- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #86539 üzenetére
Itt egy lod nélküli, bár ennél tuti lehetne sokkal jobbat is csinálni, csak engem meg ez nem érdekel annyira:
Írtam szerintem az előző itteni rekordomhoz is, hogy lodoltam, de ha az itt nem ér, nyugodtan tedd be ezt helyette, noha ennél meg tuti lehet sokkal jobbat is csinálni lodolás nélkül is. Ezt csak kíváncsiságból toltam le gyorsba, mennyivel lesz kevesebb a majdnem 33k-nál. Esetleg lehetne két eredményt is vezetni, egy lodolósat, meg egy simát.
Szerk.:hogy látszódjon egy hozzászóláson belül a difi képen is, itt meg a lodolós:
6600 GT, tuning, 3DMark 2001 SE, rekord, tags./Állati idegesítő egyébként 32970-32992 közötti eredményeket kapni sokadjára is. Nem tudom megdönteni ezt a 32994-et sehogy se./
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- YouTube
- Airsoft
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest