- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #36066 üzenetére
nem a marketing, hanem az időeltolódás értsd már meg!Ezek a kártyák válaszként érkeztek egy erősebb gyártó kártyáira amire ráharapott a piac 1 év alatt aki akart váltott rohantak megvenni a 970 kártyát mert leverte a felsőházat a p-- ba olcsón! és éppen hozni tudták őket sokkal nagyobb fogyasztással ! Ahhoz, hogy a piac változzon nem elég az" i'ppen hogy" nem elég ha 10 ből 3-4 játékban gyorsabb 1 év múlva, nem elég ha picit olcsóbb, lásd 580 ami most a legolcsóbb 8 GB 86 K a legolcsóbb 6 GB 1060 meg 89 K ugyan abban a boltban! ezek nem piacfordító tényezők!
A táblázathoz meg megnéztem de ezek szerint vak vagyok vagy nem tudom,de neked kellene megnézni!gyengébbek kedvéért zöld Nvidia- piros Radeon. felül a felbontás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest