Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
sakal83 #14099 üzenetére
Én a magam részéről nem hiszek abban, hogy bárki fogja magát, és hirtelen it-s lesz. pláne nem hiszek abban, hogy néhány hetes hitvány tanfolyam után it-ssá válik.
valaki vagy komolyan érdeklődik az it iránt, akkor azt nagyon korán elkapja a gépszíj és legkésőbb a gimi végére kockává válik, és nem arról fog szólni a története, hogy valami tanfolyáson bemutassák az it-nek, hanem arról, hogy az anyja felmosófával zavarja ki a sötét szobájából a gépe elől, hogy ne üljön ott napi 25 órát. vagy nem érdeklődik az it iránt, akkor sose lesz belőle jó it szakember, max. it környékén valami más szakma végzője.
tehát ha ennyi ideig nem kapott el a gépszíj it felé, akkor hagyd a francba az egészet.
-
sakal83
addikt
válasz
skoda12 #14098 üzenetére
Nem zarom ki az automatizált tesztelest sot ahogy nezem az az irany elkerulhetetlen csak valahol el kell kezdenem es gondolom a maualis tesztelo az elso lepcsofok.
Rosszul latom? Tenyleg laikus vagyok csak tenyleg szakmavaltast kell csinalnom ugy hogy kozben bevetelem is van. Az IT egy lehetőség es szerintem nem rossz irany de nem akarok rossz iranyba indulni mert azert nem 2x eves vagyok hogy beleferjen. Eddig 2x valtottam profilt bar kapcsolodo teruleten. Igy nez ki 8 evente jon el nalam a pillanat. De mindenkepp jovobiztost szeretnek persze amennyire lehet.
Mit javasolnal? Annyi hogy a projektektol felall a szőr a hátamon. ( az elmúlt 8 evben jopar részese voltam es sok volt:))
-
skoda12
aktív tag
válasz
sakal83 #14094 üzenetére
Hát én nem ajánlanám nyugodt szívvel a tesztelést. Nem akarok flamewart indítani a topicban, de szerintem ez egy visszaszorulóban levő terület. Egyre több cégnél / projekten nincs dedikált tesztelő és a fejlesztők elvégzik a tesztelést, főleg hogy úgyis automatizálni kell a nagy részét. Mivel nem akarsz programozni, így az automata tesztelés kiesett, a manual résszel pedig még nehezebb lesz elhelyezkedni.
-
sakal83
addikt
válasz
gyantaszuz #14096 üzenetére
Koszonom. Es melyik cegnel ajanlottak es milyen hosszu kepzesek? . Tobb jatekos tesztet megcsinaltam mindegyik a teszteloi pozikra hozta ki a kepessegeimet a fejlesztőiben erzem en is korlatos lennék egy szint utan ami nem tul magas. Persze hja hinni lehet ezeknek a teszteknek. Az biztos hogy lefaradtam toluk
Az a gond hogy az alapkezesem ota 20 ev telt el es alapos frissitesre szorulok
az IT reszet szkippelte az agyam illetve mar 3x elavult.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
sakal83 #14094 üzenetére
Ha tesztelésben gondolkodsz, sok cégnél elegendő a belépéshez egy ISTQB CTFL cert és valamilyen referencia megléte. A CTFL nem egy drága mulatság, viszont mielőtt belevágsz, érdemes ránézni az anyagra, hogy egyáltalán erdekel-e (syllabus a hstqb.org-on).
Ha igen, vagy nekikezdesz a crowdtestingnek vagy összedobsz egy konkrét tesztelési tervet egy weboldalhoz (pl. Facebook, Spotify webapp, vagy valamilyen eme célra létrehozott webalkalmazas) vagy veszel egy automation tesztelői kurzust pl udemyn és annak a segítségével csinálsz egy referencia projektet nyilvános repositoryval, amit már lehet küldeni a CV mellé. Igaz írtad, hogy nem igazán vonz a kódolás, de fizuban elég nagy előrelépés.
Multihoz nem biztos, hogy elegendő lesz, de kisebb magyar céghez valószínűleg igen. Valamint a legtöbb cég erős angolt kér.
Manual tesztelői béreket nem vágom annyira, de automation téren nagyjából br 800-1m bérsávok vannak (nyilván ez az átlag, ettől van jóval kevesebb és több is). Ez főleg Budapest/remote de Debrecenben is kezdenek hasonlóak lenni.
Amikkel érdemes ismerkedni manual tesztesleshez:
ISTQB, valamilyen ticket kezelő (jira), valamilyen tesztmenedzsment eszköz (testlink, testrail, stb).Automatizálásnál:
Java/c#/python
selenium
Bdd (cucumber)
Gradle/maven
CI/CD eszközökBocsi, mobilról vagyok és nem igazán tudok konkrét linkeket küldeni, de biztosan megtalálod. Remélem nem hagytam ki semmit így hirtelen. És bocsi az elírásokért.
-
I02S3F
addikt
válasz
sakal83 #14094 üzenetére
2. Ha végig mész egy képzésen, akkor ezt a végére fogod tudni!
4. Fizetesek.hu - > pozíció kiválasztása - >sw tesztelő ; hays salary guide.1. A kérdés az, hogy nyersz-e egy újabb képzéssel?
Szvsz a legrövidebb, legértelmesebb képzés egy foszk képzés. De egy gazdaság informatikus bsc mellé szvsz. nincs értelme. Önképzésből nem tudod felkészíteni magad egy kezdő pozira?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Segítségeteket kerem abban hogy jo helyen jarok-e karriertanacsadas témában.
Kicsit atgondolva a helyzetemet jobb lenne palyat modositanom. Gondoltam IT területre. Jelenleg mutinal dolgozom es tobb projektben is reszt vettem üzleti oldalon. Az elso foiskolai vegzettsegem gazdasagi informatikai amely regen volt es nem is dolgoztam a szakmaban. A celom az lenne hogy elvegezzek egy IT képzést amely a leheto legrovidebb legyen de hasznos es el tudjak helyezkedni. 1-2 ev utan szeretnek 650-700 bruttos fizut legalabb ha van ilyen kepzes. A programnyelvek (fejlesztés) szerintem nem fekudne. A főiskolán sem volt a kedvencem. Talan a szoftvertesztelo amihez lenne kepessegem de nem ismerem az ITt mélyrehatóan.
1. A fentiek realisan megvalosithatoak vagy alomvilagban elek?
2. Van olyan hely ahol vmifele tesztek alapjan saccolhato hogy az IT mely agan van eselyem?
3. Milyen kepzest es hol ajanlotok? Ingyenes van esetleg vagy olyan ahol egybol munkaba lehet allni?
4. Szoftvertesztelokent milyenek a jovo kilatasai? Milyen fizuk mikor erhetoek el?Ha nem ide tartozik a tema akkor hovs irhatok?
Köszönöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#48090880 #14092 üzenetére
Nem tudni milyen folyamatok mennek párhuzamosan. De pl a telefont én sem venném fel egy HR irodában, mert akkor kb egész nap a telefonon ülhetne a kollegina.
Saját tapasztalat: jelentkeztem egy céghez közvetlenül HR iroda nélkül. 1,5 hónap múlva reagáltak. (autoreply emailben az volt ha 3 héten belül nem válaszolnak, akkor valószínű már nem nyitott a pozi)
Eredmény: 4 körös procedúra után felvettek. -
törölt tag
Mit érdemel az a munkaerő közvetítő (a.k.a "HR tanácsadó iroda"), aki egy meghirdetett és honlapjukon megjelenő hirdetéssel (ráadásul IT-s pozi) kapcsolatban a telefont nem veszik fel, emailre pedig nem válaszolnak. Ennyire nem lehet túljelentkezés, hogy reagálni se érdemes a potenciális jelölteknek...fel nem tudom fogni ezt a hozzáállást. Lehet egyszerűbb lesz a hirdetés alapján kimatekolni a céget és megkeresni őket direktben.
-
MrSealRD
veterán
válasz
MasterMark #14082 üzenetére
Én így vettem ki a fenti szálból.
-
Jahno
veterán
Szituációs játék mindig jó, évek óta hányok tőle év közben is. Ahogy IR írta, mennyire kemény lehet ha egy 20 éves .ost egyetemről kiesett Lócs mondaná meg Weiss Manfrédnak, hogy mitől megy a villamos. És én vagyok a köcsög, ha nem vágok hozzá jópofát, közbenindig igazam lett és értelme nem volt vagy műszaki hiba akadt a sorban.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Most végeztem informatikai rendszerüzemeltetőként. Szeretnék egy jó önéletrajzot csinálni, viszont van egy gondom. 2014-2018 között a Miskolci Egyetemen tanultam, de betegség miatt félbehagytam. 2019-ben kezdtem a miskolci Bláthy esti szakán, ahol 2020-ban átmentem nappalira (mert az esti egy vicc volt) és megszereztem a bizonyítványt 2 hete.
Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb, ha beírnám, hogy 2014-2018 között az egyetemen voltam amit aztán otthagytam, vagy legyen egy lyuk 2014 és 2019 között?
Illetve tudtok önéletrajz mintát ami mostanában divatos?
-
Dinter
addikt
Diákmunka után lehet fizetett szabadságot kivenni? Olvasgatok itt cikkeket, de mindenhol mást találok.
-
-
arcsin
senior tag
válasz
skoda12 #14075 üzenetére
Adott egy vagy több nyugati start-up, ahol az ötletgazdáknak a főállású munkahelye mellett ez a projekt egy lehetőség, amivel be szeretnének törni. Ott nem hajt a tatár általában, vagy elfogy a pénz ideiglenesen, heti 10-15 órával is elégedettek. Nem nagy projektek ezek.
Barátomnak is van egy osztrák start-upos projektje ott kicsit többet várnak el tőle óraszámban. A volt egyetemi évfolyamtársa kint él németben, napi 8 órában tolja in office is meg HO -ban vegyesen egy beindult startupnál. Barátom oda segít be heti 10órában. Kisebb funkciókat fejleszt az appjukba, ilyesmi, persze nem harapják le a fejét ha több órába kerül, mert kifizetik. Emellett tűzoltásra megtartotta a régi munkahelyét, de oda egyre kevesebb óraszámban dolgozik.
-
Ursache
senior tag
válasz
skoda12 #14075 üzenetére
Nem tudom, hogy mi forgacsolodhat le 1-1 cegnel, amit ki tudnak adni, probalkoztam. De nem lattak potencialt ilyen konstrukcioban.
Ha tuloldalrol kene neznem, akkor egy project amikor duborog, valoban full time resource a celszeru, es csak bizonyos fazisokban (tervezes, uzemeltetes, tuzoltas) erheti meg a part time. De ki tudja milyen egyeb tenyezok befolyasoljak meg ezt egy-egy cegnel.
-
skoda12
aktív tag
válasz
Ursache #14074 üzenetére
Szerintem nem keresel rossz helyen, egyszerűen nincs vagy ritka az ilyen vagy nem szoftverfejlesztésről van szó. Pár éve én is kerestem részmunkaidős állást. Gyakornoki szinten volt 4-5 lehetőség, de már ott is heti 32 órát kértek sokszor, illetve találtam 1 db 4 órás R&D állást, ami valamennyire kapcsolódott a szoftverfejlesztéshez és hozzátenném, hogy nem csak azzal a tech stackkel kerestem, amihez akkor épp értettem. Az is a baj, hogy senior szinttől simán el lehet meetingelni napi 2-3 órát, aztán csak beszélgettünk, tervezgettünk, infót gyűjtöttünk, de igazából semmit nem csináltunk még és a részmunkaidőnek már vége is. Lead és egyéb kulcs szerepkörökben meg egész nap jelen kell lenni, hogy bármikor tudj segíteni.
Ezek a heti 10-15 órás bedolgozások nekem teljesen science fiction kategória, már csak ha belegondolok, hogy egy fejlesztő mit tud 10 órában szállítani egy komplex rendszerbe, hát teljesen befejezve, tesztelve és lezárva kb semmit szerintem. 20%-os állapotban otthagyni valamit aztán majd 1 hét múlva folytatni meg elég érdekes lenne, nem lehet ezzel tervezni. Esetleg tanácsadást, "tűzoltást", üzemeltetést tudok elképzelni ilyen felállásban, de a legtöbb cégnél már az kiveri a biztosítékot, hogy egyszerre több helyen akar dolgozni valaki.
-
Ursache
senior tag
-
arcsin
senior tag
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Szoftverfejlesztőknél mennyire gyakori a félállásban / részmunkaidőben történő foglalkoztatás? Leginkább úgy értve, mennyire szereti a munkáltató? Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
-
Narxis
nagyúr
válasz
kicsi kecske #14045 üzenetére
ITSH?
-
válasz
dellfanboy #14064 üzenetére
Neked ez csak jó.
-
Jahno
veterán
válasz
Nekem sok helyen alapban ennyi volt, bár akadt ahol lefaragtunk belőle.
-
válasz
Ahogy más is írta, ha nem is megszokott, de nem rendkívüli a 2-3 hónapos felmondási idő, pláne ha speciális szakterületről van szó, ahol 30 nap alatt álláshírdetés-interjú-kiválasztás-betanulás kombót nem életszerű megugrani, a helyettesítés pedig macerás.
-
426os
őstag
válasz
Vannak cégek, ahol ez a megszokott. Olyan helyen, ahol eleve fél év a betanulási időszak (alsó hangon) nehezebb pótolni az embereket. Nem mondom, hogy fair, de nem kötelező aláírni, máshol is lehet dolgozni.
-
dellfanboy
őstag
mennyire szamit soknak Bp-n ,multinal, palyakezdo mernoknek 90-napos felmondasi ido? kb3 honap kicsit sokkalom munka torvenykonyve ugye min30 napot ir elo...
-
-
-
Sziasztok!
MÁV-SZK Informatikáról van valakinek infója, véleménye?
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
dellfanboy #14058 üzenetére
Szia! Nem ismerem a céget, de egy nagyobb cégnek tűnik.
Mind a létszám, mind az árbevétel alapján.
Szóval én bruttó 650-et mondanék.[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
AVL hungary-nal dolgozik esetleg vki milyen a legkor? palyakezdokent tesom kapott egy ajanlatot, bme-n vegzett mint szoftverfejleszto mernok. ti milyen fizetesi savot kernetek?
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tudtok tippeket adni, hogyan készüljön egy kezdő - tapasztalat nélküli java-s, interjúra?
Köszi! -
I02S3F
addikt
Igen-igen! Szerver ismeretem nem sok van! Érdekel a virtualizáció, a biztonsági mentés, a logok feldolgozása, mint eszköz érdekel a bash, awk, a security sem rossz, mint témakör.
Annyira nem érdekel a webserver, levelezés.
Esetleg még az adatbázisoknak fogok jobban utána nézni. Viszont egyelőre a suli záróvizsgájára készülök.
Szerk. : Eddig Ubuntu, Debian-t ismerem a lejobban!
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
@Jahno és @sss - Ha netán nem lenne esélyem, akkor hogyan szerethetnék belépéshez tapasztalatot?
Mert azért szinte csak a Linux miatt kezdtem el a rendszergazda sulit is. Nekem ez az álmom
Gondolom marad az, hogy tanulok és előbb utóbb csak felvesznek valami Linux-os helyre, nem?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Windows-os helpdesk-es tapasztalattal lesz esélyem junior linux rendszergazda pozira? Gőzerővel fogok készülni közben a Linux területre otthon. Hamarosan a papír is meglesz a rendszergazda szakmához (3-4 hét múlva).
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok. Kicsit kezdek besokallni a mostani cégénel ahol idén vagyok itt 10 éve. El fogok kezdeni keresgélni, de nem vagyok képben a mostaninál piaci helyzettel.
Nemzetközi IT Helpdesket(3rd party aweket támogatunk) vezetek 10 fővel. Emellett 2db kb evi 300 milliós árbevételű óriás projektben dolgozunk folyamatosan. Van hivatalos projektvezetoje a cégnek ezeknek a meloknal de gyakorlatilag én viszem a hátamon az egészet. SW HW megoldási projektvezetes, helpdesk üzemeltetés 10 fő napi szintű kordinalasa.
Folyékonyan angol, hálózati és adatbázis ismeretek, IT bealitottsag.
Megyeszekhely (nem BP) mi lehet a reális berigeny? -
Csaby25
őstag
Sziasztok! Tapasztalat nélküli kezdő java-s szerintetek mennyit kérhet egy interjún? Java alap ismeretekkel rendelkezem, illetve alap sql + alap spring boot. Köszi!
-
válasz
Sempronius89 #14034 üzenetére
> Pl a egy piercinges junki vagy a csapatot meg középkorú vallásos anyukák alkotják akkor lehet jó ha már időben kiszűr mert úgysem illenél a csapatba.
Ez a 'nem illesz a csapatba' egy oltari fassag, a team nem attol jo, h egyutt pletyozunk meg sorozunk, hanem attol, h okos/kepzett emberek egyuttes erovel es lelkesedessel dolgoznak egy kozos probleman. Ha a kozepkoru vallasos anyukat zavarja a piercinges fiatal programozas kozben, akkor vele van a gond.
Eleve szerintem sikeres ember nem HR-en keresztul talal munkat.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz
milyen jó lenne, ha az információbiztonság területén nagyfokú műveletlenség erősen kisfokú hangerővel társulna.
azért nem adom a képemet, mert a kiválasztási folyamathoz nincs rá szükség, egyébként pedig az én hatásköröm megmondani, hogy adom vagy sem. nem árt, ha a leendő munkáltató érzi, hogy a munkaviszony az nem egy teljesen alá-fölérendelt viszony.
-
axioma
veterán
válasz
Ket ellentetes valaszom van erre.
1. nev alapjan ugyis rakeresnek es valahol vszinu lesz arca
2. oneletrajzba regi fotot betenni nem korrekt, de hogy a neten azt talalt... na az nem az en hibam, mindjart lejon egy tizes az akar szereplo akar kitalalhato eletkorombol, es nem nagymamanak sorol be hanem csak kozepkorunak
Amugy szerencsere jelenleg ugye nem az a helyzet van hogy hr-esek a szakmai resz megnezese elott valogatnak, de ha olyan lenne a szitu, nekem erdemes lenne csak valamelyik link mogott hagyni fotot, nem a cv elejen. -
Sempronius89
tag
válasz
Sztenly #14033 üzenetére
Sok olyan HR-es van akiben meg az vált ki előítéletet ha nem vállalod az arcodat...
Feltétlenül az se volna baj ha kép alapján kiszűr. Pl a egy piercinges junki vagy a csapatot meg középkorú vallásos anyukák alkotják akkor lehet jó ha már időben kiszűr mert úgysem illenél a csapatba.
Ha valakinek meg streszt okoz, hogy egy fotóval is felvállalja magát érdemes pszichológushoz mennie.
-
Sztenly
tag
Mivel az emberek ~99% nem HR-esnek felvételizik így nemigen fognak a jövőben együtt dolgozni.
A szakmai interjún meg legkésőbb kiderül a kinézet (még a pandémia alatt is).
Tehát igaza van aki írta h felesleges bele fénykép irodistáknál mert akkor a HR előítéleteit kikerülheted de ugyanakkor a szimpátiát sem tudod elérni. Habár értelmesebb pozikban ez sztem nem számít. -
bambano
titán
válasz
MasterMark #14030 üzenetére
egy rakás dolgot kérnek kifejezetten az önéletrajzba, ami elavult már.
más kérdés, hogy egy csomó toborzó nem áll a helyzete magaslatán, hogy tudja, milyen az önéletrajz. -
Froclee
őstag
válasz
MasterMark #14030 üzenetére
Mondjuk sales-es melónál el tudom képzelni hogy az arctetováltakat előre kiszűrik (vagy hostesseknél nem árt ha csinos vagy), de IT vonalon nekem nem is rémlik, hogy láttam volna valaha ilyen hirdetést. Kurva nagy red flag lenne egyébként.
Jahno: screening folyamatról és tudatalatti megkülönböztetésről beszélünk. Nagy különbség van eközött és aközött, hogy alaposan megismersz egy embert munka közben és kialakítasz egy véleményt róla.
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
válasz
MasterMark #14027 üzenetére
Mert tudatalatti (rosszabb esetben tudatos) eloiteletet szulhet a toborzonal. Mittomen nem szereti az orr piercinges embereket, vagy a szoke hajuakat, vagy az ex-baratjara emlekeztet az arcod.
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz
DGND00r #14023 üzenetére
Ennek több opciója lesz, én is kb. 2 évvel ezelőtt voltam ott felvételizni. Hulansoftos arc meg a másik csóka jó volt, nekem túl erős is lett volna a munka mert elvileg ugyanez, de tűzfal, storage, certek mindenféle ízében belementek. Jó kérdés, de volt az egész körítéssel valami megmagyarázhatatlan bajom.
-
HoTDoG
tag
válasz
#79563158 #14024 üzenetére
Nekem is van ott ismi. Szerintem pont az a mentalitás irodán belül is mint a reptereken, repülőn
. Legutóbb azt vetette fel a nagyfőnök, hogy a Teams-et le kellene tiltani, mert a kollégák ott beszélgetnek egymással és romlik a hatékonyság
. Az új HO policy pedig agyrém ahogy hallom.
-
törölt tag
-
DGND00r
csendes tag
Sziasztok!
A 4iG/WizzAir (a WizzAir lenne a supportálandó ügyfél, a 4iG pedig a munkáltató) kapcsán van valakinek valamiféle tapasztalata? Kaptam tőlük egy alapvetően egészen okés ajánlatot (pótlékokkal legalábbis), egy L2-és szintű IT support pozícióról lenne szó, némi security-s beütéssel, több műszakban. Olvastam hideget a cégről bőven, meleget kevésbé, bármilyen plusz infó érdekelhet, ami segíthet a döntésben.
Előre is köszi szépen! -
headhunter
addikt
Irodai Túlélőkészlet: Természetellenes Kiválasztódás...
"...Axióma
Minél magasabb egy pozíció, annál hosszabb a kiválasztási folyamat.
Megállapítás
Minél hosszabb egy kiválasztási folyamat, annál tovább képes nélkülözni az adott pozíciót a cég.
Konklúzió
Minél magasabb egy pozíció, annál nélkülözhetőbb..." [link] -
DS39
nagyúr
válasz
ivan ivanka #14017 üzenetére
Szerintem spambot vagy.
-
bambano
titán
válasz
szerintem marhaság.
-
válasz
1. Ne legyen kötelező egy dolgozónak sem.
2. A csapatépítő kizárólag hétköznap munkaidőben lehessen. -
ivan ivanka
újonc
Sziasztok! Szeretnék bemutatni Nektek egy legújabb Flinkit nevezetű startup ötletet! Építsünk együtt boldog, összetartó csapatotokat! A véleményeteket szeretnénk kérni egy magyar startup ötlethez, mely kiváló lehetőséget nyújt összekovácsolni a cég alkalmazottait egy nagyszerű csapatépítő program keretein belül! Egyelőre távoli jövőnek tűnik, hogy személyes közösségi programokat szervezzünk, ezért mindezt a virtuális térben, ügyességi feladatokkal tudjátok megtenni. Ti kipróbálnátok?
-
MATEO6600
őstag
LinkedInen keresztül állást keresek, ezért be van állítva, hogy nyitott vagyok a lehetőségekre, megadva a specifikus ország városait. Azonban azt veszem észre, hogy a megkeresések nagy része abból a városból érkezik ahol jelenleg is tartózkodok.
Tudja valaki hogy működik ez a recruitereknél? Átpöccinthetem a jelenlegi lakhelyem is, csak kicsit gyanús lenne a jelenlegi kollégáimnak. -
Narxis
nagyúr
Üdv!
ITSH-nál dolgozott valaki itt Network admin pozicíóban? Dobjon már rám egy privit. Köszönöm.
-
djgeg
őstag
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis fizetéssel kapcsolatos kérdés:
szerintetek van olyan szolgáltatás, ahol tudnának segíteni abban, hogy mégis mennyit kérhetnék magamért egy pozi bérigény kérdésnél?
Tudom, tudom, annyit érek, amennyiért el tudom magam adni, de sajnos az összes HR-es ismerősöm IT-val kapcsolatos cégekkel dolgozik és én nem ilyen szférában mozgok.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- VoLTE/VoWiFi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA V
- További aktív témák...