Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem gyorsabb, nem veri, nézd már meg.
Egy szinten van. És ne az ilyen blőd alacsony felbontásokat nézd, én is 1440p-re vettem a 970-et.Erről van szó.
Volt 290X, amire jött a 780 Ti vicc áron. Majd erre 970 jó áron. Aztán jött erre rá a 390, 970 áron 980 teljesítménnyel. Aztán a 480 jó áron, 970 teljesítményt hozott. Majd az 1060, ami 980 szintet szintén jó áron. Végül az 580, ami 1060 szintet, kicsit olcsóbban. Van itt annyi kártya, amit egy kezemen nem tudok megszámolni és mindkét oldalon voltak jó választások.A piaci helyzet sokkal jobb kártyáknak mutatja az NV-ket, mint amik valójában, mivel a marketing meghekkelte a versenyt, innen indultunk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xbox tulajok OFF topicja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy szinten van. És ne az ilyen blőd alacsony felbontásokat nézd, én is 1440p-re vettem a 970-et.