- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Véletlen se zavarjon, hogy a GTX260 közel a duplája volt a G92-es 9800 GTX-nek, amiről korábban beszéltem.
Kb stimmel a kép, amit linkeltem, olyan 20-30%-ot hozhatott a húzott 4850-hez képest.
Igen, és még mindig inkább azt tartottam meg, mint a GTX260-at, azzal legalább 800Mhz-en frankón lehetett játszani mindenféle driveres gondok nélkül, igaz, még 10K-m is bukta a dolgot. Elég nagy lebőgés a GTX-nek.
(#7647) hpeter10: Így könnyű "bosszút állni", hogy egy másik termékről beszél, mint amiről én.
(#7648) Casanova*: Azért kis húzásra a refi GTX260-nak is megjött a hangja.
Ráadásul a hátulján a fémlemezen szalonnát lehetett volna sütni. A 4890-el hűvösebb maradt a gép belseje azonos házban és szellőzéssel.
Amúgy nagyon prímán összerakott kártya volt a 260-as, volt benne anyag bőven, sajnáltam megválni tőle.Sajnos a driver nem bírta a felhasználási szokásaim.
(#7649) mlinus: Nekem a régi Radeon 9700 és a HD5850. Azokon játszottam a legjobbakat. De amúgy a 7970-et és 290-est is nagyon szerettem, de azok nem voltak meg olyan sokáig.
(#7650) szunya1: Ja, csak kár, hogy Ttomax a saját kapujába lőtte.
(#7654) gbors: Jó, hát a 4850 ref egy borzalom volt, és akkor finoman fogalmaztam, emlékszem én, nyugi. De voltak kitűnően megépített darabok, olyanokat kellett venni, és probléma megoldva. A 4870-en csak a VRM volt nagyon kicentizve, de amúgy jól működtek, volt akinek raktam össze gépet olyannal, és Furmark alatt sem nyúlt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- iPhone topik
- Mass Effect 3
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest