- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
füles_ #23657 üzenetére
A megjelenés előtt ment inkább ez találgatás, mert mindenki ahhoz mérte, mekkora előrelépés lesz. A pár % "körbehugyozza" nem egy generációs váltás. De nekem nem a teljesítménye volt a gond, akkor sem ha abban is csalódni lehetett annak aki elhitte a hírek kb felét. Fogyasztás, órajelugrálás, gyenge kivitelezésű modellek, paper launch nvidia módra, csak sokkal durvábban. Én már akkor megvettem, már akciózott áron a 1060-asat amikor a 480-asból még alig volt választék. De a gpu-val nincs különösebb gond. Ahogy általában nincs gond az AMD gpu családdal. Ami köré épül, a marketingtől, a logisztikától, a terméktámogatáson át, azokban nem tud felnőni egy olyan szintre a gyártó és partnerei megoldása hogy Józsika bemegy boltba, leemeli bármelyik márkát és elégedetten játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest