Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
40-ért nemkapsz teljeskörű belföldi garanciát.
de visszaküldőset kapsz, én a dhgate-en vettem, voltak ide belinkelve keress vissza.
vaterás 60-ért már igérnek ilyet hozzá, napokban volt ide belinkelve egy elado 59900-ért.
galaxy tab gyorsboltban 99900 volt.garanciával.
nemállítom, hogy rossz gép, de túlárazott szerintem.
megintcsak egyéni mérlegelés kérdése.esetleg az a tegnap belinkelt wayteq tab ugyanott , na az garanciával lesz,az elgondolkodtató lehet, ha jó.
majd Zodiak leteszteli szépen aztán mindenki eldöntheti majd :-) :-) :-) -
senior tag
Nálam is ez volt a dilemma,de végül az archos mellett döntöttem. Elmondom,hogy miért is,igazság szerint a pov a tegra 2 miatt izmosabb cucc,és ugye egy jó vega-s rommal a méhsejt (3.0) is elérhető lesz nála lassacskán,de egy jól optimalizált os mellett a TI OMAP 1ghz es cucca is jól teljesít,ha csak azt nézzük,hogy vannak régebbi ipod touch-ok vagy egyéb lassabb procival szerelt okos telefonok és mégis lazán viszi az os-t röccenés nélkül. Az optimalizálás sokat ér,és az archos szerencsére nem kezeli mostohán a vásárlóit,gyakorlatilag akár más linux disztrót is rakhatok rá és mind ezt gyárilag megtehetem,nem kell ilyen olyan hackeléshez folyamodnom. (Archos Develpoer Edition firmware)
Az archos paraméterei is elég jók,szóval nekem jobban bejön,ettől függetlenül mind a kettő jó választás bármelyik mellett is teszed le a voksodat.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
danilla
őstag
-
hun_gery
aktív tag
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
senior tag
Azért nem kell túldramatizálni a dolgokat. Nincs olyan OS ami teljesen biztonságos,ettől függetlenül a google javítani fogja a felmerült problémákat.
Szerver oldalon is javíthatók a dolgok,szóval nem pánikolnék én olyan nagyon ezek miatt.
A másik pedig olyan készüléket kell vásárolni,ami mögött normális cég van,nem mindenféle csing csung olcsó nevesincs kínai telefont és tabletet. A normálisabb cégeknél van rendes support,ahol általában ezeket a problémákat egy újabb firmware-el megszokták oldani.Nyílt wifi hálózatokon meg eddig sem volt biztonságos netezni,az teljessen mindegy,hogy milyen OS fut az adott készüléken!
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
harry
veterán
-
senior tag
Egy kicsit azt hiszem kevered a dolgokat! Amúgy nem vitatkozom,csak kérdeztelek,de bocsánat,akkor inkább nem teszem. Az általad belinkelt cikk pedig a honeycomb 3.0 javításáról ír,mivel még sok bug van benne ezért 3.1 az új verziószám. Amúgy a 3.0 Honeycomb-ot nem érintette a szóban forgó biztonsági hiba.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
harry
veterán
Mit olvastál? Miért nem akarsz idézni?
Abból adódott a para, hogy ha titkosítatlan hálót (free wifi) használsz, akkor le lehet nyúlni jelszavakat (authToken) azoknál a progiknál, amik nem https-t használtak, amikor szinkronizálnak.
Ennek egy szerveroldali megoldása, ha nem is engedi ezeket csatlakozni, vagy egyből átküldi https-re, pl. Pontos körülményeket nem néztem, kb. ez a lényege.
Ami amúgy egy aránylag nevetséges bug, igazából már kezd kicsit túlságosan felkapott (és unalmas) lenni ez a dolog.
Igen, kellemetlen, hogy eddig volt, de egyrészt eddig sem hiszem, hogy különösebben komoly gondot jelentett bárkinek is, most meg itt a fix, szóval végképp nem értem, min lehet még agyalni ezzel kapcsolatban.Még egyszer: ez nem egy minden telóra kiszórt biztonsági frissítés, hanem náluk, a szervereken végrehajtott változtatás, vagyis ettől függetlenül a bug "alapja" ezekben a verziókban megvan (titkosítás nélkül akarna csatlakozni, gondolom), egyszerűen a szerver nem engedi / átrakja titkosítottra, és így már nincs lefülelhető üzenet.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
senior tag
Szerintem meg lett válaszolva,a kérdés nem is 1x! Az hogy te megértetted-e vagy sem már más kérdés. Még mindig nem értem milyen emberi módon érthető válaszra vársz ?
Azt meg szerintem te nem tudod eldönteni,hogy az itt kommentelők mennyire vannak felkészülve az adott témában. Örülnék,ha nem találgatnál hasra csapva,hogy ki mennyire ért vagy nem ért a dolgokhoz. Nem vagyok google alkalmazott,de rengeteg szoftveres és hardveres problémával találkoztam már a 10 éves informatikai/szervizes/programozói pályafutásom alatt. (windows,OSX,Linux) Nekem nem kell megmagyaráznod,mit jelent egy biztonsági hiba javítása egy rendszeren,teljesen mindegy,hogy milyen környezetről is beszélünk. Láttam és csináltam már eleget,hogy tudjam hogy zajlik.
Ez volt az utolsó kommentem hozzád,további szép estét neked.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
danih
veterán
Lehet szerkeszteni már most is, sok feature-t ismernek a jelenlegi programok, de mivel én már évek óta softmaker felhasználó vagyok mobil eszközökön, ezért nekem az a várós.
Nem csak az androidos táblákon gond egyébként, az ios office programok szintén buták. Meg aztán ugye elsődlegesen tabot nem office-ra veszünk[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Egy méretes képernyőn biztosan jól használható.
Telefonképernyőn kicsit nyögvenyelős a kis méret miatt.
(#3942) megalover:
Én is néztem....
(Super fast 10Ghz processor Samsung S5PV210 - a kínaiak értenek a tuninghoz.... )[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
danih
veterán
Az mit jelent? Én a Ooo-val szoktam dolgozni leginkább. Az nem fut rjta?
Open Office? Nem, és nem is lesz.Ha üzleti úton vagyok és notebook helyet tabletet vinnék, ki vagyok zárva az ilyesmiből? Akkor inkább nem kell.
Nem leszel kizárva, erre szerintem jók már a mostani office-ok.
Itt egy jó kis összehasonlító táblázat (word-re)!(#3939) Torry: De akkor megint jön a kérdés, hogy mit váltok ki a tablettel?
Hát igen, ezt már neked kell eldöntened . Én is sokáig tablet-ellenes voltam, de aztán a körülmények úgy hozták, hogy mégis beálltam a táborba, és abszolút nem bánom.
7''-es Galaxy Tab-em van, és mindent meg tudok rajta csinálni (távoli management, VPN, kis office, könyvek, emulátorok), pici, könnyű. Ha sok lesz az office, veszek hozzá bill-t. -
tthom
senior tag
Én a POV-ot venném, két okból:
1. Tegra2 erősebb, egy idő után csak lesz olyan firmware, ami kihasználja rendesen, de ez a kisebbik ok
2. Archoson a képernyőn magán vannak az Android vezérlő fő érintőgombok, tehát mindig látszanak, videók, játékok, minden alatt és ha jól láttam még nincs rá eltüntető megoldás. Szerintem sokkal jobb a dedikált fizikai gomb magán a készülékházon, ami a POVon van. -
harry
veterán
Nem tudom milyen mértékben jön ez elő, de gondolom okkal került bele z0d1AK tesztjébe, mint negatívum. Másfelől, nem tartod mindig tökéletesen szembe magaddal a cuccot, és ha kis billenésnél is látszik, akkor az ezért zavaró tud lenni. Meg hát, ha ennyi pénzt kiadok, akkor ne legyenek ilyen kis bosszantó dolgok. De mondom, nem láttam, meg kell nézni, ennyi alapján én sem mondanék le róla, de valahogy utánajárnék.
-
senior tag
Nekem ennyi pénzt megért. Az újak gyorsabbak lesznek és újabb OS fog futni rajtuk,de ez mindig így megy,én elégedett vagyok ezzel. Ettől függetlenül kiváncsi leszek rájuk,még az is lehet,hogy lecserélem majd egy Gen9-re a mostanit,de ez feltehetően nem egyhamar fog bekövetkezni. Indulásnak,szerintem olyan 100k körülire fogják belőni itthon őket,de majd meglátjuk,ha valóban megjelentek és kaphatóak is lesznek.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
megalover
tag
És úgy kábé hova saccolnád árban ezt az Archos9-et? Mondjuk mind1 is mert nekem a 7 col már egy kicsit nagyobb méretű a kelleténél, nemhogy ez a 9...
(Jahogy a 9 itt nem a méretre utal??)
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
Nekem viszont nélkülözhetetlen, mert úton-útfélen használnám internetezésre (épp ezért nem szeretném a 7 colt átlépni) buszon villamoson, meg még trolin, szóval az a jó ha minél kisebb, de azért belső teljesítményben igényeimnek megfelelő (=nem túl lassú) és akkor az nekem jó. Erre a legjobbnak most a Wayteq xPAD-70 tűnik, és még 1 év gari is jár hozzá. Ráadásul még a 90e is sok lenne most nekem..
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
harry
veterán
Nem fog pár hét alatt lemenni az ára, a jelenleg piacon lévő archos cuccoknak is több idő kellett, akkor meg már megint lehet ott leszel, hogy egy másik terméknek csökkent az ára / nemsokára másik gyártó jön ki cuccal, stb. A végtelenségig lehet várni, bár ha nincs is rá szükséged valójában, ez végül is nem egy probléma.
-
Saccco
nagyúr
Ha van olyan telefonod ami képes megosztani a netet wifin keresztül (pl: Android okostelók, 2.2től), akkor érdemesebb egy 3G nélküli tabletet venned.
Ha nincs ilyened akkor jobban jársz egy 3G-s tablettel.
szerk:
A net megosztást wifi tetheringnek hívják.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
szerk:
Ebay: Portable 3G Wireless N Network Router 802.11n Wifi AP - nem tudom mennyire hordozható, de azt írják.
Sztornó, ezek hülyék... az a portable nekik, hogy könnyű.[ Szerkesztve ]
-
megalover
tag
-
harry
veterán
Olykor azért lehet hasznos, pl. én ritkán használnám a 3G-t, de olykor jól jöhet, akkor meg vélhetően elférne egy ilyen cucc rajta (bár persze tényleg nem a legjobb...). Lehet amúgy egy rövid kis kábellal (~12cm) is csatlakoztatni, akkor nem kiáll, hanem lóg belőle, mindenesetre a letörésnek kisebb a lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic