Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buffon007
tag
imádom.....
reggel fél8kor!!!! telefon:
Interjú nélkül mehetnék dolgozni,akár azonnal.
Ilyenkor bezzeg van munka?????????????????????????? -
buffon007
tag
válasz Kassadin #1945 üzenetére
tudom,hogy nem az....
viszont előző munkahelyemen egy hét alatt mentem 4különböző időszakban.
hétfőn 8-12(ehhez kelnem kellett,hogy elérjem a buszt 5.30kor)
kedd/szerda 13.30-22.00
csütörtök 18-07.00
péntek 22-06.30(ekkor elértem a 8.15ös buszt,9re hazaértem)
tehát semmi pihenő nem volt ott sem.
annyiból jobb,hogy itt elvileg hetente váltják a műszakot,illetve "csak" műszak van.Meg aztán az ember inkább tűr a duplájáért... -
buffon007
tag
Lett munkáááááááááááám!
-
PazsitZ
addikt
válasz Mercutio_ #1936 üzenetére
Egyetértek, ahogy feljebb javasoltam is.
Való igaz még akár a szövegértés-beszéd között is lehet különbség.Hazudni viszont szerintem egyáltalán nem kifizetődő.
Ha mondjuk, később esetleg visszahívnának vagy újra jelentkeznél, akkor ott lesz, hogy egy dologban már hazudtál, onnan tuti esélytelen.- http://pazsitz.hu -
-
-
Jhonny06
veterán
válasz search123 #1929 üzenetére
Azzal, hogy nem vállalod fel, hogy aktívan már régóta nem beszélsz, kvázi azt mondod, hogy aktív nyelvtudás, tehát hazudsz (ami alapvetően nem baj egy CV-nél, de ez túl nagy dolog ahhoz). Gondolj bele, elkezdenek hozzád beszélni, te meg meg se tudsz mukkanni. Viszont egy passzív nyelvtudás sokkal jobb, mint a nulláról kezdés, tehát mindenképp írd bele, de passzívként. Sanszos, hogy nem vesznek fel, de lényegében teljesen mindegy, hiszen ha ezen múlik, akkor egy olyasmiért vennének fel, amit nem is tudsz?
[ Szerkesztve ]
-
search123
csendes tag
Sziasztok!
Most végigolvastam az előző bejegyzéseket,hát Ildib helyében én sem tudnám ezek után mit tegyek.
Van,aki azt javasolja,hogy ne írjon oda semmit,mások pedig,hogy persze,csak jelölje be passzívként.
Most akkor mi a helyes?Ha jelzi,hogy megvan a nyelvtudás,csak régen használta,és ezzel felvállalja,hogy nem biztos,hogy ő lesz a kiválasztott,vagy csak beírja,hogy a nyelvtudása megvan,de a jelenlegi szintet nem jelzi? -
Funthomi
aktív tag
válasz PazsitZ #1927 üzenetére
Egyetértek veled. Fontosnak tartottam a nyelvvizsga meglétét leírni, és amit vissza lehet hozni szintre bizonyos idő után, de fontos az is, h éppen mennyire vagyok benne jártas. Én ezt tapasztalatból írom, sajnos jártam úgy, h nem jeleztem az önéletrajzomban az akkor nyelvtudás szintem, és persze kiderült az interjún...
YOLOska
-
PazsitZ
addikt
válasz Funthomi #1926 üzenetére
Én leírtam, hogy milyen papírom van és mellé, hogy jelenleg milyen szinten állok azzal a nyelvvel.
Ha érzel jelentősebb különbséget, akár szétbontva is érdemes lehet meghatározni, szóban és írásban milyen szinten vagy.A lényeg, mindig az aktuális szint, nem a papír, tehát ha a valós tudásod eltér a papírodtól, mindenképp érdemes jelezni.
Egy tudásodnál többet érő papír viszont jelzés értékű lehet, hogy a készség, lehetőség gyakorlással megvan benned.- http://pazsitz.hu -
-
Funthomi
aktív tag
válasz izomhod #1925 üzenetére
Jogos amit mondasz, mert azt valóban elfelejtettem, h oda kell írni, rendelkezel nyelvvizsgával és azt mikor szerezted meg, de sztem fontos az is, ha odaírod, használod-e vagy sem, mert 1. interjún kiderül, 2. meló közben ciki lenne, ha használnod kellene és közben felejtettél el dolgokat!
YOLOska
-
Funthomi
aktív tag
Nincs mit. Hasonló cipőben járok, mint te. 2005-ben tettem le németből a középfokúm, de azóta sosem használtam, már az angol jobban megy. Ha esetleg rákérdeznek, mit értek azalatt, h passzív, a fenn említettetek elmondom. Kár lenne mást állítani, interjúkon úgy is kiderülne. Ha nagyon fontos lenne a német, megemlítheted, h kell egy kis idő a felelevenítéshez!
YOLOska
-
IldiB
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,ha német nyelvet tanultam 9 évig,és elég perfekt voltam belőle,csak 8 évig nem használtam és eléggé megkopott a tudásom az önéletrajzban ezt hogy tűntessem fel?
Köszönöm.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ha egy álláshirdetésre a fizetési igény megjelölésével lehet jelentkezni, akkor nettó vagy bruttó összeget illik írni?
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Lacces
őstag
Programozói állásnál, ahol a felvételi tesztnél nem kérik majd, hogy tudj egy programnyelvet és pseudo kódok sem lesznek...., hanem a probléma megoldó képességemre lesznek kíváncsiak akkor mire számíthatok? Milyen feladatokra? Miből, hogyan érdemes felkészülni?
(Elsőnél matematikai formulák voltak, azok átalakítása)Mod.: Ha nem kérdezhetek ilyet, lehet törölni a hsz.-t
-
peterszky
őstag
Emlékszem, voltam BME Állásbörzén még diploma előtt, direkt gyakornoknak jelentkeztem, hogy legyen valami érdekes témám, így kerestem direktben a standokat. Leadtam vagy 10+ helyre papírt is. Aztán jó nagy csönd. Közben más úton sikerült helyet találnom (jelenleg is itt vagyok, hála égnek, sikerült "megragadni" ), nyomtam már 1-2 hónapja, jött egy telefon az egyiktől, hogy mikor tudnék kezdeni Aztán még jött egy email, hogy menjek interjúra, plusz még egy, hogy nem velem képzelik el a gyakornoki posztot. Majd 3 hónapos átfutás, kemény.
What else you gonna do on a Saturday?
-
bpx
őstag
válasz Jhonny06 #1906 üzenetére
pl. állásbörzéken közvetlenül az adott cég képviselőivel beszélhetsz személyesen
(#1907) doc: igen ez ismerős, velem is megtörtént
1 helyről megkerestek, 1 helyre meg jelentkeztem egyetem közben
elfogadtam az előbbi ajánlatát, majd 2 nap múlva hívott az utóbbi, hogy mehetek
a sors iróniája, hogy jelenleg az elsőn keresztül a másodiknál dolgozom külsős konzultánsként, más munkakörben -
kraftxld
félisten
válasz Jhonny06 #1904 üzenetére
Sokszor előfordul, hogy a fejvadász csak kirakja a hírdetést elég általános leírással, és csak az önéletrajzokat gyűjti be. Aztán abból szelektál ha lesz munka is, azonnal kéznél van 5-10 jelentkező.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
izomhod
őstag
kicsit át kell látni hogy épül fel, de sok infót megtudhat az ember
mióta létezik a cég
kik a tulajok (tagok)
volt-e más neve előtte
tevékenységi körei
tőkéje
áll-e felszámolás alattilyesmik
-
doc
nagyúr
válasz Jhonny06 #1901 üzenetére
szerintem ez egy fejvadasz/kozvetitoceg, naluk szerintem nem sokat jelent az hogy egy allast meddig hirdetnek...
de siman elkepzelheto hogy folyamatosan keresnek embert (pl. a Nav N Go is megallas nelkul hirdet mindenhol allasokat)mi is keresunk embert mar 5 eve (azota 5-rol 50+ fosre nott a ceg )
-
Jhonny06
veterán
Itt az első találat már 1 éve lebeg a szemem előtt, mégis a hirdetés alá az van írva, hogy "ma". Ez azt jelenti, hogy azóta nem találtak rá jelentkezőt, de frissítik, hogy lássuk, hogy még él? Azért ez durva egy junior pozícióra. Ráadásul jó helyen van (I. kerület vár környéke).
Elküldve : 12-09-2011 08:08 PM
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest