- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes,lehet én is megnézem nálam mit mutat,habár gondolom azóta kapott a játék már egy pár patchet.
(#9751) Laja333
Pedig bizony az,én is olvasok külföldi forumokat de én inkább azt látom,hogy páran akik szívükön viselik az amd sorsát megpróbálnak nap mint nap kovácsolni valamiféle "előnyt" egy alfa tesztből,sehol nem lázadoznak 980Ti tulajok mint ahogy itt sem.A 980Ti pont annyira future proof mint Fury X,kb sehogy,mert az a piacgazdaság alapjaival ellentétes.És mint minden forumon itt is páran ugyanannak a cikknek a 1352856524123654 változatát linkelik be hangulatot keltve,amiből zero.. azaz nulla következtetést lehet levonni a jövőben megjelenő DX12 teljesítményre a jelenlegi vga palettával,csupán önigazolást lehet keresni bennük hogy lám milyen jól vásároltam mint ahogy ezt te is teszed....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi belépő szinten
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest