Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aag
őstag
akkor neked inkább netbook kellene.
Azt már vettem. Tabletet is szeretnék. Sajnos még nagyon gyerekcipőben jár, de jó jel, hogy nagyon gyorsan fejlődik. Érdemes várni rá. Úgy tervezem, hogy november közepén veszem meg. Reményeim szerint addigra lesz majd jó árban olyan kivitelű amivel viszonyleg sokáig együtt tudok majd élni.
(#5308) rakal: Ha felrakod az Anysoftkeyboard magyar verziót,még válogathatsz is a különféle magyar billentyűzetkiosztások között(QWERTY,QWERTZ)
Köszönöm a felvilágosítást. Szóval alapból az Android nem tudja az ékezetes "billentyűzetet". Akkor jól tudtam. Gondolom ez a kis progi csak nemrégen létezik. Nem értem z0d1AK emiatt miért marasztalt el olyan csúnyán.

(#5311) TTomax: De, ponthogy tetszenek a tabletek. De mivel megfontolt ember vagyok és nem szórom a pénzemet az ablakon, várok. Követem a fejlesztést mindaddig, amíg kiér a gyerekcipőből. Ráérek venni. Van más játékszerem is.
(#5312) I.T.E.M

(#5313) Ditker: pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy (...)
Hová? Netán ott is vetted?
(#5314) rewentlow: nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell
Igen, ezt latolgatom én is. Kitűztem, hogy 100 alatt legyen. Viszont 20%-al drágábban talán már meg is találnám a nekemvalót. Átgondolom még a dolgot. Mindensetre jó. hogy leírtad a te választásodat. Köszönöm!
Egyébként pedig elmondom, hogy nem jövök már ebbe a topikba többet. Minden jót nektek és köszönöm a sok segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX