Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
SYNERGON Informatika Nyrt.-t ismeri valaki? dolgozott ott esetleg valaki? vélemény?
Kedden megyek állásinterjúra alkalmazásfejlesztő pozícióra és szeretnék kicsit többet megtudni a cégről.
-
törölt tag
KEU Koordinációs Kft.
Erről tud valaki, valamit mondani ? Kedden megyek 4 órás "bemutatkozó tréningre". -
F34R
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
-
válasz
Jhonny06 #2179 üzenetére
Most errol az jut eszembe, amikor egy indiai kisvarosban egy fiatal rendorrel beszelgettem (well, probaltunk, elegge torte az angolt). Megkerdezte, hogy honnan valo vagyok. Ezutan azt kerdezte, hogy az-e a legjobb hely a vilagon. Mondtam, hogy hat, ize, nem rossz, de azert nem a legjobb. Erre nagyon furan nezett ram, es megkerdezte, hogy mi van, talan nem vagyok buszke az orszagomra? Merthogy szerinte Bundi a top hely a vilagon.
Mindegy, csak meglepo volt latni, hogy egy minden szempontbol gazosabb helyen is tudnak elegedettek lenni az emberek. Ez nem annyira anyagi kerdes.
-
-
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
Szia!
Keresztapámat felvették majd rá 1 hónapra már mehetett is németbe. Minden hónapban egyszer hazajöhet. Természetesen a költséget ők állják meg kapsz egy kis költőpénzt is mikor hazajössz.3 hónapot kell kint tölteni.
Ezen kívül ha jól tudom bár ezt nem tudom megerősíteni mert még nem jött haza keresztapám de szerintem az itthoni fizut megkapja. De mondom, ez nem biztos.
Egyébként szállodában laknak.Elvannak látva minden jóval(Kaja pia.). Jó ez szerintem. Világot láthat az ember.Arról a fórumról meg hát nem igen beszélnék. Vannak rajta érdekes emberek. Főleg sok olyan aki próbálja lejáratni a Mercit. Tény,hogy nem tökéletes és vannak hibák de Magyarországon tökéletes munkahely?
Szinte sehol.
(Kompromisszumot kell kötni.) -
F34R
nagyúr
Valaki innen probalkozott mar a Mercedes-Benz-hez (Kecskemet)? Egy sima gyartosori osszeszereloi allasal probaltak beetetni , pontosabban az odakerulo sracrol hallottam hogy 2 het utan kivittek nemetbe es 400k-t kap. Mikor ezt igy eloattak erosen izzadsagszaguan hangzott es kutakodtam itthon, kiderult csak mese habbal es egyaltalan nem igy mukodnek a dolgok foleg nem rogton odakerules utan....
-
bambano
titán
a bejelentett jogviszony elvileg azt jelenti, hogy ők nem hazudoznak a hatóság felé, hanem szerződés szerint kapsz fizetést, adózva, járulékozva. ez elvileg jó.
a járulékos rendszer meg azt jelenti, hogy szerződésben kikötnek egy százalékot, és amennyi üzletet hoztál, az üzlet értékének adott százaléka a bruttó béralap. itt lehetnek cifra dolgok, hogy például csak a sikeresen lezárt projektek után kapsz pénzt, ha bejött a bevétel, vagy lehet olyan is, hogy ha nem maradt meg az ügyfél, akkor vissza kell fizetni a pénzt (ez utóbbi biztosítóknál divat, hogy kifizetnek x havi díjat jutaléknak, ha legalább egy évig megmarad az ügyfél. ha nem marad meg, vissza kell fizetni). ha vas eladásról van szó, akkor ez annyira nem vészes, mert dobozt nem hoznak vissza.
A másik kérdés, hogy egy munka lehet egyik végletként fix díjas, másik végletként teljesítményarányos (kereskedőknél ez a jutalék) és lehet a kettő között valamilyen arányban. Pl. mindig kapsz kis fix fizetést, de kisebb a jutalék vagy nincs fix egyáltalán, de nagyobb a jutalék. Esélyes, hogy itt nulla fix mellé kapsz jutalékot, de kérdezz rá.
Még annyit, hogy nagyságrendileg harmadolni kell a pénzt, mire a nettód kijön. Tehát ha eladsz egy nagy doboz vasat, amiért van bruttó 120 ezer forint árbevétele a vállalatnak, akkor neked nagyjából 40 ezer * a jutalék százalék marad meg a kezedben. Tehát ha pl. 10% a jutalékod, akkor 120 bruttó árbevételből lesz 12 bruttó béralap, annak kicsit több, mint a harmadát fizeti be a cég utánad tb meg nyugdíj meg egyéb helyekre, kicsit kevesebb, mint a kétharmada jut neked és abból fizeted még a személyi jövedelemadót meg a többit. Fenti paraméterek mellett neked marad vagy 4 rugó.
Arra is számíts, hogy vason már nemigen érik el a 10%-os árrést, szolgáltatáson lehet többet kaszálni, de ott se olyan sokat, tehát a jutalékod jóval 10% alatt lesz.
-
OhAi27
tag
Sziasztok!
Palyakezdo vagyok szal legyszi ne oltsatok.
Allashirdeteseket bongeszve talaltam egy olyan megfogalmazasra, h foallasba keresnek xy-t, es a fizeteshez ez van irva: "bejelentett jogviszonnyal teljesitmenyaranyos jutalekrendszer".
Ez egy kissebb it ceg es ertekesito a pozicio. Mit takar ez pontosan? Nincs fix fizu csak jutalek? Vagy a bejelentett jogviszonnyal egyutt jar a fix fizu is?
Koszi a valaszt elore is!
-
kovsol
titán
Korábban írtam, hogy a Lufinál voltam állásinterjún. Most kaptam egy telefonhívást, hogy sikerült az első kör és jövő héten mehetek is a másodikra, ahol műszaki vezetőkkel fogok beszélgetni majd. Kíváncsian várom.
-
Lacces
őstag
Értem, köszönöm nektek. Már felvettek időközben
. Meg amúgy is benne volt az Önéletrajzomban. Meg őszintén elmondtam nekik stb.
Köszönöm a válaszokat, így már világos minden ezzel kapcsolatban.
-
Általában a két cég ilyen esetben megbeszéli egymással, hogy alkalmazzák-e egymás embereit, illetve kívánják-e a másik cégtől úgymond elvenni az embert. Több olyan helyzetet láttam, amikor azért nem vettek fel valakit adott céghez, mert az üzleti partnertől jött volna...
-
ClayMore
aktív tag
vannak cégek akik az ipari kémkedés kölcsönös megelőzése érdekében megegyeznek h nem veszik fel egymás alkalmazottait 1-2 évig a felmondás után
felmondási idő miatt, és h mikor tudsz kezdeni.
nézhették azt h mennyire vagy őszinte a munkáltatóddal szemben. erre látok a legkisebb vsz-et.
-
Lacces
őstag
válasz
Jhonny06 #2151 üzenetére
Felmondási időt mi ezt megbeszéltük.
Partnercégeknél meg úgy gondolom, hogy ha mindkettő hallgat, én nem mondom, hogy kihez megyek, és ők sem mondják, hogy ott vagyok, akkor baj nem lehet, nem? Vagy csak én vagyok ilyen kis naiv?Én hallgatok, és ők is, és mindenkinek jó így, szerintem.
-
Lacces
őstag
Üdv,
Votlam állásinterjún, és ott megkérdezték tőlem, hogy tudja-e jelenlegi munkahelyem, hogy állást keresek, mondom nem... Majd ha felvesznek akkor megmondom.
Ezt miért akarja annyira tudni? Jó, persze utólag kiderült, hogy partner cégek, de én erről tényleg nem tudtam, ezen meglepődtem. És nekik állítólag ebből bajuk lehet, de vajon miféle? (Nekem ez így furcsa)
Esetleg, ilyenkor mit érdemes mondani? Én bevallottam őszintén, hogy nem tudják.
-
Egyszerűbb feldatokra nem várják el a diplomát általában, nem is jó nekik, mert akkor többet kell majd fizetni is. 50 gépes rendszerekben általában valami SBS, vagy esetleg standalone Windows Server-ből egy-kettő szokott menni, azokat kell üzemeltetni. Mivel ekkora cégnél általában nagyon kevés ember van, annak a párnak, vagy akár egynek kell értenie mindenhez. Pl. hálózati eszközök nyomkodása, beüzemelése, kábelezés, SBS nyomkodás, Exchange, esetleg valami tűzfal birizgálás és persze user support, Katikának nem megy az Excella típusú hibák kezelése és gépszerelgetés, hogy életben lehessen tartani az ezer éves vackokat. Ezekre egyik egyetem sem tanít meg az fix, vagy valaki mellett beletanulsz és/vagy otthon nyomkodod virtuálisan amit lehet, hogy tapasztalatot szerezz. Mindenből van trial verzió, mindenhez van egy vagon angol doksi és videó. Én MCP vizsgafelkészítő könyveket és anyagokat néznék elsőre az egyszerűbb fajtából, pl. Windows Desktop Support Techinician, MCSA: Windows 7 és ilyesmi.
Ja és diploma helyett majdnem mindenhol a tapasztalatot nézik, mert azért sehol nem szeretik ha bedől a rendszer, mert esetleg olyan nyúl hozzá aki még nem látott Windows Server-t meg Exchange-et.
-
failed
tag
sziasztok
Egy kis segítségre/iránymutatásra lenne szükségem. Jelenleg van munkahelyem, viszont semmi köze az infó vonalhoz. Nem taglalnám a dolgot, amint lehet, dobbantanék máshova. A helyzet az, hogy jártam két évig fősulira - mérnök infó -, viszont kénytelen voltam félbehagyni. Lehet így kezdeni valamit informatikai berkeken belül?! A programozás vonal nem vonz, inkább a hálózatépítés, és üzemeltetés érdekelne. Mit lenne érdemes elkezdni tanulni? Gyakorlati oldalról megközelítve a dolgot... Ha van köztetek olyasvalaki aki netán egyszerű rendszergazdai feladatokat lát el, tudna segíteni abban, hogy milyen feladatokkal találkozik a munkája során? Mik azok az ismeretek, amik egy egyszerűbb/komolyabb rendszer karbantartásához, üzemeltetéséhez szükségesek? Az egyszerűbb alatt gondolok ~50 gépre, komolyabb alatt mondjuk intranet-es rendszerekre.
Ilyen munkakörökben elvárt a diploma?
(1 példa a sok közül: volt egy álláshirdetés, öregotthonba kerestek rendszergazdát. Elküldtem egy cv-t, arra nem méltattak, hogy válaszoljanak, holott mondjuk nem tudom elképzelni milyen feladatok vártak volna ott rám, amihez diploma, vagy több éves tapasztalat szükséges)
köszi előre is
-
Mawyx
őstag
Még nyáron jelentkeztem a Merci gyárba, most jeleztek vissza, hogy mást választottak. Több mint fél év telt el.
-
bugizozi
őstag
válasz
ClayMore #2141 üzenetére
Azért ha beírod a keresőbe, hogy CEH akkor kiad párat
-
Szerintetek mennyire érdemes rámenni az IT-biztonság, audit vonalra? CEH vizsga hamarosan meglesz (kvázi hobbiból jelenleg).
-
csibi826
csendes tag
válasz
Mercutio_ #2133 üzenetére
Apród, jófogás, expressz, ingatlanok, albérlet.hu stb. naponta többször is meg van nézve, de nagyítóval kell keresni a magánszemélyek hirdetéseit, mert elég nagy része céges. Sok esetben föl se veszik, vagy be sincs kapcsolva a mobil.
Egy helyi ingatlanirodába javasolták hogy ha már iroda, csak olyanba érdeklődjek ahol nem én fizetem a közvetítői díjat. Eddig vagy hat olyan számot hívtam, ahol 6-8 ezer forinttal akartak lehúzni egy kiadott címért.
Nah, valahogy csak megoldom. -
Mercutio_
félisten
válasz
csibi826 #2132 üzenetére
Próbahét, jah, akkor az értelemszerűen esetedben felejtős, én se kockáztatnám a már biztos állást egy talán jobb és talán biztosabb és talán fejlődés szempontjából előnyösebbért. Túl sok a talán.
Albi: apronet, express, ph hirdetési oldala, helyi reklámújságok begyűjtése?
-
csibi826
csendes tag
válasz
Mercutio_ #2131 üzenetére
Nem próbanap, próbahétről volt szó, be kellet volna járnom egy hétig kocsival(napi 2x70km) mert oda buszközlekedés innen nincs. Aztán egy hét(fizetett) munka után vagy alkalmaztak volna véglegesen, vagy utcára kerülök vissza, nem tudom hogy alakult volna. Nem igazán tudok dönteni melyik munka tetszett volna jobban, jövő héten lesz majd fogalmam az egyikről.
Pesten annyival biztosabb, hogy ide legalább három hónapig járhatok egy hét helyett.
Off
Albérletet folyamatosan nézem a 4.kerben is, de sok a civil hirdetőként működő közvetítő, akik a telefont se veszik fel, vagy egy címet 7-8ezer forint leperkálása után adnak ki.. Nem túl bizalomgerjesztő
On -
Mercutio_
félisten
-
csibi826
csendes tag
Üdv!
Képzeljétek, sikerült felvettek:-) Még aznap kedden szóltak, amikor hazaúton ültem a buszon. Gondoltam eltelik pár nap(hét) megint, de nem, nemsokkal az interjú után már döntöttek is. Csütörtökre már be is hívtak a papírmunkát elintézni. És akkor! Utazva a buszon jött a telefon gödöllőről(ami először esélyesebbnek tünt, de bizonytalanná vált)hogy mehetek egy hét tesztmunkára.. Na ez fasza gondoltam, 9hónap munkanélküliség után hirtelen kettő is egyszerre, bár már úton voltam pestre, ahol már vártak és így nem volt min agyalnom. De akkor is, ilyenkor azért elgondolkozik az ember mi lett volna ha mégis azt választom.
Szoval pestre kerültem a Globomax-hoz, itt szavazatszámláló rendszereket kell majd telepíteni önkormányzatokhoz, ill. informatikai háttértámogatás nyújtani ehhez. Kezdő fiz a próbaidő alatt 120nettó +kaja hozzájárulás, utána kismértékben emelkedik. Gödöllőn a Lear-nél IT support/helpdesk operátori munkaköröm lett volna, amiben talán nagyobb esélyem lenne szakmailag fejlődni, a nagyvállalati környezet miatt. Na de mostmár a másik van, mivel onnan szóltak először(fordítva is lehetne..).
Most gőzerővel keresek megfizethető albérletet a 15. v 13. kerületben, csak nem találok ami elég nagy baj mert kedden már dolgozni megyek. Egyelőre marad a buszozás hajnali négykor, hogy időbe beérjek 80km-ről. Szóval ha valaki tud albi, nem tartsa magában:-)kovsol, becsülöm a hozzáállásod, sajnos én elég későn jöttem rá hogy változtatni kéne, bár nyolc évig olyan munkahelyem volt mintha szanatóriumba jártam volna, szinte főnököm se volt, közalkalmazott voltam, fizetésem a fasorba sem volt de ez nem érdekelt, elvoltam azt csináltam amit akartam. Csakhát elmant az idő, a szakma meg lassan elhúzott. na de most minden megváltozik, remélem.
-
Mawyx
őstag
Bp, céges weblapok frissítése, hétről hétre akciós ajánlatok elkészítése PS-ban és AI-ban, ezeket fel kellett rakni a honlapokra, ha volt valami rendezvény, arra szórólapokat kellett készíteni, szintén a honlapra meg nyomtatott szórólapot is belőle. Névjegyek, névtáblák, kitűzők, meg matricavágó plotterrel egyedi feliratok kivágása és felragasztása. Közben a céges adatbázisba is állandóan pötyögni kellett az új ügyfeleket meg fényképezni és feladni a hirdetéseket újra és újra, hogy mindig friss legyen és elöl legyenek. Családi vállalkozás volt, papa pici fiai cégének is állandóan melózni kellett és úgy, hogy a papa ezt nem akarta, ezért állandóan cseszegettek minden oldalról. Állandóan anyag gondok voltak, ha szóltam előre, akkor lecsesztek, hogy elég ami van, ne álljon benne a pénz (mintha olyan hatalmas összeg lett volna), persze elfogyott, akkor meg azért ordítottak velem, hogy miért nem szóltam, hogy rendeljenek. Ha mégis jó napja volt a főnöknek és felfogta, hogy kéne anyag, akkor is hetekig várni kellett rá és közben ment az ordítás, hogy miért nincsenek felmatricázva a verdák. Azt hittem sose birok megszabadulni tőlük. Az elődöm is ennyit keresett ott, de ő 100-ra volt bejelentve, a többit kézbe kapta, én csak az elején voltam feketén. Most bár nagyon keveset keresek, emberi a főnök, korrektek, nem hátizsákból kell élnem, hanem van rendes helyem, senki nem ordít velem és hamarabb végzek. Szóval alapvetően nyugodt vagyok most, ha találok másodállást, akkor a pénz is majdcsak megoldódik.
-
Mawyx
őstag
Ez azért jól hangzik, bár tényleg az ünnepnapról, vasárnapról le kell mondani és bírni kell az éjszakázást. Párom is folyamatos műszakban dolgozik, szintén akár vasárnap is meg ünnepnapkor is, nappal vagy éjjel, ahogy kijön a beosztás. Volt délutáni pótlék, de elvették, az éjszakai pótlék maradt csak meg egyedül. Nem tudom hány %, de nem sok. Közalkalmazotti melóról van szó, ez teljesen más, minimált kap.
-
kovsol
titán
24/7 supportot nyújtunk. Changek/maintenancek ránk eső taskjainak elvégzése (ezek többnyire hétvége és éjjel), esetleges incidentek megoldása.
Jelenleg 18:00-06:00 között +35% és vasárnapra még extra +50%. Törvényben +30% szerepelne. Ez mellett járnak még kompenzációs napok is, amiket ha az ember nem vesz ki akkor túlóraként van kifizetve. Viszont így nincsenek ünnepnapok se, ha esetleg dolgozni kell valamelyik ünnepkor akkor azért természetesen jár extra pénz.
Persze nem mindenki így dolgozik, van office time és 2 műszakos munkarend is. -
Mawyx
őstag
Mi a műszakpótlék? Váltott műszakban vagy?
Grafikusként nettó 115-öt kerestem, amit januárban felemeltek nettó 119-re. Onnan eljöttem, mert nem birtam, egy idegroncs lettem.
Most nettó 100alatt keresekMost nézem másik topicban kérdezték a grafikus fizut, nem baj, már marad.
-
kovsol
titán
Mivel jelenleg kemény 205e Ft bruttó fizum van, műszakpótlékkal és túlórákkal együtt kapok 180-210 között havonta nettóban. Szerintem budapesti multinál a 300 vagy efölötti bruttó nem egy horror elvárás lenne 2 év tapasztalattal és erre jönne még rá a műszakpótlék.
"" -t meg nem tudom hova tenni.
Jelenleg azért akarok váltani, mert egy olyan részlegre kerültem be ahol nem tudok fejlődni úgy érzem és esélytelen cégen belül a váltás és nem szeretnék megrekedni évekig egy szinten.
Ha nem jön össze nem fogok éhen halni így se, de most jelenleg semmi nem köt Fehérvárra és mind1 hol lakom albérletben, szóval ha sikerül váltani sikerül, ha nem akkor csinálom tovább a mostani munkámat és próbálok fejlődni még, amíg nem lesz jobb lehetőség. -
kovsol
titán
válasz
bugizozi #2117 üzenetére
Most értem haza az interjúról.
Meglepetést nem tartogatott, kb az volt amit várhat az ember egy ilyenen.
Röviden pár mondatban összefoglalta a hölgy, mi is várható és át is váltottunk angolra. kb 15 perc angol beszélgetés után még kérdezett pár dolgot magyarul és adott egy unix tesztet ami szerintem nagyon nehéz volt. Mondjuk én csak AIX -al dolgoztam eddig ez meg tele volt HP-UX, meg Solaris kérdésekkel -
kovsol
titán
válasz
bugizozi #2115 üzenetére
Beszédemen még van mit fejleszteni, de szövegértés az teljesen rendben van. Angliában is voltam melót átvenni (ibm), nem volt gond ott se. Remélem elég lesz ide. Ha nem akkor se keseredek el, úgyis van egy fix munkahelyem, szóval nem az utcára kerülés elkerülése a cél
-
kovsol
titán
válasz
Tobika1 #2105 üzenetére
Amit programozni tanítanak a suliban, és lehet még azt se tudod mindet amit tanítottak szerintem nem elég egy pályakezdőnek se ha fejlesztő akar lenni. Iskola szerintem kb arra jó, hogy megmutatja milyen irányba tudsz elindulni és utána bizony magadnak kell keményen megtenni a lépéseket a választott irányba.
(#2110) csibi826 sok sikert! Én 1 éven át kerestem szakmámba vágó melót suli után, de végül sikerült! Persze addig se otthon ültem, hanem melóztam mást.
Amúgy, hogy kicsit on is legyekholnap megyek a Lufthansahoz egy interjúra. Kíváncsian várom milyen lesz.
-
-
Tobika1
senior tag
válasz
dabadab #2107 üzenetére
Az angol tudásommal szerintem nincs baj, az utóbbi pár hónapban felgyúrtam magam, egy középfokú társalgási szint simán megy. Mostanában programozgatok (régi java-technológiás vizsgasorokat meg tudom csinálni) szóval azért nem nulláról indulok neki de gondolom ez még kevés egy munkahelyre...
Ahogy néztem a legtöbb helyre C++ meg c# ot kérnek, amit persze nem tanultam az egyetemen.
Tudom hogy rendesen elcsesztem de valahogy ki akarok törni ebből az állapotból... -
dabadab
titán
válasz
Tobika1 #2105 üzenetére
"Az informatikai tudásom is úgymond elég alap, tanultam c-t, java-t, stb de mindenből csak alap fokon"
Tulajdonkeppen mivel toltotted az egyetemi eveidet?... Persze, most mar mindegy, de akkor is. Igazabol be kellene potolni az ellogott eveket, rendesen megtanulni legalabb angolul, meg otthon csinalj valami hobbiprojektet, abbol is rengeteget lehet tanulni.
Meg persze nem csuggedni es keres a helyet, mert azert palyakezdoket is szoktak keresni (vagy ha nem, akkor is lehet, hogy a vegen kiegyeznek azzal is, mert az elvarasoknal nem az van leirva, hogy kit fognak felvenni, hanem az, hogy kit szeretnenek).
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tobika1 #2105 üzenetére
ez így elsőre nekem gyakornoki pozinak hangzik.
ahhoz jobb cégeknél viszont folyamatban lévő tanulmányt kérnek (többnyire nappalist).
nem lesz könnyű.
a cv-be minden apró dolgot érdemes beleírni ami szakmai és esetleg kiemelhet a tömegből:
-tdk
-tutor
+órák vagy más tevékenység
-ha angolul vettél fel szaktárgyakat az is mehet a nyelvi kompetenciákhoz
-otthoni melókat is nyugodtan írd bele ha szakmai
-stb -
Tobika1
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek van esélyem elhelyezkedni? vagy mihez kezdjek? most egy kicsit el vagyok keseredve.
A történetem úgy kezdődik hogy 2007 ben felvettek a Miskolci Egyetemre és 2012 ben végeztem (nem kapkodtam el) Mérnök-Informatikusként(bsc), de nem kaptam diplomát mert nem volt meg a nyelvvizsgám. Azóta megcsináltam az írásbelit, a szóbeli eredményét még most várom(szerintem meg lesz). A lényeg hogy most 26 éves vagyok és eddig még nem dolgoztam egy napot sem (azaz az itthoni saját vállalkozásunkban dolgoztam de nem hivatalosan ) Az informatikai tudásom is úgymond elég alap, tanultam c-t, java-t, stb de mindenből csak alap fokon, szóval egyik nyelvben sem mélyültem el úgy igazán. A java nyelv érdekel, ezen a vonalon szeretnék inkább elhelyezkedni de nyitott vagyok bármire(androidra fejlesztés is tetszik), szeretnék tanulni és fejlődni. A CV-met már megírtam, feltöltöttem a jobline-ra meg a profession.hu-ra, de ahogy nézegettem 90% ban szakmai tapasztalattal keresnek embereket... Nem tudom h mihez kezdjek...
-
törölt tag
Írtam önéletrajzot, mert már szükségét éreztem. Bár, még suliba járok, de 2 hónap, nem sok.
Leírtam az iskolákat, a végzettséget. Igen ám, de nem jártam 3-4 iskolába - főiskola/egyetem - és nincs diplomám. Szóval, ez mind nekem, talán féloldal az egész. Mit írjak még bele ? Vagy, mit érdemes ? -
kovsol
titán
válasz
csibi826 #2095 üzenetére
Én még régebben amikor felvételiztem március közepén voltam AC -n és eljutottam a végéig, majd közölték, hogy megfeleltem, de nem jeleztek semmit vissza hosszú időn át és tök le is mondtam róla. Májusban hívtak fel, hogy menjek be egy személyes elbeszélgetésre megint, és utána júniusban hívtak újra, hogy felvettek. Szóval 11 nap után még nem biztos, hogy fel kell adni a reményt
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest