Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Köszi! Ebben a kariban még tudok bízni, de használt GF3 Ti200 és GF4 Ti 4200 / 4400 már halt meg nálam is, ismerőseimnél is, ezért a hármas és négyes szériáért nem tudok lelkesedni. (Tudom, ennyiből nem kéne általánosítani, de a rossz szájíz nekem már hozzájuk kapcsolódott.) A GF2 bármik, meg az FX bármik viszont engem sosem hagytak cserben. Más tészta, hogy a GF2 lepkefing erejű, az FX meg ugye egy nagyon elbaltázott sorozat. Viszont az máig bennem maradt, hogy linuxon (!) szépen vitte a Deus Ex első részét egy FX 5200-as, talán 1024*768-ban. OpenGL-ben nem rosszak talán annyira az FX-szek.
Mikor 2004-ben a PH!-ra regisztráltam, egy 9600 Pro-t hajtottam éppen, és jó volt, de annál azért valamivel erősebb karikat is szeretnék beszerezni. 9700 Pro, 9800 Pro kábé beszerezhetetlen olcsón.
Össze kéne írnom egy játéklistát, segítene eldönteni, mik legyenek majd a legerősebb beszerzendő kártyák. A legtöbb játékomhoz nem kell még egy 9600 Pro se, de mondjuk az első Splinter Cell már húzósabb VGA igényű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- XPEnology
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest