Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz FoxiestFox #81269 üzenetére

Amikor 98-ban valamikor P2-450-re upgradeltem (mar ujra iskolaba jartunk), nekem is elkezdett "furcsan" viselkedni a Voodoo1 (Diamond Monster). Marmint volt ahol ment rendesen, volt, ahol artifactolt. Mivel minden mas mukodott, kiveve a V1, ezert visszavittem. Kesobb visszakaptam, amirol eloszor nem tunt fel, hogy "semmi nem valtozott". Marmint, akkor eppen olyan dolgok jottek, amivel minden mukodott. Amikor megint elkezdett hibazni, meg abban az evben, megint visszavittem, amit megint visszakaptam par het mulva, de ujfent nem raktam meg ossze a "mintat". Amikor harmadjara is "furcsan" viselkedett, visszavittem ujra, de immar nem fogadtam el a cseret megoldaskent, el akartam allni a vasarlastol... No, igy lett nekem Diamond Monster 3D II-m. Linux alatt, Glideot hasznalva mindig mukodott, Windows alatt is az esetek nagyreszeben ment, DOS alatt meg kb semmi nem ment rendesen. Amikor vegulis "megoldottuk" a V2-re cserevel, akkro arra jutottunk a bolttal, hogy lehet, hogy ennek a kartyanak mar tul gyors a P2-450, vagy a 100MHz FSB.

Új hozzászólás Aktív témák