Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szánnék most egy kicsit több pénzt pasztára a retró vagy éppen szervízelt gépekhez. Nyilván maradnék az olcsó kategóriában azaz 1-2eft körüli nagy kiszerelésűeknél.
    Most HY510-est használok még a fele megvan a 30g-os kiszerelésnek, még akkor vettem amikor nem volt áfa az alis cuccokra olyan 700ft körül volt postával aminél nem nagyon van olcsóbb de kb most is ennyibe van.
    A HY szériánál nem próbáltam mást (410, 610, 710, 810...) A nagyobb xeonokra is raktam, igazából meg vagyok vele elégedve de ha van valamivel jobb akkor lehet vennék.
    Néztem ezt a GD900-ast ami kb MX-4 szint ([link]) ami elgondolkodtat hogy érdemes lenne venni. (2eft a 30g-os alin)

Na de a lényeg hogy ti mit használtok nagy tömegű pasztázáshoz? Vagy most mi a best buy? HY szériából próbált valaki nagyobbat?
    Azért itt kérdezem mert a hűtős topikban biztos valami horror drága túlárazott cuccot ajánlanának totál fölöslegesen. Nagy gépemen MX5 van de az amúgy is bazi nagy felületű és ha tyúkszart kennék rá azzal is ellene.
    Az szempont hogy könnyen felvihető legyen. Meg ugye nekem retró cuccokhoz kell szóval felületgyilkos anyagok kizárva, tisztíthatóság is fontos.

Új hozzászólás Aktív témák