Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz megalover #5348 üzenetére
Hát eléggé gyerekcipőben jár még az a lépesméz.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
megalover
tag
De nem is az újításról van szó. Mert nekem ugye még az egész androidos felület annak számít, hanem sokkal inkább a stabilitásról meg az összképről.Én inkább ezek miatt lennék kíváncsi az újabb droidos platformra....
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
z0d1AK
nagyúr
Ennél számomra érdekesebb a WeTab, amely MeeGo-t futtat és az ára sem rossz. Igaz, az már végképpen nem hordozásra lett kitalálva, lévén 11,6"-os kijelzője van.
(#5353) leeann: A honeycomb romoknak kínja lehet azonban minden esetben a Streaken, hogy nem éppen ilyen kicsi felbontásra készült a rendszer, bár nem tudom, miképpen viszonyulna egy gyári megoldáshoz ilyen esetben. Legközelebb ismereteim szerint a Streak 7 állna a 3.0 update-hez, bár ha meg is kapja, akkor is kérdéses, hogy mikor.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Saccco
nagyúr
Konkrétan a Dell Streak 5-re készülő portról volt szó.
(#5356) leeann:
Miért is kellene?(#5354) z0d1AK:
Egyelőre 1024x600 a legalacsonyabb natívan támogatott felbontás (lásd 3.2) .[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
leeann
csendes tag
Egyszer kipróbáltam, nagyon tetszett...
Leszámítva, hogy egy nagyobbra nőtt telefonnak találtam (tudom, ellőtték már elégszer a klisét, de tényleg ilyen érzésem volt). Persze itt jön be, hogy ki mit vár egy tablettől.. Valaki ódzkodik a nagyobb kijelzős daraboktól, míg mások - többek között én is - csak azoknak látjuk igazán értelmét.De ez benne a nagyszerű, így rengetegen megtalálhatják a nekik valót.
-
z0d1AK
nagyúr
"Leszámítva, hogy egy nagyobbra nőtt telefonnak találtam "
Az összes 2.× tablet annak tekinthető. Ezért is döntöttem a Honeycomb mellett. Itt már azért jelentős a változás.MOD: közben az ASUS Transformer tesztje meg is íródott. Holnap még képeket vágok hozzá. Utána jöhet majd a WayteQ xPad-70 kivesézése.
[ Szerkesztve ]
-
leeann
csendes tag
Az ASUS Transformerrel kapcsolatosan valaki a karcgyűjtő funkciójáról is beszámolhatna.
Elsősorban a hátlap érdekel. Remélem, hogy nem kell majd kipárnáznom a lakást, és ha egy tiszta, sima felületű asztalra helyezem a készüléket, egyáltalán nem keletkeznek benne vájatok, arra ugyanis rettentő allergiás vagyok.Akinek van tapasztalata, írjon!
LeeAnn
-
CHIPman
nagyúr
Valaki próbált hárombetűs navit az xPad 70-en?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
z0d1AK
nagyúr
Igen. Pontos időpont egyelőre nincs.
(#5363) Luissimo: Maga a MeeGo nem versenyképes nálam, viszont érdekes a felülete. A másik, ami miatt kíváncsi vagyok, az az, hogy 105 ezerért milyen lehet vajon egy ekkora, óriási tablet. Mondjuk negatívum az Atom processzor, mert az hűtést igényel és ezzel együtt zajt termel.
(#5365) leeann: nem sima felületű a borítása, hanem apró mintákkal van érdesítve. Kicsit kopogós az Acerhez képest de úgy tűnik hogy nem hajlamos annyira karcolódni. A kijelző GorillaGlass, nálam jól bírja, bár egy ismerősömnél meglehetősen könnyen megkarcolódott.
-
borist
tag
-
nextman
aktív tag
Valami wifi erosito adaptert tudtok esetleg androidos tabletekhez?
-
z0d1AK
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Elég szépen lement a Transformer ára.
-
borist
tag
Megrendeltem az xpadot, pár óra múlva megkapom, majd leírom a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Kár hogy ekkora felára van a dokkolónak, mindenesetre ha 100k fölött vennék gépet elgondolkoznék rajta, főleg ha lehetne kapni 7-esben is. Jó az IPS panel meg az akuidő. Meg erre legalább 2 év gart adnak.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tjb007
nagyúr
-
Chaser
legenda
Nagy Most hogy volt 10-es netbookom ha tényleg mobil cucc kell akkor nagy. 7-esem még nem volt, de majd az xpad személyében úgyis lesz, ha nem találom kicsinek egy darabig el leszek vele. Azért nem mind1, hogy 1 év után 2 nappal v 2 év után 2 nappal hal meg valami, feltételezve hogy ugyanannyiba került mind2 Viszont ami jó az asusban hogy nagyon vékony, azért a netbbokom közelében se volt, lehet vékonyabban már tetszene az is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
megalover
tag
Én biztos hogy nem vennék sohasem 7 colosnál nagyobb kijelzőjű tabletet. A tapasztalatom az, hogy ágyban vagy kanapéban fekve már a pehelynek mondható Dell Streakem tartása is egy bizonyos idő után merevvé/zavaróvá/kényelmetlenné kezd válni, hát mégha 2-3-szor akkora súly lenne a kezemben. 1-2 órán át azonos pózban tartva - nem mondom hogy nehéz - de problémás számomra!
Apropó, egy ilyen problémába ütköztem most:
Itthon szeretném megoldani a netet, de a wifi csak a laptopomra kötött usb-s wifivel hajlandó menni, valamiért a Dell nem képes rá csatlakozni (gyenge jel?)!! De viszont a laptopomon is van Bluetooth, tehát ezzel elvileg akár meg tudnám osztani valahogyan a laptopon lévő netet a Dell Streakkel??? Létezik ez a megoldás? Ha igen, hogy csináljam? Help me.....
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
válasz megalover #5378 üzenetére
Igaz mondjuk, a laposon win 7-es van, és emiatt (hogy nincs kompatibilitás a win és az android között) lehet hogy nincs megoldás, hiába megy a laptopon amúgy éjjel-nappal a net...?
[ Szerkesztve ]
-
megalover
tag
válasz CHIPman #5380 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a laptopra kötött adapter egyben egy irányított antenna is. Az irány pedig nem megfelelő...
-
megalover
tag
Na látom, egyre több mindenkinek van olyanja amit én is szerettem volna.. ha a volna ott nem lett volna....
-
-
4marul4
tag
Sziasztok.
Az X-Pad 70-en illetve a Concorde 7020-on probalta mar valaki a Skype audio hivast? Videó nélkül elvagyok, de a voice chat szükséges lenne. Lenne még kérdésem: X-Pad-on sikerült valakinek beüzemelnie az USB Host funkciót? Az Archos 70-hez kepest mennyire használható a fenti két készülék? Tudom, hogy kevesebb a RAM, de nem tudom, hogy mennyire észrevehető ez a működésben. Köszönöm.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz 4marul4 #5387 üzenetére
Az USB OTG -hez spec. átalakító kell, ez jelenleg nem része az értékesítési csomagnak de pótolni fogják, szóval ezt még szerintem senki sem tudta kipróbálni (ha csak nem rendelkezik már ilyen átalakítóval)
A Skype -ot meg szinte 100% -ra mondom, hogy működik de majd én is kipróbálom ha megjön az enyém (mondjuk ahhoz előbb meg kéne rendelnem ).[ Szerkesztve ]
-
4marul4
tag
Köszi. Reméltem, hogy valakinek van otthon ilyen átalakítója; sajnos itthon nem találtam ilyen kábelt még a boltokban; szóval kipróbálni sem tudom egy üzletben. A Skype-ot azért kérdezem, mert sok tabletnél olvastam, hogy fagy és hasonlók (mintha a Concorde 7020-nál is láttam volna ilyesmit említeni, de erre nem fogadnék). Köszi.
-
megalover
tag
válasz CHIPman #5389 üzenetére
Az a helyzet, hogy a gépemre jelen pillanatban Enterprise verzió van installálva, könnyen meglehet hogy ez a gond. Ugyanis a telepítés végén hibaüzenetet kaptam, és a program amely feltelepült ugyan de ennek ellenére nem nagyon indítható el. Még megpróbálnám ezt a másik progit.
És mi a helyzet ActiveSync-es megoldással Bluetoothon, az csak a Windows Mobile-os eszközökön működik, vagy van erre android megoldás?
-
4marul4
tag
+1 kérdés: tud valaki olyan 7"-es tabletről, ami képes meghajtani egy CF kártya olvasót?(Másolni szeretnék róla a készülékre/SD kártyára). A 10"-es ACer Iconia A500 képes rá, de másik ilyenről nem tudok. Köszi.
-
pch
senior tag
Üdv!
Van egy toshiba folio 100.
Szeretnék rá 1.4-es foliomod-ot, viszont recovery nem megy tovább miután az ok-ra nyomok.
Ezt írja: booting recovery kernel image majd megáll.
Elvileg az install.zip az SD kártyán van.Milyen megoldás lenne hogy felrakjam?
pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
megalover
tag
válasz CHIPman #5389 üzenetére
Virtual Router Could Not Be Started!
Ezzel nagyjából ki is merültek a lehetőségeim.
Nemáár most vehetek erre a célra egy külön routert hogy működjön a net mind2 eszközön? Ez milyen máár??(teszem hozzá azt is hogy mindezt úgy, hogy a 2 eszközön egyszerre van Bluettooth és wifi)
[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
Írtam mailt a Wayteq honlapján levő címre ma reggel. Délután itt volt a válasz:
Tisztelt XY!
A bővebb használati útmutató néhány napon belül elérhető lesz honlapunkon. Addig szíves türelmét kérjük
Az USB OTG adaptert pótolni fogjuk. Ez szintén néhány napot vesz igénybe. A pótlás menetéről később tájékoztatni fogjuk.
Üdvözlettel:
WZ
Respect Wayteq
-
tthom
senior tag
A hárombetűs navi megy 800x480-on, biztos lehet találni 800x600as felbontásút is.. Netán átírni a konfigot.. Mondjuk, ez csak vélemény, szerintem nagyon béna az Androidos változat a rendes PNA féléhez képest.. Pl, de lehet csak az én változatom ilyen, nem lehet belőle előcsalogatni a spéci ékezetes betűket, ő, ű. Namost, Budapesten egy legördülő listából kieresni az Őr utcát... Amiben nem csak az ó, ő-vel kezdődőek vannak benne, hanem minden, amiben szerepel ó, ő... Háát.
De mondom, lehet csak ez a verzió rossz, de akkor szóljatok, mert majdnem kivágtam... -
Luissimo
veterán
a 800*600-hoz megkék nézni, hogy vané benne a data könyvtárban olyan felbontásra utaló megoldás.
deha nemvan, akkoris elindul rajta, max. nemlesz teljes a képernyőd. :-)
az ékezetes betűkön nemkell bepánikolni, Or utca vagy Őr utca, mindegy, megtalálja mindenki, nemlehet probléma :-)az Amigo nemegy Ájgó, deazért jobb minden más Sygic, Navitel, Navon és társaitól :-) :-)
netessék megvetni, tessék használni :-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest