- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
beach head #90920 üzenetére
Feltétlenül...
-
Luissimo
veterán
Sziasztok.
Tegnap szembesültem vele, hogy Huawei tablettre nem megy fel a HBO MAX frissités ? ? ? -
Luissimo
veterán
sziasztok,
Keresek egy vállalkozó hozzáértöt, aki egy strapabiróbb mikroUSB portot heggesztene a kütyümbe, igaz, hogy nem egy tablet, hanem egy ilyesmi.
Sajnos már nemlehet kapni és azért potolhatatlan, mert.alul van rögzitesi lehetősége a bringa kormányára.
Van esetleg tippetek ötletetek? -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
janakbacsi #87123 üzenetére
próbáld megkeresni darvinya kollégát privátban, szerintem ő megoldja ezt az USB-C-t(?)...
-
Luissimo
veterán
válasz
Jarod1 #85991 üzenetére
Én igen, használok P20 HD tabot.
Semmi bajom vele.
A 4 giga RAM is remekül teszi dolgát, semmi akadást nem tapasztalok, meloban, levelekyoutube vanced, streaming, netradio, zenehalgatas kocsiban navigacio.
Stb.
Mostis erről pötyögök.
Simán megéri az árát.Aki szerint nem ajánlatos, az szerintem még nem használta😃
-
Luissimo
veterán
válasz
winhate #85859 üzenetére
Mindegynek mindegy, persze, nemis akartam tolakodó lenni, csak azért bátorkodtam kérdezni, mert enyém hüvelyen fennvan és még sose használtam.
Gyerekeknek lehet vele korlátozott hozzáférést varázsolni?
Vagy másra is?Szerintem irj egyet a huawei supportnak, hogy mi a teendő, hátha...
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Az lehetseges, hogy sem a teclast p20 hd, sem az M16 tabletek USB C-je nem OTG kepes?
Azt az USB Hubot, amit a huawei M5 lite siman lát és feladja a rádugott pendriveon a filmeket, a másik kettö észre sem vesz.
Hmm? -
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #85002 üzenetére
Én tegnapeste probáltam ki az M16 GPSét a teraszon, mert a lakásban meg sem nyikkant, ott ahol a P20 HD vagy a Huawei M5 lite parádésan belövi a pozicioját.
Háát, mitmondjak, a teraszon is kellett neki 2-3 perc, mire megtalálta holvan, a látott holdak száma 3-6 volt, de nagyon nyögvenyelös.
Kell vele valamit tenni hogy javuljon?
Kikapcsolni a wifit esetleg?
Mert van MTK procis telom is, nem maigyerek, Ulefone PowerS, de remekül muzsikál, mind GPS , mind telefonálási területen, a wifi érzékenysége is veri a Samsung A50/A70-et, a kertben a diofa alatt (kb. 10 m távon) azokon -70es routert látszik a házbol, az Ulefon pedig -60at, érzékelhetö a különbség a használatban.
Ma ugyanezt kiprobálom a tabokkal-is.
Szóval, lehet az M16 GPS-nek valami trükkje, hogy te megvoltál elégedve a GPS-ével? -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
cidalain #84820 üzenetére
Tudom, de az emlékeim szerint (de nemtalálom a posztot) itt pont fordított polaritásnak az ő esete forog fenn, tehát helyzet van, valaki írta az emlékeim szerint..
Ha rosszul dugom rá, ugrik a kütyü.
nem a bedugandó dugót kellene kimérni valahogy, hanem az aljzatot.tugós adapterekből jólállok, azt biztosan megtalálom, csak ne qrjam el egy norvégból fjordított polaritással.
-
Luissimo
veterán
hali,
valaki mintha már kikisérleteztevolna, hogy a Teclast M16 DC porthoz milyen töltő, milye fesz és áramerősség és főleg milyen polusú, mekkora dugóméretű szabvány kábel kell, hogy ne járjunk ugy mint SomaTom.(melyik a plusz, a közepe vagy a széle?) -
Luissimo
veterán
válasz
tucsok. #84245 üzenetére
Majd teszteld le , hogy melyik oldalaknál akadozik a görgetés és melyiknél nem.
Nekem pont a mobilarenan jön elő a Chromenál, egy P20HDnál is és a Huawei Mediapad M5 LITE-on is.
Előtte nemcsinálta a chromeal, valoszinüleg a legfrissebb chrome a hibás benne.
Kiprobáltam a beépitett samsung alapu böngészővel, azzal tökéletesen megy a recegős oldal.
Érdekes.... -
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #83052 üzenetére
Nekemis, csak kellö mennyiségü Sétáló Dzsoni kell hozzá😃
Na, megrendeltem végül, tokkal egyutt 35 kHuf.
A nemtommilyen procira:
"A processzora egy Spreadtrum SC9863A, mely valóban nem csúcstechnika, de alap felhasználásra megteszi. Ha Qualcomm vonalról kéne mondani egy hasonló modellt, akkor azt lehetne állítani, hogy körülbelül egy Snapdragon 410 szintjén van a teljesítménye."Eldöcög ez😃
-
Luissimo
veterán
válasz
ratobi #83041 üzenetére
Köszi
Hozzálehet jutni áfa, béfa és nav mentesenvalahogy?
Fiamnak venném ajándékba.
Ha nemteccik neki, akkor a nejemnek.
Ha nekisem, akkor nekem a kocsiba
Az M5-re jobban vigyázokNa, igen, a Harman-Kardon 4 hangszórós megoldás csudajól szól, ez tényálladék😃
@Soma,
és mennyitengedszanemfeléből?😃
-
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #83036 üzenetére
Nem nekem lenne, akinek lenne annak filmnézésre, online tvre, streamingek, stb. megfelelne.
Azt énis láttam hogy mit ir, csak ha picit lejjebb lapozol, akkor ottkellene lenni a network speckoban, a táblázatban is véleményem szerintMiért Neked még nemvolt gyengébb tableted soha 😃?
Hmm?Az M5-el spec. teljesen elégedett vagyok, persze az egy másik kategoria.
Én ár/érték arányban bátorkodtam kérdezni. -
Luissimo
veterán
Hali,
Kérdésem volna,Összemérhető ez az én Huawei MediaPad M5 LTE verzioju tabletemmel?
[link]
Vám és áfamentesen a felébe kerülne, ha minden rájön, akkor 2/3-ba.Viszont kicsit konfjuz vagyok, mert a marketingdumában utal a 4G LTE képességre, de a specifikácioban hallgat rola, a connections alatt csak az 5.0 blututis kapcsolatot és a wifit irja.
Kicsit zsákbamacskának tűnik nekem. -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
egy kérdés, bárkihez aki tudja pontosan, mert használja.
Mi a lényegi különbség a Huawei LTE T5, az LTE M3 és az LTE M3 Lite között ?
T5-nél nagyobb akku, jó hengrendszer, tudom, de megéri-e a többlet a többlet árat vajon.
@Somatom: neked milyen tabod is van? -
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Sanyabá #42500 üzenetére
"A hardveres tulajdonságok tehát megnyerőek, ám a működési sebesség sok esetben nem kielégítő. Úgy tűnik, a MALI-400 MP kevés egy ekkora felbontású kijelző mellé: az animációk hajlamosak beakadni, a főképernyő lapozása darabos. Sajnos a processzor is kevésnek tűnik néha: az alkalmazások hajlamosak lassan megnyílni, a felületek sem annyira reszponzívak, mint azt az ember elvárná a (papíron) remek kvalitásokkal rendelkező lapkakészlettől. Ez kimondottan zavaró gépelés során, a leütött karakterek gyakran egy kisebb késleltetés után jelennek meg a kijelzőn, ami ad egy kisebbfajta pofont a felhasználói élménynek. A 4.2.2-es frissítés után viszont mindez nagyon sokat változott pozitív irányba: a gépelésnél jelentkező lag eltűnt, az animációk folyamatosabbak, a felület is reszponzívabb. Néhány játékot is kipróbáltunk, a maximális minőségre csavart Dead Trigger és a Real Racing 3 is akadozott."
ezekből mit tapasztalsz?
Lehet, hogy azóta sikerült optimalizálni kicsit a gépet ? -
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #42410 üzenetére
látod, ilyen az élet , basztatnak,
teljesen ihazadvan. könnyen melléüthet a zemberfia
deazért javaslok a tabra neked egy anysoft keyboardot, magyar lokalizációval, gyönyörű teljes magyar karakteres billentyűzet, a legjobb. nemkell az ujadat rajtatartani , huzogaqtni.miegymás -
Luissimo
veterán
vigyázni, mert vannak itten nyelvtannácik is
érdekes, a zékezetek hiánya az nem zavarja őket(hálistennek)aki tud helyesen írni azt Grétsy László bácsi csókoltassa.
-
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #42308 üzenetére
azabaj hogy szerintemis.
kutyagumiból is csak a futozott :-) -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
nemis vitázunk ezen, mert nemérdemes.
mindenkinek van igazsága részben és minden igazság csak érintőlegesen van kibontva .
maradagyerekhajáccik jeligére
szóval nemmondom, hogy nem adnék egy ötéves gyerek kezébe ilyesmit, aztán lehet hogy odavezetne, hogy amikor adsz a kezébe egy játék palatáblát, akkor aszondja, "nézdmár apa , bedöglött ez a tablet "tehát, nem okoskodni akartam, akarok.
mindenki azt dob be , amit akar.
Nejem szerint az ovodában egyetlen gyereknek sincs fűzős cipője.
ÉRTSÜK ? egyetlen egynek sincs.
csak tépőzáras, belebujós, gumis, kalucsnis stb
és akkor csodálkozunk, hogy a gyerekek nemtudnak cipőt kötni.
MERT így kényelmesebb.
és csodálkozunk, amikor a gyerekek cumival sőt cumisüveggel, meg szörppel fekszenek le az oviban illetve pelenkával vannak a 3 éves gyermekek a délutáni alvásban, bepisilve, mert a cumisból sok szörp, tea stb fogy.nojó, énsem válaszolni akartam, nem neked van címezve, csak jutott eszembe, no.
szóval mindenki másképp csinálja.
énmeg éppen tablettát javasolgatok a 70egynéhány éves kollégámnak.
NO, ezmeg a másik véglet.
vanitt minden jeligére a kiadóba -
Luissimo
veterán
nemszívesen vauvau bele, végülis ez mindenkinek a magánügye, deazér egy ötéves gyermek az mégiscsak egy ötéves gyermek , nem
oké, nézzen rajta filmet néha, ha kocsiban mentek valahová, vagy ilyesmi, de a tabletek célközönsége szerintem a 10 évvel idősebb generációnál kezdődik.
de nehogy félreértsd, nemakarok én okoskodni, nyalván, az egyiknél ha van, akkor a mási nyafognifog miatta.bááár, tudod, 50 dodóért akár jólehet gyerekjátéknak is
egyébiránt, amire válaszoltál az egy 3 évvel ezelőtti hozzánkszólás volt, ugyenembaj ??
-
Luissimo
veterán
válasz
a.t.t.i. #42255 üzenetére
pl. wifi keep alive a marketről és más hasonló progik szoktak segíteni...
próbálkozz, indíts el egy internetes rádiot ( pl. TuneIN ) ÉS SZÉPEN KÉPERNYŐ ALVÁS ALATT IS KUTYAKÖTELESSÉGE SZÓLNI , AKÁR REGGELIG IS. HA NEM, AKKOR KERESS OLYAN SEGÉDPROGIT AMI MEGERŐSZAKOLJA.bocs, capslockerror
-
Luissimo
veterán
válasz
Vermilion69 #42134 üzenetére
külső akksit/töltőt lehet venni ebayről huszonharminc euroért, mondjuk egy. 20000 mAh-at, ami kiválóan teszi a dolgát, még a Samsung tabom is elmegy róla egy fél napot.
no most akkor mutass nekem egy tabot ennyiért -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #39614 üzenetére
deha még ittvagyok, ittis megkérdem:-)
adott egy huawei s7 slim. gyári szofttal.
felment rá a mindigtv apk, de amikor az élő streamet akarom nézni, a video betöltése felirattal pörög a kurzor és nem történik más, akár reggelig sem.
a net jó, mert a samsung p1000-en működik simán ugyanott.
másokat megkérdezve a topikjában azt mondták náluk működik.
(mondjuk nemtudom melyik verzio, lehet valami régebbi. de azt meg már nemtudom leszedni a marketről, sajna.)szóval, van valami ötlet ?
-
Luissimo
veterán
válasz
tjb007 #39613 üzenetére
relax, ne para magad, csak azthittem hogy ő unja már hogy miért ajánlgatja mindig ugyanazt.
de akkor te unod.
jólvan, megértettem. átvolt víve az értelem :-)de szerintem hagyjuk meg azt a szabadságfokot, hogy hadajánlja :-)
különbenis jobbanjár, ha huszezerért vesz. kütyüt, száz helyett, te példáloztál a fagyira maradt pénzzel.no, megyek, mert sokat melléütök az anysoft virtuális magyar billentyűzeten, igy későéjjel.
ezis egy ajánló volt itt valakinek, a tudoke magyar billentyüzetet letölteni kérdésére ( már nememléxem hányadik pontban kérdezte :-)
jóéjt nektek.)
-
Luissimo
veterán
jólmondod, énmeg szinte biztosvagyok benne hogy nem ugyanaz :-)
de ha ő aztgondolja, nehéz ám meggyőzni.
ezekből vannak,lesznek az ajtokitámasztók.mertugyebár, azt ugyszokták, hogy kiadnak két egyforma hardvert csak az egyik műanyagházas meg a másik oldalra jutott hely a jackről elnevezett dugonak, deaztán hirtelen rájöttek hogy az újabb kütyüre teszik a régebbi oprendszert.
mert kínában kínaiul van minden. (esetleg más nyelvjárás :-) )...május óta eddig jutottunk vele :-)
http://prohardver.hu/tema/tracer_ovo_2_0_8gb_tablet/hsz_1-50.htmlsenki másnak nincs ilyen kütyüje ?
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #39488 üzenetére
erre már gondoltam, hogy az ujat nemszereti, a hüvej régi androidja, de szerin ted hol találok rá régebbi appot ?
-
Luissimo
veterán
nemmondod:-)
tudom, hogy a rootot más miatt csináltam rá, nem ezért, például azért, hogy szép ékes magyar TTS hangon bemondja nekem a prima navi, hogy milyen nevű utcába kanyarodjak be, csupáncsak probáltam leirni a korrekt konfiguráciot. :-)
egyébként:
vanegy galaxy tab p1000, azon , mellette megy simán, tehát a net jó.
sőt azon még wifi se kell neki, a mobilneten is szépen megy.
szoval nem net gond, 15 mega a downlinkem.
akkor mimás ? -
Luissimo
veterán
válasz
banderasz77 #39481 üzenetére
igen, NTFS kell neki, hogy ràfèrjen.
cserébe énis kérdeznék egyet.
Huawei ideos s7-en a MinDig TV alkalmazás feltelepszik, de amikor live streamet akarok nézni, akkor a videobetöltés feliratnál forog a kurzor, de nem játszik le semmit.
gyári, 2.x rom, rootolt kütyü.kérdeztem öollégákat a forumban, van akinekmegy és még rootolva sincs.
milehet a gondja?
flashplayer van rajta, filmeket tudok rajta nézni, nemértem.
Valakinek ötlete ? -
Luissimo
veterán
Voltmár ?
-
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
nos,
1, NEM Töled kèrdeztem :-)
2, dehamàr te is ottvoltàl, àm legyen, azt is megtudnàd mondani, hogy a micro usb töltökimenet ès a töltendő kütyü akkuja közè hogyan iktatja be sorosan az amperitàsmèröt, mint azt annakidejèn Ohm bàcsi kitalàlta ? Engem ez èrdekelne inkàbb, mert a helyzet nem tünik èletszerünek.
De majd Ő megmondja pontosan , hagyjuk meg neki inkább, jó :-) -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
drlovi #29730 üzenetére
[link]
nemannyira rossz , főleg, ha a multbeli árat vesszük figyelembe...
nyertél rajta egy százast, nemde ?egyébiránt, melyik Saturnban pontosan ? Bécs, München ?
van egy linked róla esetleg?szerk:
látom az aláírásodat, és az ottemlitett tv, az milyen?
jólesz privátban is, hogy nemondják, hogy offolunk. -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28643 üzenetére
Én elolvastam, nemvoltam rest visszaolvasni, veled ellentétben és láttam , hogy hány emberre mordultál itt rá egyből, mert nem nyalta ki a te hátsódat.
Pityuka, necsináld !!
figyu, ne használjuk ezt a topicot népnevelésre, de azért szerintem bekék állnod a tükör elé kicsit.
MILYEN ALAPON vonsz te itt kérdőre bárkit ?
Olvasd el, tilos a flame, tilos állandóan ugyanazt betenni, mégha nem is válaszolnak, meg egyáltalán, ha valahová beköszönünk és kérdezünk valamit , akkor azt tisztelettudóan és kellő udvariassággal tesszük és nem kezdünk el pattogni.
Viszont nem tilos a keresőt használni, sőt, javallott inkább !
Otthon is ilyen stílusban kérdezel vagy kérsz ?
Anyád-apád nem mondta sose, hogy mik az alapvető emberi udvariasság formái ?
itt kell rájönnöd?
ám legyen, itt is megtudhatod, de azért ennek van egyfajta bukéja, nem ?? -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
szerintem meg vissza kéne venni az orcából, kisfiu.
Micsoda stílus ez ?
ha valaki kíváncsi valamire, akkor illedelmesen és tisztelettudóan kérdez és várja a választ.
Nehogymár a csík tolja a repülőt.
Volt itt az a másik muki a buta nevű nicknévvel, összekéne téged kötni vele.
nem a francia nevelőnőt hiányolom , hanem a francia gyerekszobát, , micsoda stílus ez, hogy leugatunk itt mindenkit ?
vegyél magadnak, amit akarsz, aztán verd a saját fejed a falba, nehogymár azthidd, hogy valaki itt segít neked, amikor igy nyitsz ? !!hja, és használd a keresőt, ha már lusta vagy visszaolvasni
-
Luissimo
veterán
Gyereke , jóestét !
mongyátokcsak, hovatűnt ZODIAK ??
lemaradtam valamiről ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest