- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes,lehet én is megnézem nálam mit mutat,habár gondolom azóta kapott a játék már egy pár patchet.
(#9751) Laja333
Pedig bizony az,én is olvasok külföldi forumokat de én inkább azt látom,hogy páran akik szívükön viselik az amd sorsát megpróbálnak nap mint nap kovácsolni valamiféle "előnyt" egy alfa tesztből,sehol nem lázadoznak 980Ti tulajok mint ahogy itt sem.A 980Ti pont annyira future proof mint Fury X,kb sehogy,mert az a piacgazdaság alapjaival ellentétes.És mint minden forumon itt is páran ugyanannak a cikknek a 1352856524123654 változatát linkelik be hangulatot keltve,amiből zero.. azaz nulla következtetést lehet levonni a jövőben megjelenő DX12 teljesítményre a jelenlegi vga palettával,csupán önigazolást lehet keresni bennük hogy lám milyen jól vásároltam mint ahogy ezt te is teszed....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest