Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Peat;) #23661 üzenetére

Nem kell mentegetőzni, sokan látják így. A 480 egy jó iparos munka, de semmi több... én is felültem sajnos a hypevonatra - ahogy sokan... lyen szempontból igen is káros az elvárásgerjesztés. Konkrétan károkozás az AMD-nek, mert csalódás csalódásra halmozó dolog ez... csodálkozunk, hogy hiteltelenné válik az egész.

Az AMD kb tűzoltásnak szánta, mert már nagyon gáz lett volna, hogyha GCN5-ig nem jönnek ki semmi újjal. + kis piacszerzés, tulajok megnyugtatása.

A probléma ott van, hogy mivel ez egy középkategóriás kártya, ez a max ami most van, és még kb fél évig az lesz. Sokan ezért egyszerűen AMD csúcskártyának fogják fel, és valljuk be mindenkiben van egy kis ilyen érzés. Teljesen természetes dolog, hogyha "titkon" kicsit összemérjük az 1070-el akár. Mert papíron ez a 14 nm-es AMD csúcstechnológia - mégis csak középkategória. Sőt azt kell mondjam, az NV világrend szerint, a 480 már belépőszint csak. Belépő 1060/480, Közép az 1070/?, felső az 1080/?, csúcs Titan P/? (felső csúcs, Ti) ...

(#23662) lacus83: Látod máris magadra vettél egy értelmes higgadt gondolatokat kifejtő hsz-t. Arról már nem is beszélve, hogy nehéz elfogadni, ha magasabb felbontás és 60 (netán több FPS a cél) ... 4K-ra még mindig szinte alkalmatlanok a kártyák. Már rég nem FHD-ről van szó általában... de még oda is, ha valakinek 60 FPS az igénye VSYNC mellett, akkor elkélhet egy Fury X/1070 teljesítmény ultra/high-on. Ez nem vagizás, vagy e-pénisz növelés. Ezek teljesen normális igények, mint amikor valaki nem néz 14 colos laptopmonitoron filmet, mert egészen más élmény nagyban ugyan az.

• lacus83

senior tag

válasz Peat;) #23661 üzenetére

Van itt gond bőven
    Olyan rég jártam ebben a topicban hogy el is felejtettem miért szoktam hanyagolni.
    De nem kelett csak az utolsó 50 hszt elolvasnom hogy megvilágosodjak
    Osztja itt mindenki a baromságot zero gyakorlati tapasztalattal.
    Lehet régi módi vagyok már igy 33 évesen,vagy csak más az értékrendem,de nekem pl bőven elég volt Akciósan 84kt kitolni Sapphire RX 480 8GB Nitro kártyáért.
    Vannak itt akik vagányak mert nekik telik 1070 re, 1080 ra,980 Ti re és mind aki ez alatt tolja az hülye mert szar a kártyája még Fhdra is meg komprumisszumot kell kötnie,mert csak csóri Amdre telik

Mit tudod te pl Nv s -ként hogy amikor nekem elindul egy játék az én szememnek milyen élményt ad amit látok
    Megmondtam fingod sincs.
    Mint ahogy nekem sem hogy a te Nv kártyád mit mutat.
    Pfff tesztekben kapsz Több pontot, kb senkit sem érdekel,legalábbis az értelmesebb embereket aki nem péló növelésre vesz kártyát hanem azért hogy örömmel üljön a gépe előtt és kikapcsolja az a játék a megfáradt agyát. Mert qurta sokat dolgozik és jól esik neki leülni a gép elé pl éjszaka játszani egy cseppet amikor már az asszony alszik a gyerekekkel.
    Egy értelmesebb ember ennyit vár egy kárytától.Megveszi elindít rajta valamit működik játszik örül.
    Jah hogy ti sokan fps számlálót nézitek a játék helyett? Akkor qurta nagy bajok vannak.
    Közép kategóriában is van élet.
    Többet érsz mert neked 140 ks kártyád van?komolyan itt tartunk?
    Emlékszem én még arra amikor a csóri X1650 kártyámmal toltam a need for speedet és baromi boldog voltam,100 órákat toltuk vagy épp Gtx 8800 al a codot.
    Érdekelt az fps számláló? Vagy hogy full e?Megmondom őszintén leszartam.
    Mert ment működött örömmel ültél a gép előtt.
    Ennyi

Egyértelműen egyébként meg felejtsük már el azt hogy az Rx 470,480 a Gtx 1070 ellen jött.
    Sose mondta ezt senki,nem egy kategóriában vannak
    Nektek Nvssek ha ez megnyugvás hogy nektek van a jobb kb nem érdekel
    Én ugyanúgy örömöm lelem a 84 k Rx 480ban, és ugyan úgy eljátszom rajta még jövőre is mint most.
    A kép folyamatos,a grafika szép a játék leköt kikapcsol a pontokat meg nyomtassátok ki és gyönyörködjetek benne.Én addig játszom,mert a paraszt arra veszi nem pedig vagánykodni phn
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés