- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333 #23138 üzenetére
Nyilván független, persze. Valószínűleg nem volt a legjobb választás a Nitro+, de elsőre nem is tűnt a legrosszabbak sem tesztek alapján. Az MSI biztos jobb, de jó drága is. Akkoriban a 470 gaming x 4GB drágább volt, mint a Giga 1060 WF2, ezért szóba sem jöhetett. Azóta csillapodott az ára, de még mindig sokkal drágább, mint a 470 Nitro+ volt másfél hónapja. Aztán mikor elment a 470, 1060-ból a legolcsóbbat vettem. De a 470-nel ennek ellenére nem a hűtése volt a gond, az élhtő volt. Sajnos a bugrengeteg miatt kellett mennie. Nálam állatorvosi ló volt, minden ismert hibát bemutatott. Vagy lefagyott magától, vagy nekem kellett valamiért újraindítani, mindezt óránként, annyira gyakran jött valami. Idegbajt kaptam már tőle. Pedig én is főleg amds voltam már évtizedek óta (bár azért hébe-hóba volt nv is). De most ezzel a kártyával az amd megrágott, és kiköpött. Majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest