- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
keIdor #21392 üzenetére
Tételezzük fel, hogy az AMD nem hazudott. Akkor mi történhetett? Szerintem az, ami az RX 480-nal. Kénytelenek voltak a Fury-t is kimaxolva kiadni, különben porba tiporta volna default sebességen az NV. Így sem lett valami fényes. Az "overclockers' dream" jelzőt pedig még az eredeti órajel szintjén érthették, ami aztán nem lett elegendő, így elszállt a komolyabb OC lehetősége.
És ez szerintem az AMD legnagyobb baja jelenleg: a sweet spotnak számító órajel/fogyasztás szintről muszáj elmozdulniuk és túlfeszelve, túlhúzva kiadni a kártyáikat, különben az adott kategóriában nem állják meg a helyüket. Valahogy az NV-nek sikerült úgy összerakni a Maxwell és Paxwell GPU-kat, hogy a hozzák a lehető legjobb perf/watt mutatót és ráadásul mindezt alacsony fogyasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest