- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #9213 üzenetére
A kérdés meglepően jó.
Rajongói nyomás? Plusz reklám, hogy "első DX12 program"? M$, Nv, esetleg AMD nyomásra? Passz.... Ettől még ez egy alfa állapotú program....
(#9214) gtamate2: A külsőségeket passzolom, én az optimizálásra gondoltam, ami általában az utolsó fázisa egy játék készítésének.
(#9215) Ren Hoek: Én sehol nem olvastam, hány futószalaggal dolgozik ez a motor.
Amennyire tudom, a draw callok olyan hívások, hogy rajzolj ide egy ilyet, oda egy olyat.... Ha sokminden van a képen, sok a draw call. Ez egy dolog. Viszont, hogy ezeket a létrehozott objektumokat utána hány pipeline dolgozza fel, az egy egészen más kérdés....A procis kérdésedre asszem kicsit lejjebb Abu megadta a választ.
Jó 3D RTS pl. a StarCraft 2.
(#9221) Abu85: Az lesz még izgalmas... Ha kiadjáka véglegs verziókat (és még más játékokat) DX12, Vulcan esetleg Mantle alá is. Lesz itt csetepaté.
(#9224) gbors: Tetszik a konklúziód. Én is erre jutottam. Amúgy a felhasználó majd időben megtudja, miért kell a DX12. Ha érdekli. Ha nem érdekli, akkor meg majd ha kelleni fog neki, megy és perkál a kasszánál.
(#9230) gbors: Szerintem ez egy jó dolog. Ha ugyanannyi pénzkeretből kevesebb fog elúszni az optimalizálásra, és kevesebb processzoridőt eszik a játék a semmire, így ugyanabból a játék kiadói keretből jobb játékok születhetnek majd. Szerintem ez állati jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest