Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz sakal83 #24482 üzenetére

A tuninghoz mindig megfelelően józan és körültekintő user és jóminőségű lap kellett. Ha valamelyik nem volt adott, jött kipurcant lap, amit írsz.
    A 2500K után nem véletlen tért át az Intel a pasztás kupakra, amiket műveltek a userek a 2500K-kkal (merthogy amíg nem volt 90 fok addig lehet küldeni neki ami a csövön kifér vagy nem), az nem volt épeszű. :N

Ami a halk PC-t illeti, egyáltalán nem nehéz összerakni, legfeljebb drága, és némi körültekintést igényel. Hát, az RX470 szerintem nem jó példa, a 3GB-os 1060 ellenfele a 4GB-os 480, ahhoz keleltt volna nézni. :K Ott azért lényegesen igényesebb kártyákat találni. De ott is van vacak, szval érdemes ésszel választani.

(#24484) sakal83: Jóóóó, belinkeled itt az egyventis Zotac-ot... :C Egy normálisabb 3Gb-os 1060, ami van is készleten (várható árra én is bármit írhatnék :U ) inkább 80, mint 65, maradhatunk szerintem ennyiben.
    Ugyanúgy, ahogy a 4GB-os 480-ak.

Szerk.: legyen akkor bő 70. A lényegen nem változtat. 4GB-os 480-at is ki lehetett fogni jófélét szűk 70K-ért is, csak akkor a másik oldalról is a kb. bemákolt jóáras árakat nézzük.

Új hozzászólás Aktív témák