- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan. Van olyan eset mikor problémák lépnek fel, ha sikerül megoldanom ok, van amikor semmi gond, minden megy egyből. Sokszor az első esetben nagyobb a sikerélmény, vagy csak úgy érzem.
(#65196) unclefucka : a PC viszonylag nagy kompatibilitása megengedi (persze bizonyos határok között) az alkatrészek szabad keverését időrendileg is. Mindíg érdekelt hogy egy adott kor hardveréhez egy sokkal erősebbet, avagy gyengébbet rendelve, mi sül ki. Ahogy Morpheus mondta - a szabályok a Mátrixban megkerülhetők, ha nem tudod megkerülni megszegheted. Van aki meg csak a szabályok szerint szeret gépet építeni. Nekünk végülis mindegyik hasznos eredményeket hoz, személyszerint mindkettőt elfogadom. Én pld tényként csak leközlöm az elvont kombinációkat, viszont senkire nem akarom ráerőltetni, mindenki saját döntése hogy elfogadja vagy átlép rajta.
(#65197) hege8888 : kaptam régebben egy majdnem teljes Enterprise konfigot, gép magnóval, csomó játékkazetta, csak táp nincs hozzá. Tanács is volt már : 19V fordított polaritással, egy laptoptáp is jó pld, valamint a programokat telefonról vagy egy régebbi .mp3 lejátszóról is be lehet fütyültetni. A kipróbálásra még nem szakítottam időt
(#65198) MasterDeeJay : elvileg működnie kell a sima PCI slotban, minden gépben. Én csak S423 Pentiumig próbáltam, ott szépen megy [link]. Win98 feletti oprendszeren lehetnek gondok, XP alatt még megoldható, de kissé macerásabb.
-
arn
félisten
válasz
unclefucka #65196 üzenetére
amikor benne eltem, mindig irigyeltem a glideot... most hogy van v1-v3ig, talan ha ket jateknal hasznaltam
98 elejeig allat volt a voodoo, utana viszont csak a pottyos kepet, kisfelbontasu texturakat latom a konkurenciaval szemben.
-
válasz
unclefucka #65196 üzenetére
Elméleti kérdés:
Csak mert a mostani kétprocis szörny gépemben is van sima 2db PCI slot. Ha találok egy voodoo1-est akkor biztonsággal belerakható?
Mondjuk virtuális gépben felrakni egy dos-t, win95/98-at stb és külön monitorra rakni a voodoot. Akkor elvileg lehetne játszani windows 10-en belül virtuálisan?
Pci-os hangkártyám is van Creative Audigy SB0160 személyében.hege8888
utánanéztem, tényleg volt. Nekem totál kimaradtak az enterprise cuccok. -
válasz
MasterDeeJay #65194 üzenetére
Talán Vaterán lesznek irányadó cuccok.
Az Enterprise kazival (is) ment tudtommal. -
unclefucka
senior tag
-
Találtam kukában egy régi szoftvert, egyenlőre azt sem tudom mibe való.
Azaz gondolom valami játék lehet, enterprise kazettákal ment mint a c64?
A kazetta másik felén nem gyári szoftver van, az meg valami programozós cucc lehet?
A kazetta látszólag teljesen hibátlan és mintha sosem lett volna használva.
Érhet ez valamit? -
arn
félisten
válasz
unclefucka #65188 üzenetére
ugy ertettem olyan gepben, amiben mar sok ertelme nincs... mert van ra alkalmasabb hw a korbol.
-
válasz
unclefucka #65191 üzenetére
Még meg lehetne próbálni a körberepülést, ez kitiporja a lelket is a VGA- kból. Lehet hogy ebben gyorsabb mint 3DMark alatt.
-
unclefucka
senior tag
Így van, logikát, vagy józan észt ne keress, ez szerelem.
-
Hosssszu
őstag
válasz
unclefucka #65188 üzenetére
-
unclefucka
senior tag
Lejárt a szerkesztés...
Szóval miközben írtam a hsz.-t gyorsan ki is próbáltam a teóriámat.
Háát, ööö.
Átállítottam a 3DMark99 -ben az AMD 3DNow optimalizálást Intel optimalizálásra, hiszen a Palomino tudja az SSE-t, mégha nem is annyira jól, mint az Intel procik.
Az eredmény: 4963 pont...
Ehhez nem tudok, mit hozzáfűzni. -
arn
félisten
Nem ertem mit kinlodtok a voodookkal kesobbi gepekben... jo volt 97-98ban, de aztan? Vagy csak erdekessegnek?
-
unclefucka
senior tag
válasz
DarthSun #65182 üzenetére
Igazából csak az érdekel, hogy többet megy-e, de így viszont a Tualatin lesz az, amin még ki fogom próbálni az SLI-t.
Igen, a legtöbb gyártó követte a referencia NYÁK-ot, a Gainward eltért ettől.
#65184 Alpi.:
Dunsztom sincs, hogy mi lehet a lassúság oka, de gyanítom, hogy a processzor utasításkészletének és a Voodoo meghajtóprogramjának lehet ehhez köze. -
Alpi.
addikt
válasz
unclefucka #65181 üzenetére
Azt tudjuk, hogy mi az, ami miatt lassabb Amdkkel ? Kivancsi lennek, mi az, ami különböző és latható különbséget okoz !
S370-nél mondjuk a pci freki jellemzően szépen fölé mehet a ref 33 -nak tuningnál. -
válasz
unclefucka #65181 üzenetére
S423- ban, 1.9- es P4- el Voodoo1- et blogoltam, melyről van eredmény, de az sztem nem hasonlítási alap, Tualatin mellett sem próbáltam a Voodoo2- őt, tehát nincs gyakorlati tapasztalatom. 939- ben hajtottam még single Voodoo2- őt, jól ment, de screenshoot nincs, nem is emlékszem mennyi az annyi. Nehéz megtippelni melyik rendszer alatt fog többet hozni.
-
unclefucka
senior tag
válasz
DarthSun #65179 üzenetére
Megtörtént a tiszta install.
Először FastVoodoo2 meghajtót tettem fel, majd kipróbáltam egy athlon_voodoo2 nevűt is.
Az eredmények nem változtak jelentősen, A FastVoodoo2 -vel hangyányival 4800 pont fölé mentem, de amúgy jelentős változás nem lett:Nézegettem a netet, nem elég, hogy a Voodoo2 lassú az AMD procikkal, még az sem mindegy, hogy milyen meghajtó programot használ az ember, NF7-ben is hasonlókat hozott.
Szerintem ebből a rendszerből ez a maximum, amit ki lehet préselni.Eredetileg egy 1,8-as P4 mellé akartam betenni a párost, de lusta voltam.
Most viszont már izgatja a fantáziámat, hogy mennyit mehet egy Intel-alapú rendszeren.
Melyik legyen:
- 1,8 P4 + 845 + SDRAM
- 1,3 TuaCerka + 815 + SDRAM
? -
válasz
unclefucka #65178 üzenetére
Mivel más az alaplap nehéz tippelgetni. Ha előttem lenne a rendszer akkor lehet hogy hamar menne, lehet hogy hosszú kísérletezgetés. Gondolom a hangkártya nem szól bele. 220,5,1,5- ön van - magas IRQ- n esetleg video vagy háló drivernek keverhet be. A Voodoo- k nem kérnek IRQ- t.
Ha detected a státusz akkor megy mindkét Voodoo. Nem mindegyik meghajtó jelzi a dupla memóriát, de a 3.5 igen, tehát ez furcsa ha szimplán jelenik meg. Esetleg a más alaplap, másképp viselkedik. Még onnan lehet nagy biztonsággal eldönteni az SLI aktivitást hogy 3DM99- ben kiválasztható-e az 1024- es felbontás, ha igen, akkor pedig le is fut vele a teszt ?...
-
unclefucka
senior tag
válasz
DarthSun #65176 üzenetére
Köszi ez így sokat segít.
A nagy kapkodásban elfelejtettem a System Info ablak printscreen -jét lementeni. Természetesen megnéztem.
Elmondásod alapján valami olyan bibi lehet, hogy aszerint memóriák mérete nem duplázódott meg. Az SLI deceted volt, azt direkt megnéztem, a többivel nem foglalkoztam.
Hogyan lehet "átsetupolni" a dolgot?
Az a probléma, hogy az eredeti driverrel IRQ ütközésre utaló durva fagyást eredményezett a rendszer: Win elindul -> chime -> hangigng note -> merevre fagy.
Kezdjem el a SLOT-variálást?
3.5-ös FastVoodoo2-t tettem fel. -
KROK640
nagyúr
válasz
Sanchez638 #65175 üzenetére
Jujj ha ezek mondjuk 2060 Superek lennének!
-
válasz
unclefucka #65166 üzenetére
Szép-szép, de valami gond lehet. Megy mindegyik Voodoo ? A FastVoodoo 3.5 van fent ? - szerk - látom az
Kiköböztem hogy avval megy a legjobban Win98SE alatt. SocketA- s rendszerrel láttam a legmagasabb pontot a neten, valami 5900 körül, 3DM99 alatt. Ezt én egy kicsit le is hagytam a PIII @1GHz- el BX- ben.
Konfig :
Abit BE6 lap
Coppermine P-III @1000MHz processzor
2x128MB PC100@124@133MHz SDRAM
Albatron GeForce4 Ti4200 vieokártya
2xInnoVision Voodoo2 12MB SLI- ben
Intel 10Mbit hálókártya
SB Awe32 CT3990 2x1MB RAM
40GB Samu (Win98), 1GB Seagate (DOS) HDD- k
Sony CDRW
1.44 FDD
Nemtudomagyártóját/típusát ATX toronyház
Azona 300W táp
Win98SEA teljes blog [link]
Nálad a proci és a chipset is jóval gyorsabb, magasabb eredményt hívna. Középen van a System info ablak, melyet a 3DFx fülről lehet lehívni. Ott a Scanline interleave- nek detected státuszban kell lennie, a memóriablokkoknak pedig dupla méretnek a single Voodoo2- höz képest. Csak javaslat, ha nem így van, próbáld átsetupolni, márcsak amiatt is mert kíváncsi vagyok hogy 462- ben fölé lehet-e menni a BX- es eredményemnek. De az is lehet hogy itt is spéci helyzet van, mint pld a Ti4200 és a GeF2GTS esetében, utóbbit pld jobban kedveli a BX, tehát az is lehet simán hogy a V2SLI- hez a BX az utolsó melyben kimaxolódik (driverek, utasításkészletek, kompatibilitás vagy....stb...mittomén).
Mondjuk annyit azért hozzáteszek még, hogy Te röptében alkottad a projektet, én meg min fél évig kísérleteztem vele
-
-
flymi
addikt
Hallott itt már valaki a DMS-59 to DVI vagy VGA nevű kábelről? Van egy PCI-E x1 ATI FireMV 2250 kártyám és szeretném egyáltalán kipróbálni. Ha van valakinek esetleg az írjon már rám privátban!
-
unclefucka
senior tag
Ja igen, amit elfelejtettem, érdekesség.
Ha már UT-t játszottam egy kicsit, miért ne adjuk meg a módját.
Egér gyanánt beüzemeltem az öreg MX518-at, billentyűzetként viszont egy Razer Tartarus V2 -t kötöttem be!
Win 98SE alatt "mezei" billentyűzetként, alap kiosztással simán megy. -
unclefucka
senior tag
Mivel:
- retró-lázban égek
- unatkoztam
- kikerült a Ti500 a Palomino mellől
- egy kolléga Voodoo2-kel tett fel a HA-raJött az ihlet, fogtam magam és elővettem őket:
Gainward Dragon 3000, ha valaki nem ismerné.
A konfig:
- Abit KT7A
- AMD Athlon 1600+ (Palomino mag, 1400MHz)
- 512MB PC133 SDRAM
- Matrox G200 8MB
- Voodoo2 SLI
- AWE64 (CT4520) egy füst alatt ezt is kipróbáltam
- Windows 98SE
- ház, FSP táp, 40GB, 52x LG, FDD, Kingston PenDriveAz eredmény:
Az Unreal Tournament úgy szalad, hogy öröm nézni
Az installálás persze döcögősen ment, mert gondoltam, hogy mi baj lehet, ha a gyári drivert rakom fel.
Aha, persze, ahogy azt Móricka elképzeli.
Csökkentett mód -> gyári driver eltávolít -> Fast Voodoo driver telepít -> öröi' bódottá'
Megtanultam a leckét, hogy a gyári driver elég durva inkompatibilitásokat produkál Athlon-os rendszerek alatt. -
unclefucka
senior tag
válasz
envagyok #65163 üzenetére
Lista talán van, de én nem kerestem ilyet.
A legkompatibilisebb SoundBlaster DOS alatt a Pro 2
Ezt mondják egy olyan hangkártyának, amivel még a legrégebbi címek is hibátlanul mennek, az újabb címek is rendesen ki tudják használni és tűrhető hangja van.Az SB16 -okból a fekete csatis Vibra PnP -ig még, amik még jók (a színes csatis Vibra már nem a legjobb választás).
-
unclefucka
senior tag
-
Az nagyon elborult ötlet, hogy DOS/XP kombót tegyek fel egy P2/P3-as notira? Már amennyiben léteznek hozzá a fontosabb driverek DOS alá is.
Illetve tovább görgetve a dolgot, a hangkártyinka mennyire sarkallatos pont?
Tehát hiába van esetleg driver DOS alá, ha a 90-es DOS játékok nem kezelik normálsan? -
envagyok
veterán
Töltsetek
[link] -
válasz
bacsis #65133 üzenetére
A @3GHz Northwood akkor abból elvileg kiszed mindent, ahogy a kártya órajeleit és 4/4- es felépítését nézem.
Jók ezek a Radeonok, bár a hűtésük csapnivaló - a 9800 is fog kapni 7centis sufniventit, meg sünöket (az ajánlatod szerint).
A 7000- esből már van a gyűjteményemben PCI/AGP is. A 7500/8000/8500/9000/9500- as sorozatot kell már csakbeszereznem. 9700Pro is van, de az behalt, ahogy a nagykönyvben megvan írva, dísznek jó. A köztes modellekből is van, 9200/9250/9550, de ezek eléggé hurka kiadások. A light 9800 és a 256bites 9800SE már tűrhetőek.
A 9800- at meg majd 939- ben (asszem az a legnagyobb AGP lapom) lehet meghajtani jobban, bár AGP- s 775- ben, Core2Quad- al mégjobban kifutja magát, ahogy láttam, 20k fölé megy a 3DM2001. Esetleg még P4EE mellett, de abban drivercsere kell, mert NVidia kártya van benne (a 939- ben HD3850 AGP, az a driver gondolom tudja a régebbi 9800Pro- t). Hoppá még a 462- es is megtekerné tűrhetően. Bár ezek csak mellékvágányok, az AGP1-2x- es lapokban, abból is az SS7- ben a legkirályabb, ahogy a gyenge FX sorozat is.
-
Alpi.
addikt
Nf prof 2200 chipsetes H8DCE szerver lapom [Win xp] -be történő finomhangolása ! :)
-
alvaro
senior tag
válasz
Hosssszu #65142 üzenetére
Akkoriban valahogy nem volt divat a dual channel. Pedig lett volna benne fantázia, amikor
1. az első K7 DDR buszt kapott
2. vagy amikor az RDRAM jogdíjainak köszönhető kudarca után a P4-et agyonverték SDRAM-mal.
Helyette inkább DDR-re álltak végül. Amire aztán később el is kezdtek kétcsatornás memóriavezérlőket építeni (NForce2, Socket 939, i865/875 - az utóbbi kettőnél még értelme is volt). -
gban
veterán
válasz
hege8888 #65148 üzenetére
Nem egy sebesség-bajnok, netezni pl. elég beteg rajta, azt úgy oldottam meg hogy ráléptem egy másik gépre és azon toltam
Adatforgalom is kevesebb, sebesség is kezelhető ha más gép a feldolgozó, ez csak megjelenít.
De lokális dolgokra nem rossz, azokkal egész kezelhető így is.
A játék gyári CD, nem tudom mennyire fellelhető a neten. -
Nocsak, köszi a tippet erre a játékra nem emlékeztem, de valami rémlik..
Amúgy is próbálok összeszedegetni egy játék-listát, mit kéme felteszegetni a régi gépekre.
Akkor még nem temetem annyira nem sajnálom le a gépet.
Nálad a 256 megával menyire muzsikál az XP?
Jó megkímélt az a vinyó, néztem a hirdetést -
-
Kezembe akadt egy Socket 370-es laptop,
Tualatin Cerka
procival.
SiS chipsettel...133-as ramoknál még ha jól emlékszem nem volt jelentősége, hogy párban vannak-e (maximum inkombatibilitás miatt)?
-
jokeph
nagyúr
válasz
bacsis #65136 üzenetére
Az ATI/AMD most is tud drivert írni.
És ami a legfontosabb, hogy folyamatosan hangolják, eddig ez minden generációnál így volt, Radeon 9800 óta van hozzájuk szerencsém.
Ami szintén nem elhanyagolható, hogy a régebbi generációs Radeonoknak is szép hosszú ciklust adnak driver szinten, pl. a 7 éves HD 5670-em a mai napig használható W10x64 alatt is.
A többit meg Ranagol_5 fórumtárs megírta. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
zotyesz66 #65134 üzenetére
[Itt mértem össze a 8500-ast a Geforce3 TI500-al. Ahogy látható, a 8500 szépen elkeni a TI500-ast is... Persze ez köszönhető volt hogy hiába az "Ati nem tud drivert írni" elterjedt maszlag duma, akkoriban igenis tudott és folyamatosan gyorsultak a kártyák...
-
Frawly
veterán
válasz
DarthSun #65129 üzenetére
Ja, de hiába a legerősebb az AGP 1-2x-es kártyák között, ha ezen a gépen bottleneck miatt kb. csak a 17%-át használod ki a kártyának. Nem csak az AGP 1x veti vissza a sebességét, de a 32 megás apertura méret is elég kicsi, meg a proci sincs a közelében, hogy ki tudja hajtani. Így az egész csak mutatványnak jó, a kártya hiába tudna 3DM2001-ben közel 20 ezret kitolni, ha itt csak ~3400-at tesz lehetővé a konfig. Nem vagy vele előrébb egy lényegesen gyengébb kártyához képest.
Ebben a kártyában néha még 3 GHz alati P4-ek is bennehagytak némi teljesítményt, AGP 8x-en, 128 megás apertúramérettel.
-
Sikerült stabilizálni a R9800Pro- t az M577 SS7 lapban Win98SE alatt. Végre, hiszen emiatt vettem. A legerősebb video AGP1-2x- esben. Nagyobb lapban már 10-20k a 3DM2001 eredmény, abban semmi érdekes nincs
, SS7- ben az igazi.
M577
K6-III+ 500
256MB SD CL2-2-2-5
AIW R9800Pro
Awe64
10GB Fujitsu HDD
LG DVDR
LG CDRWBeállítások melyek mellett stabil lett :
Catalyst 4.3 def minden
VIA 4.48 (a 4.43 belassul a 4.48 feletti pedig már nem komp a lappal, megy de instabil)
BIOS HDD PIO, VIA driverben és Win- ben DMA (egyébként a video becsíkoz, vinyó koppanással kiakad)
AGP 1x- es, 2x- essel is lefut a 3DMark, de huzamosabban nem stabil a rendszer. Sebesség nem csökken 1x- essel. AGP apertura 32M, feljebb, lejjebb néha instabil, viszont SS7- ben elegendő.
RAM majd 128- ra csere, hogy teljes legyen a cache ablak (kb 4% plusz).
Erősebb rendszerben nem kell így kihegyezni, ott simán megy, ez a lap kényesebb. P5A-B- ben is lehet hogy majd állítgatni kell, vagy nem...Az eredmények megfejelték az FX5700- at. Belövöm a P5A-B- hez is, aztán összehasonlítás @600 MHz- en. Valamint a P5-AB- ben 600 feletti procival próba, hátha bekerülök az egykori S7 3DM2001 lista elejére, ha már az 5-6. hely meglesz, az ok
.
Quake2 demo megy jóideje folyamatosan, stabil
-
válasz
hege8888 #65115 üzenetére
GTX285, igaz az már 2009- es kártya.
(#65116) arn : +1, valamint úgy néz ki jobban is szereti a BX chipsetet, a Ti4200 nem hoz annyit, legalábbis a tesztekben.
(#65117) envagyok : ezt próbáld ki, auto install, nem kell manuálisan írogatni a config.sys/autoexec.bat- ba, felismeri az összes ATA optikát, akár kettőnél több portos rendszerben is megtalálja az összes meghajtót.
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok #65117 üzenetére
Gratula !
Ha gondolod, nézd át EZEN OLDAL leírása alapján, hátha valamit rosszul adtál, pl., elérési út, vagy valamit nem helyesen írtál be, esetleg hiányosan, stb. Minden karakter számít.
Érdekes, de nekem úgy rémlik, hogy az MS-DOS 6.22 gyárilag rendelkezik CD-ROM támogatással. -
envagyok
veterán
Hosszas szívás után megy a Tomb Raider
3DFX módban.
Azért nem semmi ugrás volt ez akkoriban.
Ég és föld a grafika.
Megy a GLQuake is. Duke nukem 3d-hez kár hogy nincs patch.
Egér is müxik, hang is megy, sikerült levadásznom gyári driver cd-ket, azzal gyerekjáték volt a telepítés.
Egyedül a dos alatti cd meghajtó integrálás nem működik. Windows 95 alól indítva a dosos játékokat olvas a cd-ről, de dos alatt nem.
Berakom ide a hibaüzenetet, és az autoexec.bat config.sys file-okat, hátha egy jobban értő megmondja, mi nincs jól: -
GTX 260 2008 vagy 2009 inkább?
-
válasz
DarthSun #65111 üzenetére
Köszi! Ebben a kariban még tudok bízni, de használt GF3 Ti200 és GF4 Ti 4200 / 4400 már halt meg nálam is, ismerőseimnél is, ezért a hármas és négyes szériáért nem tudok lelkesedni. (Tudom, ennyiből nem kéne általánosítani, de a rossz szájíz nekem már hozzájuk kapcsolódott.) A GF2 bármik, meg az FX bármik viszont engem sosem hagytak cserben. Más tészta, hogy a GF2 lepkefing erejű, az FX meg ugye egy nagyon elbaltázott sorozat. Viszont az máig bennem maradt, hogy linuxon (!) szépen vitte a Deus Ex első részét egy FX 5200-as, talán 1024*768-ban. OpenGL-ben nem rosszak talán annyira az FX-szek.
Mikor 2004-ben a PH!-ra regisztráltam, egy 9600 Pro-t hajtottam éppen, és jó volt, de annál azért valamivel erősebb karikat is szeretnék beszerezni. 9700 Pro, 9800 Pro kábé beszerezhetetlen olcsón.
Össze kéne írnom egy játéklistát, segítene eldönteni, mik legyenek majd a legerősebb beszerzendő kártyák. A legtöbb játékomhoz nem kell még egy 9600 Pro se, de mondjuk az első Splinter Cell már húzósabb VGA igényű. -
Megint elkezdtem retrózni, szokás szerint csak kicsiben, és talán nem is sokáig. Egyelőre két gépet építek, egy S478-cast 2,8 GHz-ces P4-gyel, meg egy Socket A-st Barton 2800+-szal. (Lehet majd hasonlítgatni.) Ezek a procik is megvannak már alaplapostól, RAM-ostól.
Gyűjtök sok nem létszükségletű alkatrészt is, meg persze főként a VGA-kat. Az említett konfigokhoz 8-10 VGA-t biztosan be fogok szerezni, ma vettem meg a beszerzendők leggyengébbikét:
Ventijét műszerolajozni kellett, az csillog még rajta. A maximum VGA, amit tervezek az említett konfigokhoz, talán a 9800 Pro, de nem kizárt, hogy kicsivel még megyek feljebb, viszont 2005-ösnél idősebbek kizárva, nálam ott ér véget a retró.
Aztán mehet a játék: -
petakpa1
őstag
Ha esetleg valaki ki tudna segíteni a SetFSB program 2.3.178.134 verziójával, vagy más FSB állító progival, amit parancssori kapcsolókkal is lehet futtatni, és támogatja az ICS951462AGLF PLL chipet az keressen meg privátban pls.
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #65092 üzenetére
97ben max a top gepekbe raktak 64mb ramot, es 6g volt a max. de az mmx mar mainstream volt csak, mikor a p2 megjelent - itthon a kisebb orajeluek mentek (97-98), a 233as annyira draga volt, csak a celeronok megjelenese nyomta le az arat 98 masodik feleben. a c300aval azonnal elavulta valt az mmx
-
[w]
őstag
ez valójában nem ps2 (a szabvány neve nem ez), hanem mini DIN. jó hír, hogy van belőle vagy hatszáz féle.
ilyen alapon nem feltétlenül egér, akár billentyűzet is lehetne, hiszen az is 6 pin mini DIN, csak mivel annak AT csatija ott van mellette az alaplapon, ezért sejthetjük, hogy inkább egéré.
-
gban
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest