Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz #68216320 #81600 üzenetére

Mi lenne, ha "epitenel"? A feher csatlakozoban nem vagyok biztos, de szerintem NCH200 tipusu lehet, azaz szerintem ez maga a csatlakozo: [link], ehhez pedig szukseged lesz krimpelheto "anya" csatlakozora, ami szerintem ez: [link]. Mivel az erintkezo le van cinezve, ezert tulajdonkeppen akar forraszthatod is.

A fekete az NSR tipusu csatlakozo, csak van rajta "lock". Viszont a lock, kb folosleges. Marmint ugysem kerul rangatasra, igy a lockrol le lehet mondani. Ha viszont lemondassz, akkor ez lesz a te csatlakozod: [link]. Ehhez szinten kell "anya" tipusu erintkezo, ami ez: [link].

Vezeteknek lehet hasznalni barmit, de kb ez lehet a megfelelo. Ez 26AWG, ami ramegy akar az SPH (feherhez) akar az NDR (fekete) cuccra is. Azert tippelek erre egyebkent, mert egy csomo olyan kabelem volt, ahol az arnyekolas es az egyik er volt felhasznalva a GND-hez. Az pedig kb ez.

A legdragabb alkatresz a fogo lesz maga, de ez kesobb is jol johet, mert az osszes LED pl az NSR/NDR csatlakozot hasznalja. NCH/SPH-t nem krimpeltem meg vele, de NDR/NSR-hez ez biztos, hogy jo lesz: [link].

Ha pl fogod mar van, akkor egy fekete-fekete kabel ~140 Ft, egy feher-fekete pedig ~280 Ft-re jon ki.

Szerk: ja igen, ha pl csatlakozobol megveszel vagy 100-at egyszerre, akkor "jelentos" mennyisegi kedvezmeny uti a markodat, igy jelentosen csokken a kabelek ara is.

Új hozzászólás Aktív témák