Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fred23
üzenetére
Nem fontos két eredményt vezetni, mindenki olyat futtat amit szeretne, képmentés alapján amúgy sem detektálható.
Beírom simán a lod- ost.
Mondjuk én ha akarnék sem tudnék lod- ost, mert nem értek hozzá, néhány más beállítást tudtam amivel kissé gyorsul. De evvel azért nagy a különbség. Annyi, ha lod- ost is használunk, akkor meg kéne osztani a részletes leírását. Ez anno az Ákos féle versenyeken is követelmény volt, de én nem tettem bele, nem tudtam hogy ilyen is van.
De amúgy a nem lod- os eredményed is szép, vagyis az én szemszögemből szebb, mert a kép is szebb
Beírtam.Így akkor Alpi lod- os eredményét is beírom, ha úgy dönt, és tesz be ide egy képmentést róla.
Én is voltam úgy a PCIe- vel hogy jött egy magasabb eredmény, aztán utána már csak kicsivel alatta, hiába tudtam még tenni egy kicsit a procira, csak rosszabb lett. Ez egy ilyen szakma

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun