- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
hogy jött ide a 480? A 480 4gb is 70-73k kb. Soha nem is mondtam mást. De az egy 8-10k-val drágább, mint a 3Gb-os 1060. Miérta hasonlítanám hozzá, és a nem a 470-hez?
Belinkeltem a 2 ventis wfet, az innot (ami kimondottan csendes), gainwardot, zotacot. Ha Neked nem normális, mert olcsó, akkor vegyél drágát
Ezek a középkategória alja, és ott is kell kezelni őket
"Ami a halk PC-t illeti, egyáltalán nem nehéz összerakni, legfeljebb drága, és némi körültekintést igényel."
A cicergések korában sajnos nem egyszerű. Nem tud körültekintő lenni az ember még a drágák között sem+plusz a ház sem egyszerű sajnos, hiába hangszigetelt
A 2500k-hoz a normális lap a z77-es korszakban jött el, addig a minőségiek is hiányosak voltak sajnos (USB3 támogatós stb.). Az egyik lapon pl. nem ismerte fel a Creative hangkártyát
csak az Asust. A boltban is csak néztek
le is vásárolhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest