- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Volt nekem ASUS 290 DC2, és MSI 290X Lightning is, azokkal sem volt jobb. Egyébként ott kezdődött, hogy eleve egy szenvedés volt a Mantle megjelenése, folyamatosan csúszott a megfelelő driver, és a BF4 patch, aztán nagy nehezen elérhetővé vált, és gyönyörű szépen laggolt vele a játék, nem kicsit. Nem is használtam sokáig, mert teljesítményben amúgy sem volt nagy ugrás. Aztán később elkezdtem használni, mert megszűntek vele a problémák, és egy ref 290 került hozzám, annál már számított minden egyes plusz FPS. Na a 290-el volt az, hogy egy proci igényesebb pályán komoly különbség volt DXvsMantle között. Viszont a játék direktségében nem volt különbség, szerintem csak akkor ér valamit, ha gyengébb proci van alatta. És itt jön az, hogy az NV meg tudja csinálni driverből, hogy DX alatt is satbil, és direkt legyen a játék, még procilimites helyzetekben is, nekik miért nem kell a Mantle, hogy jól menjen a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest