Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50498) Yllgrim válasza Habugi (#50488) üzenetére


Yllgrim
őstag

Nagyon helyes :) Nincs itt hideg, asszony felcsavarta a futest kiolvadok magambol :)

Ezek meg a tavaszi-nyari eredmenyek, de majd hetvegen megnezem, mit lehet kihozni ebbol, kicsit pasztazom, meg ilyenek :) Szerencsere nem nagyok a kulonbsegek, az a Vantage zavar egy picit, az nalam mindig valahogy vagy gyenge volt, vagy instabil, bar ha jol emlekszem, neked volt egy szuz tuning windows-od :) Vagyis cheatelsz :)

Csinalok en is egyet oszt meglassuk ;] Feltettem este 4.83-ra 1.435-el kostabil, az alatt a par jatek alatt amire kell nem halt be meg, flash ugye a kedvenc tesztunk, kinyitottm ~20 lanyos videos filmet es elindotottam, szigoruan teszt celjabol(!) :DD 5Ghz lesz majd jovore allandora ha mar ez is keves, aztan meg majd meglassuk.

Memoria tuning ugye hogy szamit? Hanyszor le lettem itt cseszve h a "memoria nem szamit" meg "a memoria nem ad a tuninghoz semmit" azt amikor hoztam az eredmenyeket akkor meg "mi megmondtuk hogy kell a memoriat is tuningolni ha jo eredmenyt akarsz" :)

Na melegits, hetvegen sirni fogsz ( ha eleg a gepem akkor en is ) ;] Cinebench 15, Firestrike es Vantage megy majd.

Lovas001: az egy remek Physics, latom felkeszitettek a fiuk :)

Hetvegere rendezhetnenk versenyt, vasarnap ejfelig lehet leadni a legjobb eredmenyeteket Vantage, Firestrike physics es Cinebench 15, csak hogy nojjon a kedv, 4-6-8 magosok versenyezhetnek kulon kategoriankent a gyozteseknek meg kitalalunk valamit :) Szponzoralok szivesen, tovabbi szponzorokat keresunk :)

Vizion: a futes szar de megy mint atom, mert asszony fazik :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.