- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz unclefucka #65196 üzenetére
Nem halt ki máris a PCI slot? Én elég rég nem láttam új alaplapokon. A modern procihoz úgyis már csak PCIe sávok vannak bedrótozva. Elvileg persze a chipset támogathatná, de én modern lapon tényleg rég nem láttam. Átalakítóval azért lehet menne, de nem értem miért érné meg Voodoo-t tenni modern gépbe, mikor még integrált GPU-val meg nGlide emulációval körberöhögi ma bármilyen gép.
-
arn
félisten
amikor benne eltem, mindig irigyeltem a glideot... most hogy van v1-v3ig, talan ha ket jateknal hasznaltam 98 elejeig allat volt a voodoo, utana viszont csak a pottyos kepet, kisfelbontasu texturakat latom a konkurenciaval szemben.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Elméleti kérdés:
Csak mert a mostani kétprocis szörny gépemben is van sima 2db PCI slot. Ha találok egy voodoo1-est akkor biztonsággal belerakható?
Mondjuk virtuális gépben felrakni egy dos-t, win95/98-at stb és külön monitorra rakni a voodoot. Akkor elvileg lehetne játszani windows 10-en belül virtuálisan?
Pci-os hangkártyám is van Creative Audigy SB0160 személyében.hege8888
utánanéztem, tényleg volt. Nekem totál kimaradtak az enterprise cuccok.