Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Végre nincs az a gusztustalan vastag keret.
Az a "vastag" keret nem másért kell, mint tartás közben ott pihennek az ujjaid, ha vékony a keret, könnyen hozzáérhetsz olyan területhez, ahol már az érintést felveszi, majd akkor megváltozik a véleményed
A 200 dollárt nálunk inkább 200 euro-ban számold, nem lesz olyan olcsó mint azt sokan gondolják.
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
Asszony végül ilyet kapott, nagyon hálás, hogy megszabadítottam a Wayteq 100is-től, ezt meg imádja, akku idő szuper, sebesség is, hd-lejátszás netről is szuper. Egyedül a saját hangszórója - nyilván kategóriában ez van ennyiért - egy rakás...
Én ajánlom.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
zedok
őstag
Nem kel elhinni természetesen Csak megosztottam ezt a dolgot mint lelkes felhasználó, erre jó a fórum, gondolom én. Ebben van a standby idő,játék,film is stb. Szóval vegyes használat!
Másrészt az akku problémás embereknek nem tudom, hogy cserélve lett-e, gondolom a hétfői napon első dolguk volt, márha belefért az idejükbeHyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
Akkor próbáld ki személyesen! Megjegyzem, ma filmet néztem rajta, jegyzeteket olvastam, wifiztem (Internet), 22 órája megy, momentán épp édesanyám szórakozik vele receptekkel, most van 53%-n. Természetesen nem volt folyton wifin, félreértés ne essék, de amikor kellett akkor igen.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
XDModesty
aktív tag
Azt hiszem félreértettél. Vagy én értettelek most félre téged.
Ezt az 1 indokot tudtam felhozni a 7es mellé. Én pont azt nem értem, hogy miért vesz az ember 7est. De nem szőrözni akarok, mert engem tényleg érdekel hogy egyesek miben látják jobbnak a 10esnél. Mivel én is tablet vásárlás előtt állok, minden információt szeretnék számításba venni. (arról nem is beszélve h a google is elvileg 7-est fog kihozni, amire nagyon kíváncsi vagyok).
Sőt, nekem 7es még nem is volt a kezembe, csak 10est nyomkodtam. Szóval tényleg kíváncsi vagyok. -
vamzi
senior tag
13"
15-öst nem találtam. szóltak róla kósza pletykák, de nem találtam.Egyébként osztom a véleményed, hogy mindenki válassza azt, amelyik neki testhezállóbb. Én például ezért vetettem el élből a <10"-t és más is éppen ezért veti el élből a >7"-t. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
fekikeem:
Azt ugye érzed, hogy itt a laptop a "külső áramforrás" így ez nem igazán áttörés... sőt, eléggé triviális.[ Szerkesztve ]
-
mipityu
tag
Szia!
Nekem ez a tablet van.
De van ennek egy 10 dollárral olcsóbb változata is - GPS nélkül. Sőt még olcsóbb is, de abban csak 512 mega RAM van (ebben 1 giga).
Ha priviben megírod a Skype azonosítódat és egy idő intervallumot (pl. ma 17-22-ig), amikor hívhatlak, akkor megejthetünk egy tesztet.
Melbourne-i barátommal beszéltünk ma rajta. A hang jó volt, a kép 0.3 megapixel, vagyis gyenge, de látható. Próba cseresznye :-)Ha 3G is kell, akkor csak 1750-es külső USB-s jöhet szóba, beépített lehetőség nincs, de a wifi n-es (nem próbáltam az n-es sebességet, g-n korrekt).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
tvamos
nagyúr
A telefonomon olyan, mint egy alom! A munkatarsam meg a az Asus transformeren hasznalja. Kiprobaltuk mar egymassal is, tokeletes. Mind a ket gep Tegra 2.
Igen, tudom, hogy ezek nem a 30k koruli kategoria! Csak mar belelendultem, s ha mar itt vagyok irok valodi pozitiv, mukodo tapasztalatot.Hasznaltban nem gondolkodtal?
De kosz a tapasztalatot! En mar le is irtam az A10-es cuccokat!
Ez csak vicc!.. Mar leirtam fel eve![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Nekem sajnos "+" tapasztalatom nincs az ilyen olcso tabletekkel, de a Concorde 7015-rol tobb helyen (forumok) irjak, hogy megy rajta, en elhinnem! Magyar a forgalmazo, Talan ha felhivod oket, adnak felvilagositast, vagy ha megkeresed oket a sajat forumukon, le is irjak neked, hogy mi az allaspontjuk. Akkor meg szamon lehet kerni oket! Mert a forumozok irkalhatnak sokmindent, beleertve engem is, a biztos az, amit a gyarto/forgalmazo leir.
Ezt az uzenetet: "(#13173) tvamos válasza tjb007 (#13122) üzenetére" nem neked irtam, hanem tjb007 kolleganak! Offba is tettem! De szeretnem, ha a kollega leirna, miert is olyan szar a Tegra 2, mire kell a NEON olyan nagyon egy Tableten, es miert is kell engem lenezni azert, hogy nekem nincs gondom vele!
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
végigkeresőztem a topikot, F.B.I. beszámolója szerint hibátlan
A Concorde 7015 Sanzaa-n keresztül (ha részt veszel a csoportos megrendelésben) számlával, garanciával stb. pont 35 000Ft.De előtte priviben megkérdezném F.B.I. fórumtagot, hogy valóban úgy megy-e a videóhívás, ahogy írta.
Halkan megjegyzem, hogy ha arra a tabletre valahogy sikerült ráerőszakolniuk a skypet készítőknek, akkor a többi kínaira is rámószerolható lehet
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Ha ez azt jelenti, hogy valami 7"-os keszuleket keresel 30 korul, akkor ajanlom figyelmedbe a Concorde 7015-ot. Jo a support, a forum... es azt mondjak, hogy megy a Skype video.
(#13041 ) tjb007
Azert a Tegra 2 utosebb, mint ez az A10. Lehet, hogy amugy regi model. Venni ilyet nem akarok, inkabb csak erdekel, van-e (volt) ilyenje itt valakinek. Amolyan altalanos erdeklodes....[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szemelyesen az iPaden, es az ASUS Transformeren probaltam, azokon megy. Elvileg GB ota megy.
(De en is olvastam teszteket, hogy nem megy rendesen bizonyos ujabb ICS, meg mindenfele tableteken. Gondolom driver vagy hardware problema lehet... jaaaaa... a ZT-180-on is probaltam, de nem...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Mittu88
senior tag
Igazad van, ráadásul most akciózva ITT 32.000HUF. Igazából a 4:3-as képarány jobban is tetszik, de a 4ezer forintos felárat nem érné meg a concorde-dal szemben. Ráadásul amit linkeltél fórumot, ott már van fent ICS hozzá. Hát nem könnyítetted meg a dolgomat, de köszönöm szépen
-
Mittu88
senior tag
ConCorde 7015-öst ajánlottak 34.200 jó magyar forintért. Újonnan, 1 év garanciával.
Amúgy Kínából szoktam rendelni, azzal nincs gond, meg ha magyar nyelv nincs rajta, az se, inkább csak a garancia miatt gondolkozom azon, hogy ezt a concorde típust válasszam nagyon korrekt szerviz támogatással, vagy a tulajdonságaiban kicsit jobb Aionol Novo 7 Advanced II-t.
Az előbbi mellett szól a pofonegyszerű garanciáztatás, az utóbbi mellett a 200Mhz-cel gyorsabbra belőtt processzor, az n protokollos wifi támogatás, az 500mAh-val erősebb akku és a kb. 10.000Ft-os árelőny, amennyiben nem számolnak fel rá vámot és ÁFA-t.
Nagy a dilemma, erre aludni kell 1-2-t.
Építő jellegű tanácsot, kritikát elfogadok a szakiktólszerk.:
amúgy ez utóbbi tabletre is van 1 év gyártói garancia, de az nem hiszem, hogy lehet érvényesíteni, vagy legalábbis nem éri meg.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Bennem nincs semmi indulat Te meg milyen jól ismersz így ismeretlenül, ugye, meg mennyire tudod mi volt a kezemben és mi nem...Szerintem a tablet piac nem állóvíz és nyilván változni fog a helyzet a Win8 megjelenésével, de addigra itt lesz az ICS, az iOS5 és ennek a kettőnek több tíz-százezer kész alkalmazása van már most is,szemben az Arm-os Win8 semmijével...
Vitatkozni mondjuk tényleg nincs sok értelme, főleg nem itt, mert ez teljesen off lenne. Vissza is váltok read only üzemmódba.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Szerintem ez konkrétan hülyeség Mi is a legtöbbet eladott tablet? Az iPad sorozat, magasan (mennyi is az övék a piacból? 70%?) amin a büdös életben nem fog Windows futni és ez nem is hiányzik senkinek (na jó, a többségnek). Szerintem a win8-as tabletek sem lesznek notebook kiváltók, illetve csak részben lesznek azok, ha készül belőlük is valami Transformer-féleség. A tablet kontent fogyasztásra jó: olvasni, filmet nézni, netezni, zenét hallgatni, ezekhez nem kell a billentyűzet. A notebookon dolgozni is tudsz ezek mellett, cserébe sokkal drágább (2x+), de ehhez kell a hardveres billentyűzet, mert gyorsabb azt használni, kell a gyorsabb proci, a nagy háttértár...
A Win8 kompatibilitása pedig csak x86-on megoldott, ha/amikor kijön az ARM verzió belőle, minimum újra kell fordítani arra a platformra is a programokat, amit csak az új verziókkal fognak megtenni, szóval senki ne várjon mondjuk Diablo II-t ARM Win8-ra...Persze ez a személyes véleményem, nem akarok senkit megbántani.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Ropman
tag
Mondjuk én a diploma-témámhoz szeretnék már nagyon egy androidos tabletet, s sajnos iPadhez nem volt még soha közöm, igazából érdekelne a dolog, de valahogy a hozzáállásuk teljesen elvette a kedvem, hogy tőlük vegyek valamikor is terméket.
[ nem tetszik amikor a vásárlókra szarva lehetőségeket zárnak be [ értem itt a betiltós dolgot ] ]
Amúgy ami az android fele húz még engem nagyon az a nyíltsága, illetve az ingyenessége. [ legalábbis az alapfilozófia ezt sugallja ]
By Luke SkyRopman :]
-
z0d1AK
nagyúr
Nem elvetemült android hívő dologról van szó. Te kerültél rossz topikba sokadjára.
Talán nem véletlen az, hogy ez anndroidos tablet topic és nem iPad.
És azért mert valamit leírsz, az nem tény...(#6819) aag: Ideje...
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
harry
veterán
Nálad. Én általánosságban gondoltam.
Csak épp nekem válaszolt, és nem általánosságban.
Nem igazán értem amúgy min megy a vergődés / miért erősködsz ennyire a saját dolgaid mellett, vagy miért fáj az, ha valakinek más a jobb, miért jó ez neked?
Én csak alternatívákat kerestem, erre átterelődött arra a szó, hogy csak az ipad, 4:3 a tablet, az android meg a kínaiak gagyik, stb. WTF? Abba lehet hagyni, nincs semmi értelme. Én azért választom nagyon valószínűleg az iPadet, mert nekem ez éri meg ár/tudásban (de ha pl. a galaxy 10.1v 3g-vel lenne 90kért, akkor inkább valószínűleg azt venném, így nem).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Ropman
tag
"Komoly-valóban használható, 10"-os tabletekről van itt szó kérem."
de most ki mondta, hogy csak a 10"-os a tablet [ az iPad mogulon kívül, aki aztán betiltatja a 7.7"os Galaxy Tabot is mert fél, hogy a konkurenciának jobb a terméke ] ?
"Jelenleg még ha azt mondom tablet, az iPadra gondol mindenki ezen a bolygón"
Hát én pl elsősorban az androidos tabokra gondolok, s én is ezen a bolygón élek, bár lehet hogy sok sok embernél többet foglalkoztam ezzel a témával [ viszont a te nickedet elég sokszor láttam már, úgyhogy úgy sejtem te is elég művelt vagy ebben a témakörben, ezért nem is értem ezt az elvakult iPad dolgot. ]
Bár részben feleslegesnek tartom a karakter huszárkodást.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Ahogy most is, úgy akkor is voltak jól használható darabok.
Az egy másik történet, hogy az első androidos tabletek 2009-ben inkább a UMPC-k világához próbáltak hasonlítani, mint akkor elérhető alternatíva.És ez így van. Az Archos 5-ös modellt még most is van aki keresi rajtam és ugyan csak sokan használják is.
És ez így van, hiába vergődsz a saját kis monológod körül.
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
Én úgy tudtam hogy épp nem a 4:3 as a default legalábbis android [tablet] téren, hiszen sok launcher nem működik még most se jól 4:3-ban. [ s igaz, hogy talán az iPad volt előbb tablet, de mostanra azért már más a felállás.. van 2 csoda alma termék[ enyhén idegesítenek a betiltós kampányukkal ], illetve van 100 androidos kistablet ]
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Ha jól tudom az 16:10... ez még el is menne, mert valószínűleg úgyis fektetve használnám, akkor meg még szélesebb képet kapok (-> szélesebb doksi, jobb olvashatóság, ám persze alacsonyabb), csak azt mondtam, hogy a 4:3 jobban tetszene. A gond inkább az ára, a 3G nélküli is 140k körül van boltban. 10.1v meg csak vodás, ilyen konstrukciót nem szeretnék. Használtan még egyiket sem láttam (ja de ez utóbbi, 3G nélkül 100...).
Wayteq: igen, ráadásul van USB, kamera, meg szabadabban használható android... a gond csak az, hogy senki sem tudja, mikor jelenik meg, hogy sikerül összerakniuk a gépet, mikorra lesznek tesztek, lassabb lesz-e a kisebb tesónál (én azért látok rá esélyt), és hasonlók. A 75k körüli használt iPad-hez képest azért nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsóbb lenne, mondjuk 60-ra saccolom, azért nem beszélhetünk kétszeres árról (igen, cserébe új, de ez nem szempont, csak a gari - használtra meg megint csak jó sokat kéne várni).
Talán marad a 3G-s iPad... legrosszabb esetben eladom.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
z0d1AK
nagyúr
Ez volt a kérdés, amire válaszoltam:
"Az lenne a kérdésem, hogy 10" méretben volna-e gép, ami felveszi ár/teljesítményben ezzel a versenyt?"
A te kérdéseddel nem is foglalkoztam.Érdekes, az irodában mindenki 16:9-es monitort használ. Sőt, úgy nagy általánosságban már mindenhol. És mégis lehet rajta dolgozni. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én találtam egy, a WeTab-hoz hasonló Atomos tabletet, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e.
Paraméterek: 10,2"-os multitouch kijelző, 1024*600-as felbontással, Atom N450 (1,66 GHz), 1 giga RAM, 100 giga HDD (7200 rpm), 3 cellás akku (2200 mAh), kínai gyártmány.
60e Ft-ért meg tudnám venni.
Csak óva intettek az atomos tabletektől: kevés ideig bírja aksiról, a Windows 7 nem teljesen érintésbarát és az Atom sebessége is hagy kívánnivalót maga után.
Szerintetek?Üdv: Gábor
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
sc200
csendes tag
Szia.
Köszi. Néhány plusz info.
Itt vettem a prohardware-n. Az ára jóval kevesebb volt mint a hazai boltban kapható...ha nem baj nem publikálom...
Viszont sztem most így simán megveri az Ipadet. )
Specifications Neofonie WePad
Processor(s) Intel Atom N450 Pineview-M 1,66 Ghz
RAM 1GB
Screen 11,6-Inch / 1366×768 / multitouch
Storage 16GB / 32GB NAND Flash
A/V Input Webcam (1,3MP), built-in Microphone
A/V Output Stereo Speakers, HDMI-Port
Network WLAN (n) / Bluetooth 2.1 / optional 3G
Connectors 2 x USB
Sensors Ambient Light Sensor / Motion Sensor
Battery Lithium-Ion Polymer
Extras SDHC Cardreader / SIM-Slot/ Multi-Pin Connector / optional GPS / supports Flash / runs Adobe Air, Java, and Linux Apps / 1080p Full HD optional / Standard SIM Card slot (no micro slot) / No SIM lock / distribution online, through carriers and through media houses/ WePad MetaStore for WePad Apps / WePad OS / MeeGo OS / virtual Android device running on MeeGo / Androidpit.com marketplace
Price Range 449 Euros (606 $) for 16GB and Wifi model / 569 Euros (767 $) for the 32GB, Wifi, 3G, GPS, Full HD ModelXPLS ..az extrém tárgyfotó lámparendszer
-
Luissimo
veterán
de nevegyél, vazze, ne adj ki érte annyi pénzt, ha nemtudja a natív ékezeteket
remélem nemis adnak el neked sehol tabletet, max tablettát.vegyél inkább egy táskaírógépet, azok már kiforrott fejlesztések, ugyanis az a kütyü, ami neked kéne, az mégcsak a te fejedben létezik.
-
TTomax
félisten
Ha nem vagy tablet-fan akkor mit keresel itt?Én se megyek a melegek közé hirdetni,hogy milyen jó a hetero sex...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
z0d1AK
nagyúr
#&@|$ł -> Ezt vedd egy olyan, téged szapuló monológnak, amiért ki kellene tiltanom magam.
Sajnálom, hogy nem tudod elgörgetni a képet. Ha eltudod, és így sem tudod feldolgozni a látottakat, amely ez esetben az ékezetes karakter, akkor mindegy is. úgy jársz, mint az előző két nicked...
-
jFox
addikt
Erről olvastam már én is a HUP-on. Nem rossz.
Mondjuk egy MeeGo lehet kézre állóbb lenne rajta. De az mindenképpen figyelemre méltó, hogy a linux közösség is elkezdte átültetni a desktop oprendszert tab-ra, nem csak Billi báttyóék. (illetve most már Balmer-ék)--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
aag
őstag
Senki sem reagál rá? Pedig önmagában az ubuntu megjelenése a táblagépeken egy szenzáció, vagy tévedek?
-
kelzsoca
félisten
Kissé érzéketlennek éreztem, és a lágy finom mozdulatokra sokszor nem reagált, csak ha picit rányomtam az újjam, mint egy jobbfajta rezisztív kijelzős gép, egyébként sebességben és másban nem találtam problémát.
(#5168) z0d1AK
Jogos, elnézést, bár nem tudom hogy milyen érintőpanelt fog a friss változat majd kapni, számomra csalódás volt így elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Azért én ezt a garis dolgot megértem. Szép és jók a kínaiak, meg olcsó, meg bármi, de tény, hogy akár 1 hónap is lehet, ha gebasz van vele. Jó, rendes garissal is, de itt legalább be tudsz menni és verni az asztalt.
Nálunk egy 45e-es telefon lebeg a levegőben. Kínából véve, az oldal nem reagál, pedig nem nevenincs eladó, szóval még el se indult a postán. Itthon nem foglalkozik vele senki, mert legközelebb az oroszoknál kapható. Szóval mérges vagyok na. De hát ez a rizikó.
Na ezért jobb talán a hazai garancia.
-
z0d1AK
nagyúr
Amit használtam navit, azok sem kifejezetten vannak ott minőségben, mint mondjuk egy Becker, holott szoftverrel félelmetesen nagy különbség nincs a kettő között.
Az xPad 70-re vonatkoztatva a következők nem tetszenek látatlanban:
- ismeretlen processzor
- 4:3-as kijelző
- kis felbontás
- 2.×
- illetőleg maga a dizájn sem adja, főleg a vastag keretMOD:
Plusz a nagy kedvenced, nincs GorillaGlass.[ Szerkesztve ]
-
-
z0d1AK
nagyúr
Rögtön megjelenéskor közzétette az Archos a várható ajánlott árát.
"Amíg Amerikában a legtöbb csúcskészülék alsóbb modelljei is 499 dollárba kerülnek, addig az Archos jelentősen kedvezőbb áron tervezi piacra dobni a készülékeit. Az Archos 80 G9 ára 279 dollárról (~ 53 ezer forint), a 101 G9 pedig 349 dollárról (~ 67 ezer forint) indul, melyek 16 Gbájt beépített flash memóriát tartalmaznak."| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
senior tag
-
tjb007
nagyúr
Ezek az árak végfelhasználói árnak vannak megadva az USA -ban ami annyit jelent, hogy ezek az árak nettó árak mivel ott államonként változik az adók mértéke így nem szoktak bruttó árakat megadni.
Amúgy meg szinte lényegtelen, hogy honnan nézzük, (szerintem) nálunk a közelében sem lesznek ezeknek az áraknak.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel az eddig legyártott készülékek 3.0-val vannak telepítve, így ezzel kapod, nyilván a boltokban nem bontják ki azért, hogy frissítsék. A frissítés menete úgy néz ki, hogy felugrik a jelzés, ha van frissítés. Arra ráböksz, letölti a frissítést pár perc alatt, újra indítja magát a tablet és kész is.
-
z0d1AK
nagyúr
1 ceg a vezeto gyartok? Mit is ersz multimedia teren, ha a filmgyartok nem keszitenek 4:3-as filmeket?
Az osszes ma nepszeru videoszabvany szeles vasznu. Lehet itt sirni, hogy mekkora szar. Irj levelet az osszesnek, hatha megvaltoztatjak.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Saccco
nagyúr
A lényegen nem változtat.
Az arány viszont érdekes... nekem 5:4es monitorom van anno direkt vettem ilyet. Nem egy játékkal találkoztam ami egyszerűen nem támogatja. Jó példa az Assasins Creed ami nemes egyszerűséggel fekete sávokat hagy fent és lent...
Tervezem is a cserét, valamilyen 24" FullHD megjelenítőre....
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
blueMerle
veterán
Szerintem bőven, a kicsike gyors, nagyon jól használható. Volt a kezeim közt 10.1-es Samsung is, ipad 2, xoom és folio is, van viszonyítási alapom.
A kijelző rezisztív de a legjobb fajta, olyasmi mint ami a HTC Tatton van. 30-35K-ért ez olyan vétel mint a Blade az Androidos telefonok közt.
A linkelt pdafanclubos teszt pedig 2.1-el volt még megejtve, a 2.3.3 fényéveket dob a sebességen és a kijelző érzékenységén is, személyes tapasztalat.
Ne értsetek félre nem azt mondom hogy rohanjon mindenki ilyet venni, csupán fel mertem hívni a figyelmet hogy ennyiért is lehet már használható tabletet venni. A cinikus megjegyzéseket meg az Urak oda dughatják...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest