- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
NE CSÁBÍÍÍTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mibe kerülne?
Az a nagy helyzet, hogy megrendeltem egy voda smart tabot 96k-ért. Bár még nem nagyon reagáltak rá, csak annyit, hogy technikai okok miatt tovább tart a rendelés feldolgozása. Nem baj, idén majd csak megkapom még...
Fontolóra veszem, ha tudok rá áldozni lehet hogy megveszem, amilyen ketyere buzi vagyok!z0d1AK: Cikk van róla??? MESÉLJ LÉCCIII!!! Milyen a cucc?
Luissimo: Megnéztem a linket. Keményen ráizgultam erre cuccokra!
-
tjb007
nagyúr
Mindenképpen a 8.9 -es Galaxy Tab -et. A Flyer -nél (is) nagyon jó az anyaghasználat, a kijelzőpanellel sincs semmi probléma, van Magic Pen (ami sokak szerint csak parasztvakítás) viszont a hardver már a megjelenésekor is elég kevésnek számított. Én inkább a 8.9 -et ajánlanám, persze itt is meg kell barátkozni pár dologgal mint például a micro-SD bővíthetőség hiányával vagy az egyedi rendszercsatlakozóval.
Olcsóbb gép van de ott is meg kell barátkozni ezeknél jóval nagyobb problémákkal.(#8850) bodola
Ha az FM rádiót elfelejted akkor lesz egy "csomó" választási lehetőség, ha nem akkor gyakorlatilag egy sem.
-
Nem értem, ha iPhoneod van miért szeretnél Droidos tablete és mértnem iPadot
Amúgy szerintem a dolog működhet, nekem legalábbis a telefon (Nexus One) meg tudja osztani a netet kábelen vagy wifin keresztül a pc-vel vagy lapossal, valszeg a tablettel is meg tudja. De hogy az iPhone milyen viszonyban van egy Androiddal, na azt nemtudomMa reggel volt egy firmware frissítésem a Transformer dokkolójához, automatikusan jött, fel is ment, de hogy mit javít, na azt nemtudom
-
Nem
Billentyűzettel teljes értékű magyar billentyűzetet tudsz használni, mínusz a hosszú í, azt csak az alt+j kombóval lehet előhozni. Minden más gomb megvan. Ha tapi módban használod, ott nincs full qwerty, az ékezetes betűket csak hosszú nyomásra tudod előhozni!
Bocs ha elsőre félreérthető voltam
-
Igen Asus lett!
Elsősorban azért, mert a laptopot akartam kiválltani vele + ágyban használni, utazáskor.
Osztottam-szoroztam, és ez a dokkoló miatt is jobban tetszett. Szinte csak azzal használom. Ez nekem megért plusz 30k-t, és a 16 óra üzemidő sem annyira rossz + IPS panel és 2 év garancia
Közben rádugtam egy külső usb-s vinyót, és simán kezelte, aminek nagyon örültem! Összességében nagyon elégedett vagyok -
tjb007
nagyúr
Amelyik jobban tetszik.
A vas megegyezik, a Transformer -nek IPS kijelzője van plusz ott van a billentyűzet-dokkoló hozzá, az A500 -nak meg szép borítása van (emitt egy kicsit nehezebb is mint a Transformer).(#4605) aag
"emiatt nem fogom eldobni a gyűjteményemet!"
Én meg a tévémet
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
Luissimo
veterán
az itthoni boltok közül EZT nyugodt szívvel merem ajánlani
Főleg , ha megnézitek azt a WeTab nevű kütyüjüket.
nem mindennapi szerkezet.
Én pénteken símogattam, nagyon ottvan a csúcson... -
A gyártó elég rugalmas és szereti az ügyfeleit,de van külön brigád is aki portolni fogja hozzá a 3.0-át,de lehet,hogy már kapásból a 3.1-et mert már kijött az update ugye.
Hétfőn jön meg az enyém, ha minden igaz,és a technikai speckók alapján,meg a normális gyártó miatt nekem pont ez a megfelelő szerkezet.
Majd leírom a tapasztalataimat,de van itt pár emberke aki már tesztelte is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest