T10.
10 colos 4:3 oldal arany.

specko itt: http://en.smartdevices.com.cn/Products/Ten/201104/01-84.html

Jo aron itt : http://hardverapro.hu/apro/smartq_t10_tablet_cortex_a9_8gb_kapacitiv_10_azonn/hsz_1-200.html
Semmi kozom a hirdetohoz, csak en "megszivtam" a vamot, (csunyan:)
azert mondom hogy más esetleg meguszhatja ... :)

A keszulek jo. Olvasasra jobb nem igen lehet. Mert gyors, eros a HW, és kényelmes a sajat olvaso progija. Az adobe reader lassabb!! :)

Mozizasra ahogy Zodiak mondja lehet jobb a 16:9 de nekem teljesen megfelel. És mindent lejatszott amit probaltam!!!

Aki megbaratkozik a nem kapacitiv erintokepernyovel, annak kivalo, mert eleg jo az erinto erzekenysege, a kepe pedig eleg szép, és a gep gyors.
Nekem mar minden fut es ezert nem is kell sokat kuzdeni....

Nincs fagyas, akadás, hoszu az akuido, megbizthato a mukodes.

Egyedul egy dolog van ami nem mukodik jol az a Flash hangja - a 10.3 as flash hangja nem szol a bongeszobol, de a youtube alkalmazasban viszont igen.

Ennel bovebben talan kicsit kesobb irok, de oszesegeben ajanlom.
Nincs benne 3G, TV OUT, és kamera, de nekem nem is kell.

70e korul nem talaltam ilyen eros és 4:3 oldalaranyu 10 colos gepet.

Most irok egy cikket ha kesz belinkelem.

Udv,Robi

(#4991) harry válasza fujifilm1 (#4990) üzenetére


harry
veterán

Használt legkisebb iPad nincs már ilyesmi áron?

Amúgy ha nem kapacitív, akkor a hirdetésben bizony rosszul szerepel...

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4992) fujifilm1 válasza harry (#4991) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Szia

Ugy tudom az iPAD-ra egyenlore nem lehet Androidot tenni -Marmint ugy hogy minden mukodjon is- :)

Nem kapacitiv...
De tenyleg eleg jo az erzekenysege. Nagyon feltem tole, de meg lehet szokni.

Udv.

(#4993) harry válasza fujifilm1 (#4992) üzenetére


harry
veterán

Próbálkozz :-P Amúgy meg csak erre mondtam:
70e korul nem talaltam ilyen eros és 4:3 oldalaranyu 10 colos gepet.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4994) z0d1AK válasza fujifilm1 (#4992) üzenetére


z0d1AK
veterán

Az a hulye, aki ipadre androidot tenne. Minek?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#4995) Luissimo válasza fujifilm1 (#4990) üzenetére


Luissimo
veterán

nemvolt az a kütyü kissé dtága annyipénzért (főleg,hamég nem is kapacitálja a bőrödet az ujjbegyeden :-) ) :DD

(#4996) fujifilm1 válasza Luissimo (#4995) üzenetére


fujifilm1
senior tag

De igen. :) foleg a vammal.... ne is mondd...
De nem talaltam olcsobat ilyen parameterekkel.
R.

[ Szerkesztve ]

(#4997) harry válasza fujifilm1 (#4996) üzenetére


harry
veterán

Archos 101 nem hozza ezt a szintet? IPS panel kellett mindenképp, vagy miért esett erre a választás?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4998) fujifilm1 válasza harry (#4997) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Szia .

Az nem 4:3 as. Mas kategoria....

Udv. R

(#4999) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Olvasgattam kicsit a 3.1 frissítèsről, és a legtöbb oldal már június elején írta, hogy megjött a főbb tabletekre. Ehhez képest sztem még se Zodiaknak se nekem nem jelent még meg :(

Erről lehet valamit tudni? :F

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#5000) megalover válasza harry (#4984) üzenetére


megalover
tag

Héten valszeg elnézek speedshopba, ha már ott járok, kíváncsi valaki/valamire?

Na akkor szépen megkérdezhetnéd Tőlük azt is, hogy mikorra lesz már készen a Dell Streakem wifije???

;]

Ugyanis az van, hogy náluk rostokol idestova már vagy 2. hete, és még nem tudtak eddig vele nagyon mit kezdeni, ezexerint nagyobb lehet a gond a kelleténél... :(((

Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.